Gość: patsi IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.06.04, 20:06 hej, w lipcu będę tam pracowac i ponieważ jadę sama chętnie poznam kogoś kto będzie tam tez w tym czasie pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: patsi Re: malaga- marabella w lipcu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.06.04, 13:05 hej, to świetnie, nareszcie ktoś się odzywa, ja jade tam I szy raz, będę au-pair dla pewnej irlandzkiej rodziny, ale wiadomo było by miło spotkac kogoś w 'wolnym czasie' jeśli byłabyś skłonna na jakiś kontakt to prosze o maila na patrycja.ska@wp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: malaga- marabella w lipcu IP: *.qdnet.pl 24.06.04, 01:40 Aktualnie chwilowo w Polsce mieszkam w Maladze - w kierunku Torremolinos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: malaga- marabella w lipcu IP: *.qdnet.pl 24.06.04, 01:38 Hola a ja w Maladze - co porabiasz w Marbelli najbogatszym kurorcie Europy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patsi Re: malaga- marabella w lipcu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.06.04, 07:22 otóż nie wiedziałam, do niedawna, że to aż tak drogi kurort... a jadę tam na zaproszenie rodziny dla której kiedyś byłam au-pair w Irlandii, tzn teraz tez mam być i w związku z tym szukam też jakiejś alternatywy dla czasu wolnego, co by cos zobaczyć, spotkac kogoś, a nie spędzac czas tylko z jak sie okazuje bardziej snobistyczną rodziną niż myślałam dotąd:-) Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: malaga- marabella w lipcu 24.06.04, 14:19 jeśli macie jakies pytania odnosnie Marbelli to mozecie pisac na moj gazetowy adres: beauty_baby@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dzenifer Re: malaga- marabella w lipcu 04.07.04, 13:06 jak wytrzymujesz te straszliwe upaly??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dav Re: malaga- marabella w lipcu IP: 62.141.200.* 26.06.04, 18:19 daj znac ja równiez bede w poblizu malagi pracował od lipca: jkb1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: malaga- marabella w lipcu IP: *.user.ono.com 05.07.04, 20:21 ale jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: malaga- marabella w lipcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 08:24 patsi! jesli jedziesz do malagi w lipcu to zrob wszytko aby zostac do polowy sierpnia! Wtedy odbywa sie tam Feria de Malaga! Niesamowita tygodniowa albo dwutygodniowa impreza. naprawde warto! ja bylem 2 lata temu i to chyba jedno z najpiekniejszych przezyc mego poltorarocznego pobytu w Hiszpani. cale miesto zamienia sie w jedna wielka imprzee z tancami na stolach, na ulicach, na plazy. Wszedzie dookola muzyka, flamenko... Zazdroszcze-ja bardzo bym chcial w tym roku pojechac do malagi w tym czasie ale niestety nie ma sie gdzie zatrzymac... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś