Dodaj do ulubionych

Rodos - Solemar. Blue Star , Manousos, Marathon -

IP: *.bigram.com.pl 26.08.05, 10:52
czy ktos byl na Rodos w jednym z tych hoteli z Ecco.
Bardzo prosze o opinie, to pilne, bo jutro jade wykupic jakąś wycieczke.

czy we wrześniu jest tam jeszcze ładn apogoda?

Aga
Obserwuj wątek
    • Gość: jj Re: Rodos - Solemar. Blue Star , Manousos, Marath IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 20:14
      Właśnie wróciliśmy z Solemar i Marathon.Zależy czego szukasz na Rodos. Solemar
      leży w Ixii, blisko miasta Rodos/ tanszy bilet,szybszy dojazd,możliwy
      późniejszy powrót - ostatni autobus 23:45/ plaza żwirowa,wąska, dojście przez
      drogę i hotel Miramare , który blokuje plażę na znacznej długości w Ixii. Sam
      hotel ok., standard łazienek przecietny , pokoje ok., - jedzenie w porządku-
      śniadania nieco monotonne, ale kolacje smaczne/ ciasteczka śnią mi sie do dziś/
      Do kolacji napoje płatne - woda 1l - 1 euro.Marathon leży po wschodniej stronie
      Rodos w maleńkiej miejscowości Kolymbia- do plaży daleko, pokoje w pawilonach
      dość małe, kuchnia przeciętna, chyba mają jakieś problemy z kanalizacją , bo w
      węzłach sanitarnych nieciekawy zapach , ostatni autobus z Rodos / jedzie ok.
      godz o 23:00/- generalnie tak sobie.Reszty hoteli nie znam.
      • Gość: Aga Re: Rodos - Solemar. Blue Star , Manousos, Marath IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.08.05, 20:49
        Dziękuję za odpowiedź, bardzo mi pomogła.
        widze że solemar generlanie jest w porzadku.

Aga
    • Gość: kaniini Re: Rodos - Solemar. Blue Star , Manousos, Marath IP: 193.0.117.* 29.08.05, 09:34
      Solemar jest OK. Trochę się naprodukowałam (zresztą nie tylko ja) nt Solemar
      tutaj i Ixii też
      link:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=203&w=26018396&a=26018396
      Może Ci się przyda
      pzdr
      • Gość: waw uwaga na SOLEMAR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 21:05
        W recepcji tego hotelu kradną znaczki.Zostawiłam kartki z wakacji/ zgodnie z
        zaleceniem rezydentki Ecco DZIĘKUJĘ PANI BONI!/ w recepcji hotelu - nie doszła
        żadna. Podobno tak dorabiają sobie pracownicy tego hotelu.................

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka