IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 11.05.14, 14:47
Wszystkich, którzy zamierzają się wybrać w te miejsce lub dowiedzieć się o nim więcej zapraszam na mój blog. Dowiecie się tam jak tanio spędzić wakacje na Ibizie, będziecie mogli przeczytać moje recenzje z podróży. Serdecznie zapraszam do śledzenia !

ibizawyspa.blogspot.com

Jeśli macie jakieś pytania zapraszam, chętnie odpowiem - ibizablognowy@gmail.com
Obserwuj wątek
    • Gość: mała Re: IBIZA IP: *.dynamic.chello.pl 05.06.14, 21:53
      Czy ktoś był i mógłby napisać coś na temat tego hotelu ? Bo na razie mam tyle co z internetu ale zawsze lepsza opinia człowieka który był na miejscu :)
      Hotel Sirenis Club Playa Imperial Cala Llonga Resort
      Wybieramy się w tym roku. Dzięki
      • ibiza777 Re: IBIZA 05.06.14, 21:55
        My rownież wybieramy się do tego hotelu z 6 letnia córeczka :-))
      • Gość: kalex Re: IBIZA IP: *.sejmik.kielce.pl 26.06.14, 12:41
        witam, czy ktoś wrócił już z hotelu Sirenis Club Playa Imperial Cala Llonga? jakieś opinie dla rodziny z dzieckiem?:)albo ktoś sie wybiera w lipcu?
        • ibiza777 Re: IBIZA 26.06.14, 21:08
          15 lipca wylatujemy z Katowic. A pierwsze opinie z tego roku pojawiły się już na stronie Itaki.
    • grzegorz.pekala Re: IBIZA 17.06.14, 09:08
      polecam też swoją relację wideo z Ibizy: praktycznyprzewodnik.blogspot.com/2013/07/przewodnik-po-ibizie-foto-film-mapa.html
      • ibiza777 Re: Sirenis Club Playa Imperial Cala Llonga? 08.07.14, 22:27
        Witam. Czy ktoś już może wrócił z tego hotelu i może podzielić się swoimi wrażeniami z pobytu??
        • Gość: luki Re: Sirenis Club Playa Imperial Cala Llonga? IP: *.dab.02.net 16.07.14, 23:04
          Ja wybieram się 1 sierpnia
    • kobieta23 Re: IBIZA 23.05.17, 13:57
      Mam pytanie: czy na Ibizie są komary? Lecimy z dzieckiem małym i nie wiem czy brać cokolwiek, czy nie ma sensu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka