Dodaj do ulubionych

malaga- marabella w lipcu

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.06.04, 20:06
hej,
w lipcu będę tam pracowac i ponieważ jadę sama chętnie poznam kogoś kto
będzie tam tez w tym czasie

pzdr
Obserwuj wątek
    • beauty_baby Re: malaga- marabella w lipcu 23.06.04, 10:26
      mieszkam w Marbelli:)
      • Gość: patsi Re: malaga- marabella w lipcu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.06.04, 13:05
        hej,
        to świetnie, nareszcie ktoś się odzywa,
        ja jade tam I szy raz, będę au-pair dla pewnej irlandzkiej rodziny, ale wiadomo
        było by miło spotkac kogoś w 'wolnym czasie'
        jeśli byłabyś skłonna na jakiś kontakt to prosze o maila na patrycja.ska@wp.pl

pozdrawiam
      • Gość: chris Re: malaga- marabella w lipcu IP: *.qdnet.pl 24.06.04, 01:40
        Aktualnie chwilowo w Polsce mieszkam w Maladze - w kierunku Torremolinos
    • Gość: chris Re: malaga- marabella w lipcu IP: *.qdnet.pl 24.06.04, 01:38
      Hola a ja w Maladze -
      co porabiasz w Marbelli najbogatszym kurorcie Europy?
      • Gość: patsi Re: malaga- marabella w lipcu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.06.04, 07:22
        otóż nie wiedziałam, do niedawna, że to aż tak drogi kurort... a jadę tam na
        zaproszenie rodziny dla której kiedyś byłam au-pair w Irlandii, tzn teraz tez
        mam być i w związku z tym szukam też jakiejś alternatywy dla czasu wolnego, co
        by cos zobaczyć, spotkac kogoś, a nie spędzac czas tylko z jak sie okazuje
        bardziej snobistyczną rodziną niż myślałam dotąd:-)
        • beauty_baby Re: malaga- marabella w lipcu 24.06.04, 14:19
          jeśli macie jakies pytania odnosnie Marbelli to mozecie pisac na moj gazetowy
          adres: beauty_baby@gazeta.pl
          • dzenifer Re: malaga- marabella w lipcu 04.07.04, 13:06
            jak wytrzymujesz te straszliwe upaly???
    • Gość: dav Re: malaga- marabella w lipcu IP: 62.141.200.* 26.06.04, 18:19
      daj znac ja równiez bede w poblizu malagi pracował od lipca: jkb1@wp.pl
      • Gość: radek Re: malaga- marabella w lipcu IP: *.user.ono.com 05.07.04, 20:21
        ale jaja
    • Gość: Przemek Re: malaga- marabella w lipcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 08:24
      patsi! jesli jedziesz do malagi w lipcu to zrob wszytko aby zostac do polowy
      sierpnia! Wtedy odbywa sie tam Feria de Malaga! Niesamowita tygodniowa albo
      dwutygodniowa impreza. naprawde warto! ja bylem 2 lata temu i to chyba jedno z
      najpiekniejszych przezyc mego poltorarocznego pobytu w Hiszpani. cale miesto
      zamienia sie w jedna wielka imprzee z tancami na stolach, na ulicach, na plazy.
      Wszedzie dookola muzyka, flamenko...

Zazdroszcze-ja bardzo bym chcial w tym roku pojechac do malagi w tym czasie ale
      niestety nie ma sie gdzie zatrzymac...

pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka