Dodaj do ulubionych

przychodnia

02.10.06, 08:38
czy wiecie moze gdzie w Józefosławium jest jakas przychodnia, z internista,
lekarzem pierwszego kontaktu czy jak to sie nazywa? (przychodnia państwowa)

dzieki za informacje
Obserwuj wątek
    • kasi5 tez jestem ciekawa 02.10.06, 23:52
      ?
    • kasiczek23 Re: przychodnia 03.10.06, 09:26
      W Józefosławiu nie ma przychodni. Najbliższa przychodnia jest na Puławskiej
      niedaleko Fashion house, nazywa się medvit. Największy wybór w samym Piasecznie.

Pozdrawiam
    • makare1 Re: przychodnia 03.10.06, 20:13
      A co twoim zdaniem oznacza "państwowa". Takich już nie ma od kilku lat. Może
      raczej chodzi ci o samodzielny publiczny ZOZ, czyli dawna rejonowa. Szukaj w
      Piasecznie!
    • zajac77 Re: przychodnia 08.10.06, 09:25
      osobiscie odradzam MEDVIT........[kilka razy tam byłem - odradzam]
      mało sympatyczne panie w rejestracji. Mało pomocne oraz mało elastyczne....
      jest fajne www.cmpulawska.com.pl tylko nie wiem czy mają umowę z NFZ i czy
      działąją jak ZOZy także.

pozdrawiam sąsiadów,
      Zając
      • hulaki Re: przychodnia 09.10.06, 23:58
        Nie zgadzam się z Pana opinią. Mam małe dziecko i potrzebowałam kilka raz
        pomocy. Lekarze są uczynni i profesjonalni, panie dbają o komfort malucha i
        rodziców i są elastyczne, nie było problemu z przesunięciem ani terminu wizyty
        ani z godziną. Pamiętają o szczepionkach i same dzwonią aby przypomnieć termin.
        A Pani Jola - pielęgnirka - zawsze tryska humorem i uśmiechem. I wie Pan co -
        nie płacę za wizyty! No i nie ma kolejek, bo są umawiane wizyty. Dla porównania-
        polecam ZOZ na fabrycznej w Piasecznie - tłum i koszmar- szczególnie jak bez
        zbędnych pytań otrzymujesz np. nr 10 do chirurga dziecięcego o którego nie
        czekają dzieci!!!!
        • zajac77 Re: przychodnia 11.10.06, 21:06
          co człowiek to opinia..... jednym się podoba innym nie.

Pozdrawiam
          zajac77
      • manuell gdzie ty chodzisz?? 16.10.06, 11:51
        do weterynarza lepiej idz a nie do ludzkich lekarzy, w prosiakoprzychodni
        specjalisci beda lepiej znali twoje dolegliwosci i lepiej ci pomogą,
        przecież jak mozna sie dogadac z lekarzem który powie pokaż język albo nogę,
        skoro ty jezyka nie masz tylko ozór, a co do nogi to masz kopytko....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka