justynam3 01.02.05, 16:38 Jeszcze jedno...zastanawialam sie dzis czy dozwolona jest czerwona kapusta...nie znalazlam jej w tabelach...cos mi podpowiada, ze raczej nie wolono, kupilam wiec glabek bialej... Co myslicie?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ella69 Re: kapusta czerwona 01.02.05, 22:59 Mnie się wydawało, że wolno i do tej pory jadłam. Chudłam dalej, więc chyba nie ma przeciwskazań. Odpowiedz Link
justynam3 Re: kapusta czerwona 02.02.05, 07:30 Dziekuje za odpowiedz...jak tylko uporam sie z bialam kapusta...kupie czerwona...co z nia robisz?? zupe?? Odpowiedz Link
ella69 Re: kapusta czerwona 02.02.05, 08:51 Kapustę czerwoną jadam tylko na surowo. Nie smakuje mi podsmażana czy gotowana. Robię z niej rózne surówki. W I fazie drobno pokrojoną kapustę z przyprawami i cebulką z jogurtem naturalnym bądź oliwą, mozna dodać ogórka kiszonego. Natomiast w II fazie dodaję potarkowane jabłko. Kiedyś jadałam z kukurydzą, ale teraz jest to zabroniony produkt! Odpowiedz Link
tomitomk Odnośnie diety South Beach 02.02.05, 09:10 Witam tak czytam sobie to forum i zastawnawiam się nad tą dietą co to jest za jedna Chciałbym schudnąć (wzrost 180 - waga 100kg) ale nie mam żadnej sensownej diety, jeśli ktoś może to niech mi prześle dietę na emaila tomitomk@wp.pl. Wielkie dzięki. Pozdrówka Odpowiedz Link
mbk Re: Odnośnie diety South Beach 02.02.05, 14:08 Polecam diete South Beach, będzie na forum ktoś chociaż trochę podobny w wadze do mnie Odpowiedz Link