abelia Re: smietana 04.06.05, 21:01 nie mozna!!!!!! radze zebys uwaznie przejzala sobie troche info o SB ułatwi Ci to dietowanie, bo wydaje mi sie ze zadajac pytanie czy mozna smietane to nie znasz podstawowych zalozen diety podeje likni gdzie znajdziesz duzo info, poczytaj sobie bedzie Ci łatwiej komponowac posilki www.dietaplazpoludnia.ilonka.org/ plazowanie-sposobem-na-zycie.blog.onet.pl/ pozdrawiam Odpowiedz Link
laurka22 Re: smietana 05.06.05, 15:35 A może by tak skorzystać z wyszukiwarki a nie dublować wątków? poza tym czytając twoje posty wydaje mi się że nie zapoznałaś się nawet z podstawowymi informacjami na temat dozwolonych i niedozwolonych produktów. "stare" plażowiczki szerokim łukiem omijają wątki pt : a ogórki?,a sałata?, a papryka? Odpowiedz Link
kasixxx Re: smietana 05.06.05, 19:58 podstawowe zalozenia diety to akurat znam i mimo ze to dopiero 4ty dzien to jzuschudlam 3 kilo i dzis kupilam spodnie o rozmiar mniejsze, a komplementow uslyszalam jakies 6 !! i nie wymadrzaj sie laurka, nie bede przeszukiwac calego forum po to by sie dowiedziec czy smietana jest dozwolona, skoro sa tu uprzejme plazowiczki moga mi odpisac jednym slowem i dla nich to nei stanowi wiekszego problemu!! Plazowiczki, wielkie dzieki za pomoc!! Rowniez nia słuze w ramach wlasnej wiedzy (ktora z kazdym dniem jest coraz bardziej rozlegla) papa Odpowiedz Link
laurka22 Re: smietana 05.06.05, 20:03 Ja sie nie wymadrzam, ale nie widze wiekszego problemu z wpisaniem slowa w wyszukiwarke. Mniej roboty niz twozenie nowych watkow. Coz nie kazdy widac lubi ulatwiac sobie zycie To forum juz wyglada jak smietnik - wazne informacje gina w natloku watkow pisanych po raz nty Odpowiedz Link