igrianna 05.03.05, 12:20 no wiec kupilam sobie serek president light 12% tłuszczu 22 g białka 12 g tłuszczu 3g węgli dozwolone absolutnie, prawda? i turka camembert,, 20% tłuszczu, też? bo ten kupie następnym razem o, i kupiłam ser wędzony o obniżonym tłuszczu. pyszności Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiorka26 Re: serek president 05.03.05, 16:15 ja myślę, że te serki jak najbardziej można jeść, tylko się zastanawiam gdzie ty je kupujesz??Turka camembert light widziałam i nawet już jadłam, ale wędzonego i president light nie spotkałam w hipermarkecie w moim mieście. Napisz prosze gdzie je kupujesz, bo też bym chętnie zjadła Odpowiedz Link
igrianna Re: serek president 05.03.05, 22:26 ja je kupuje w mieście lodzi, w sklepie sery świata przy placu barlickiego generalnie myśle że należy zaglądać na jakies serowo-specjalistyczne stoiska. albo pytać pań w supermarkecie przy stanowiskach gdzie sie kupuje krojone sery, ten wędzony o obn.zaw.tłuszczu kupiłam własnie tak w plasterkach na wage Odpowiedz Link
marqui Re: serek president 06.03.05, 17:38 Ja tez wczoraj kupilam serek president light (12%) i trzy rodzaje sera zoltego na wage, w tym wedzony o zawartosci tluszczu 17-20%, zaleznie od rodzaju. A wszystko to w Krakowie w Realu, na stoisku z serami. Poza tym maja tam cale mnostwo innych dozwolonych pysznosci. M.in. spory wybor wedlin o zawartosci tluszczu 3%. Polecam. Odpowiedz Link
kasiorka26 Re: serek president 06.03.05, 18:05 dzięki bardzo dziewczyny. Dobrze że w M1 jest taki wybór tych serów, bo akurat jutro się tam wybieram. Pozdrawiam i życzę przyjemnego plażowania Odpowiedz Link
lianeczka Re: serek president 06.03.05, 22:03 O to dobrze, bo w sumie mam niedaleko do M1 (mam nadzieje, ze rozmawiamy o tym samym w Warszawie). I jak sie udaly zakupy? bo ja bardzo lubie ser i zolty, i wedzony ale jesli ten pierwszy rodzaj wiem gdzie kupic to tego drugiego juz nigdzie nie widzialam choc staralam sie wypatrywac. Odpowiedz Link
dobe1 Re: serek president 07.03.05, 11:40 a czy serek Rolmlecza homogenizowany naturalny 5,5% tłuszczy można jeść??? bo wszamałam wczoraj a nie wiem czy można w I fazie pozdrawiam ciepło w zasypany śniegiem poniedziałek ))- choć dla mnie to bomba Odpowiedz Link
teresai33 Re: serek president 07.03.05, 19:33 Wedłu jadłospisu diety SB zamieszczonego w Claudii na bazie tego serka przyrządza się deserki, czyli jest zastępnikiem dla egzotycznej u nas riccoty light. Apropos ricotty. Kupiłam ją raz (wersję normalną) i bardzo mi nie smakowała, bo wydawała mi sie za tłusta i za ciężka. Ricotta droga i do tego niesmaczna. Rolmlecz górą! tylko czy ja go znajdę gdzieś w Krakowie??? Odpowiedz Link