gussia 24.06.05, 10:14 Witam wszystkich, mam zamiar się wybrać do hotelu H10 Gran Tenerife na przepięknej Teneryfce :-) Bardzo proszę o wasze opinie na temat tego hotelu :-) Będę wdzięczna za pomoc. gussia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TTT Re: H10 Gran Tenerife IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 17:40 Bardzo porzadny 4gwiazdkowy hotel tuz przy plazy z pieknym widokiem na mozre. Jedyny minus, ze troszke stary i nie wszystko juz lsni, ale tak to super wypoczynek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala1 Re: H10 Gran Tenerife IP: *.one.pl / *.za.digi.pl 26.06.05, 00:21 I uważaj, żeby nie dostać pokoju od ulicy, bo nie pośpisz, taki gwar. Położenie hotelu dobre, centrum rozrywek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bollo Re: H10 Gran Tenerife IP: *.chello.pl 27.06.05, 15:07 www.urlaubsbilderonline.de/img_gallery.php?mode=0&show=9&ls=0&pg=1&lc=h13560 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: H10 Gran Tenerife IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 12:10 tez tam się wybieram, lecimy w 4 osoby od 14.07 na tydzien... mam nadzieję ze wypoczniemy i pozwiedzamy trochę. Hotel tez polecili mi znajomi wiec mysle ze bedzie OK szkoda ze tel all incl. pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
gussia Re: H10 Gran Tenerife 29.06.05, 12:25 hej :-) bardzo Wam wszystkim dziękuję za te cenne informacje. Mam jeszcze jedno pytanko ponieważ na wszystkich zdjęciach odnalezionych w internecie nie ma żadnych fotek jak wygląda plaża przy tym hotelu??? Ewentualnie czy macie jakies fotki z tej hotelowej plaży? Czy hotel jest tuż przy plaży?> Jak to wygląda czy przechdzi się tylko przez teren hotelu i od razu wchodzimy na plaże hotelową??? Nigdzie nie ma takich informacji. Czy pokoje są duże, czyste? jak wygląda łazienka? Będę wdzięczna za informacje. gussia Odpowiedz Link Zgłoś
gussia Re: H10 Gran Tenerife 29.06.05, 13:07 bardzo przepraszam ale co ślepemu po oczach :-) nie zaobaczyłam ze dołaczyliście mi link do stroni na której są zamieszczone inne zdjęcia tego hotelu. Big Thx gussia Odpowiedz Link Zgłoś