Dodaj do ulubionych

No niestety :(((

08.03.06, 22:35
zaczęłam dietkę 3 marca... szło mi super, zero grzeszków!
niestety dzis jest ten dzień - 8 marca, urojone święto, kolega przyniósł w
prezencie czekoladę ... no i poszły w sumie dziś 2 kostki!
mam doła ///*_*\\\
help... czy to znaczy że wcześniejsze strarania przepadły???
Obserwuj wątek
    • ami51 Re: No niestety :((( 08.03.06, 22:46
      Hej, uszy do góry...
      jeśli tylko dwie kostki to powinnaś była zmieścić się w limicie 75 kcal. A może
      tam były orzechy i czekolady było mniej?
      Nie rezygnuj z diety! Najwyżej przedłuż I fazę o trzy dni. I nie dawaj się
      pokusom i złemu nastrojowi. smile
      Ami
      • bebee3 Re: No niestety :((( 09.03.06, 08:15
        No pewnie!!! Dwie kostki Ci nie zaszkodza! Tylko nie powtarzaj juz tego, bo jak
        zaczniesz codziennie jesc po 2 kostki to wtedy Ci zaszkodzitongue_out A narazie
        kontynuuj, bo nic sie zlego nie stalo!!! A jak nie bedziesz zadowolona z
        wynikow I fazy to ja rzeczywiscie przedluz. A jak nie bedziesz juz mogla
        wytrzymac na I to nawyzej bedziesz dluzej na II big_grin. No ale co ja tu Ci bede
        gadac o przedluzaniu skoro nic sie zlego nie stalosmile
        Powodzenia i wytrwaloscikiss
    • hollaolla80 Re: No niestety :((( 09.03.06, 10:01
      MALA090883 nie jestes sama ze swoimi grzeszkami. Ja tez zaczelam diete kilka
      dni temu i bylo ok az do wczoraj. Nie zdazylam zjesc nic pomiedzy praca, a
      studiaami i w przrwie zjadlam kit kata z maslem orzechowym. Pozniej juz nic nie
      wzielam do ust oprocz wody i mialam wyrzuty sumienia, dopoki nie stanelam dzis
      na wage - 1kg mniej niz wczoraj, wiec chyba nie jest tak zle (moze tylko oprocz
      tego, ze niepotrzebnie rozpiesilam moj organizm ta dawka czekolady sad )
      • bebee3 Re: No niestety :((( 09.03.06, 11:43
        A o ktorej zjadlas tego Kit Kata? Bo nie wolno sie glodzic. Nawet jesli
        zgrzeszylas to nie naprawisz tego poziej nic nie jedzac! Wrecz przeciwnie
        rozregulujesz trzustke. Po zjedzeniu Kit Kata podskok insuliny powyrzej normy,
        a przy dluzszym niejedzeniu nadmierny jej spadek, co tez nie jest dobre.
        Plazowiczki moje kochane! jak zgrzeszycie to sie pozniej nie glodzcie!!!
        • bebee3 Re: No niestety :((( 09.03.06, 11:43
          podwyŻszenie (ale byk) <wstyd> tongue_out
        • hollaolla80 Re: No niestety :((( 09.03.06, 23:05
          bebee3 - zjadlam kita kata przed 20, takze nic nie jadlam juz potem, bo bylo
          pozno i nie bylm glodna... dzis normalny dzien - duzo warzyw itd. Jest OK smile
          Tks smile
    • mala090883 Re: No niestety :((( 09.03.06, 11:50
      Hej dziewczyny,dzieki za słowa otuchy!! od razu lepiej! teraz juz postaram się
      trzymać ...
      Życzę sobie i Wam powodzonka!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka