ishja 09.05.06, 01:00 Mam pyt. jakie przyprawy dodawać azeby potrawy z diety nie były takie mdłe? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinos Re: Przyprawy 09.05.06, 04:58 wszystkie nie zawierające cukru glutaminianu sodu... imir, curry, papryki, czosnek, pieprze kolorowe... Odpowiedz Link
kasienka80 Re: Przyprawy 09.05.06, 13:04 a dlaczego maja nie zawierac glutaminianu? Przymierzam sie do SB a kocham sos sojowy..... Odpowiedz Link
madziuus Re: Przyprawy 24.05.06, 08:15 ja tam używam róznych gotowych przypraw, czytam skład i szukam takich bez cukru, ale jak nawet gdzieś tam jest to nie panikuję, bez przesady, to niewielkie ilości jakoś mi to nie przeszkodziło do tej pory schudnąć Odpowiedz Link
mamusiakornela Re: Przyprawy 30.05.17, 21:57 Wszystkie bez konserwantów i glutaminianu sodu Najlepiej świeże zioła, które możesz sobie wyhodować sama w sumie. Przed wrzuceniem do potrawy "roluje" je w dłoni, wtedy są jeszcze intensywniejsze Jedzonko z przyprawami nie jest mdłe ale i pomaga w tym całym odchudzaniu Polecam poczytać sports-med.pl/blog/przyprawy-wplyw-metabolizm/ Odpowiedz Link
krykonnewskill Re: Przyprawy 22.06.17, 12:24 Polecam przyprawy bez glutaminianu sodu, bez sztucznych barwników i bez konserwantów. Warto poszerzyć wiedzę w tym temacie i poznać właściwości różnych przypraw. W ostatnim czasie korzystam z ciekawego bloga: blog.planteon.pl. Bardzo interesujące artykuły. Odpowiedz Link