mobydick10 24.08.09, 16:17 witam, może ma ktoś godny polecenia hotelik w Lizbonie (najlepiej blisko centrum, na 1-2 doby)?..byłbym wdzięczny za podpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Guajira Re: nocleg w Lizbonie IP: *.nni.pl 24.08.09, 21:58 Najlepiej bedzie jak poszukasz na booking.com - trudno doradzac jak nie piszesz o budzecie i preferencjach... Wlasnie wczoraj wrocilismy z weekendu w Lizbonie. Spalismy w Turim Europa Hotel. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mobydick10 Re: nocleg w Lizbonie 24.08.09, 23:09 ..faktycznie ten Wasz hotel wygląda obiecująco..dzięki za wskazówki.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aga-ta Re: nocleg w Lizbonie 26.08.09, 10:57 www.residencialflorescente.com/ Byliśmy tam rok temu. Samo centrum, cena przystępna. Mogę polecić z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
mobydick10 Re: nocleg w Lizbonie 26.08.09, 14:12 ano fajne to, fajne....chyba faktycznie skorzystam...dziękuję, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jurmik Re: nocleg w Lizbonie 08.09.09, 00:34 Ja w zeszłym roku i 2 lata temu mieszkałam w hotelu Ibis przy ul. Ribejro, moge polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
mobydick10 Re: nocleg w Lizbonie 09.09.09, 12:43 jurmik napisała: > Ja w zeszłym roku i 2 lata temu mieszkałam w hotelu Ibis przy ul. > Ribejro, moge polecić. Dziękuję za info..już zarezerwowałem inny, ale może też znasz jakiś hotel/apart. w Algarve?? ;-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mobydick10 Re: nocleg w Lizbonie 09.09.09, 17:06 ano nie ukradli...ino myślałem, że może kto ma coś sprawdzonego, wartego polecenia;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jurmik Re: nocleg w Lizbonie 11.09.09, 10:15 3 lata temu byliśmy w Algarve w Quarteirze, niedaleko Villamuora, mieszkalismy w hotelu Atismar, 3 gwiazdki, super, wtedy cena na początku października spadła z dobrze ponad 100 euro na ok.60 euro za pokój 2-osobowy.Tuż przy promenadzie, warunki super, warto! Tylko absolutnym zaskoczeniem były kompletnie puste plaże przy 26 st. i bezchmurnym niebie - ale tam jak 30 września koniec sezonu, to koniec! A wzdłuż promenady w różnych namiotach handlowych wyprzedaż - wszystko po 1 ero od sztuki - okulary słoneczne, stroje kąpielowe, parasole słoneczne, szorty, itp., itd. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: nocleg w Lizbonie 11.09.09, 10:24 Przeca masz tam opinie, niektóre nawet po polsku... Odpowiedz Link Zgłoś
mobydick10 Re: nocleg w Lizbonie 11.09.09, 22:49 ...a Ten to ma zawsze coś do powiedzenia ;-) ...wszystko załatwione...spadam w niedzielę i już się nie mogę doczekać, by zobaczyć tę wymarzoną portugalię ;-) pzdr yavorius napisał: > Przeca masz tam opinie, niektóre nawet po polsku... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: nocleg w Lizbonie 12.09.09, 14:34 mobydick10 napisał: > ...a Ten to ma zawsze coś do powiedzenia ;-) On już tak ma. ## > ...wszystko załatwione...spadam w niedzielę i już się nie mogę > doczekać, by zobaczyć tę wymarzoną portugalię ;-) Zazdroszczę:) daj znać po powrocie Odpowiedz Link Zgłoś