Dodaj do ulubionych

Itaka, Lisbon Story

21.08.11, 19:24
Witam,
Czy ktoś z Was był na wycieczce "Lisbon Story" z Itaką? Jeśli tak, to jakie macie wrażenia? Warto?
Obserwuj wątek
    • maciek7 Re: Itaka, Lisbon Story 22.08.11, 11:25
      Jeżeli mógłby komukolwiek dorazić jakąkolwiek wycieczkę do Lizbony to po prostu jedźcie sami bez biura podróży. Lizbona jest tak pięknym i specyficznym miastem, że najlepszą rzeczą, którą można zrobić to przemierzania jej na piechotę lub magicznmi tramwajami bez pośpiechu, bez ciśnienia i oglądanie tego co nas interesuje! przerobiłem to ostatnio i nawet nie wyobrażam sobie chodzenia po Lizbonie z jakąkolwiek wycieczką - obrzydziłoby mi to miasto!!! Zaufaj mi - załatw sobie lot na jakiejś stronie (jak kupiłem na opodo, mozesz na skyscanner) zapłacisz od 600 PLN za lot w 2 strony. Na miejscu bardzo dobry hotel będziesz miał za 50 Euro za pokój (proponuje porównywarkę cen Trivago). W lizbonie kupujesz sobie bilet w autobusie na lotnisku z 3,5 E, możesz jeździć autobusami i tramwajami 24h i zwiedzaz co chesz jak chcesz i kiedy chcesz - tylko w taki sposób poczujesz magię Lizbony. Nie z jakimś przewodnikiem z wąsem, który będzie Ci mówić gdzie masz iśc i co jest fajne. Lizbona jest tak specyficzna, że po prostu nie nadaje się na zwiedzanie z przewodnikiem, bo traci swój urok...
      Chętnie odpowiem na każde inne pytanie i rozwieje każdą wątpliwość...
      • Gość: X Re: Itaka, Lisbon Story IP: 217.33.154.* 24.08.11, 09:31
        > po prostu jedźcie sami bez biura podróży

Dokładnie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka