enko3 11.11.04, 00:47 Wiecie ile rzeczy mozna zrobic w nocy ..?Ile mysli przegonic ile rzeczy przemyslec...Ile lez wylac.Uwazajcie na wasze brzuszki. EnkO Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enko3 a ja znowu nie 15.11.04, 00:53 Wiecie chyb przestane wogole spac a co najmniejnielubie juz.Zawse wstaje wystraszon przerazona.Juto ktore mialo byc tak daleko stoi pod moimi"drzwiami " ijest dzis. A co wy robicie moje dobre wrozki?Czytam listy od Rybki, bei,semetty i przez ta chwilke wierze.DZis 1 bardzo wazne spotkanie, musze wyjasnic komus ze TZ nie zawinil.WIem ze moze to zostac odebrane dwojako ale musze sprobowac.kiedy dopada mnie histeria mowie se - to moj maz nie zabiej przeciez mnie. Wiem ze czeka nas ciezki okes..Pod kazdym wzgledem. Odpowiedz Link
bei ech...ide sie polożyć... 15.11.04, 04:09 ale tylko dlatego- że brzuszek mnie boli.....ale spać to nie chcę...pewnie poczytam Odpowiedz Link
bei no nie spie.... 15.11.04, 02:50 wczoraj poszłam spać....tzn dzisiaj już bylo- o óśmej...spalam do 12 stej....czyli 4 godz... a teraz......wcale a wcale nie chcę spać.....napisalam do Ciebie Enko Odpowiedz Link
rybka002 Re: no nie spie.... 15.11.04, 03:04 Witajcie w klubie! Też nie śpe od 1. Najpierw czytałam 1,5 godziny moje ukojenie - Biblie a teraz czytam wasze posty. Odpowiedz Link
enko3 Jestem!!Bylam.!! 18.11.04, 09:16 Oj nie spalam ale u nas na wsi prad wylaczyli i nie dosc ze ciemno , zimno to i jeszcze bez pradu.Wiem sa juz gorsze rzeczy jak nie przespana noc...Np. czarna nie przespana noc bez dostepu do sieci. Odpowiedz Link