Dodaj do ulubionych

gibraltar???

IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.11, 22:48
Kochani, wybieram się na Costa del sol, które uwielbiam. Byłam już na Gibraltarze, małpy chciały mi zeżreć torebkę, ale za nic nie pamiętam, czy trzeba mieć paszport. Właśnie zauważyłam, że skończył mi się miesiąc temu.. Nie zdążę wyrobić nowego :( Wystarczy dowód????
Obserwuj wątek
    • Gość: monkey Re: gibraltar??? IP: *.phil.east.verizon.net 13.07.11, 03:15

Dowod wystarczy.
      • evensis Re: gibraltar??? 14.07.11, 10:53
        Dowód wystarczy potwierdzam.
        Kinga.julia przepraszam, że Cię tak nagabuje, ale przemyślałaś może moją prośbę a propos wina z Rondy, o które rozmawiałyśmy w moim poście?
        • ottoni Odpowiedz 14.07.11, 16:39
          evensis napisała:

> przemyślałaś może moją prośbe<

Brak odpowiedzi jest odpowiedzia (autor nieznany).

• Gość: kinga.julia1 Re: gibraltar??? IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.11, 23:51
          Pamiętam o winie z Rondy, brak odpowiedzi nie zawsze jest odpowiedzią. Nie chcę niczego obiecywać, bo po prostu nie wiem, czy NA PEWNO będę w Rondzie (byłam tam kilka razy). Jesli będę i zmieścimy się w limicie bagażu ryan aira (niestety), to przywiozę. Pamiętam, że chciałaś to wino dla swojego taty - masz jakiś konkretny termin, deadline, na kiedy to wino potrzebujesz???
          • Gość: Evensis Re: gibraltar??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.11, 10:47
            Super, gdyby się udało, ale zdaję sobie sprawę, że nic na siłę :).
            Deadlinu mam w zasadzie do końca miesiąca, ale może być tez i po terminie, więc mogę spokojnie czekać :).
    • wakacjeipodroze Re: gibraltar??? 04.02.14, 18:30
      Dowód starczy, a praktyczne informacje i zdjęcia z Gibraltaru znajdziesz np tutaj:
      www.wakacjeipodroze.com/item/183-wycieczki-i-zwiedzanie-gibraltaru
      Oprócz tego jest też kilka ciekawych miasteczek w okolicy Malagi, które warto zobaczyć będąc w okolicy :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka