Dodaj do ulubionych

Costa de la luz - plaze

IP: *.146.89.157.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.10.16, 11:51
Dzień dobry. W połowie maja wybieram się w okolice el rompido. Dostęp do plaży jest tam możliwy jedynie przez pokonanie rzeki łódka. ogólnie plaze na tym wybrzeżu opisywane są jako piękne, ale ciekawa jestem opinii osób które były i widziały - piękne?

Pozdrawiam
8a8ka
Obserwuj wątek
    • cauliflowerpl Re: Costa de la luz - plaze 20.10.16, 15:04
      Jak ktos lubi dlugie, piaszczyste plaze - to piekne.
      Ja lubie. Dla mnie to sa wlasciwie najpiekniejsze plaze w Hiszpanii (a poza sezonem jeszcze piekniejsze :) )
      • yola.p Re: Costa de la luz - plaze 20.10.16, 22:52
        a którą miejscowość szczególnie polecasz na zatrzymanie się? Jedziemy w maju z dziećmi na 10 dni. 8a8ka sorki za podłączenie się do wątku ;-)
        • cauliflowerpl Re: Costa de la luz - plaze 24.10.16, 09:05
          Trudo cos polecic nie wiedzac, czego konkretnie oczekujecie i jak zamierzacie spedzac czas...
          • yola.p Re: Costa de la luz - plaze 24.10.16, 13:21
            oczekujemy głównie relaksu :-) i spokoju + żeby w okolicy była jakaś restauracja na obiadki i kolacje, bo raczej nie chcemy sami gotować. Będziemy grać w piłkę i budować zamki z piasku :-)
            Ale też chcemy pojechać na Gibraltar i do okolicznych miast. To taki plan z grubsza mamy :-)
            • cauliflowerpl Re: Costa de la luz - plaze 24.10.16, 18:22
              Ja bym patrzyła na coś w stylu Chiclana albo Conil. Nie za małe, restauracje są, plaże są, dobra baza wypadowa, żeby pozwiedzać wybrzeże.
              Bliżej Gibraltaru - Tarifa i Barbate, ale średnio ładne są jak dla mnie.
              • yola.p Re: Costa de la luz - plaze 25.10.16, 13:42
                dzięki za podpowiedzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka