kot9930 05.08.06, 15:14 To forum jest naprawdę świetne szczególnie dla początkujących.Tyle można się tu dowiedzieć, no i Wy dziewczyny jesteście wspaniałe bo dzięki Wam nieupadam na duchu i jakoś się trzymam(chociaż dopiero zaczynam)SUPER Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziuus Re: SUPER jest to FORUM 05.08.06, 15:24 no ja też przyznam że gdyby nie to forum to kiepsko by było z moją dietą Odpowiedz Link
a_gulek Re: SUPER jest to FORUM 05.08.06, 15:36 tak się mi wydaje,że rozpoczęłyśmy mniej więcej w tym samym czasie propagować naszą obecność na tej plażyzatem mam pytaniektóry to jest dzień Twojej SB???no i oczywiście jak Ci idzie???ja podeszłam poraz pierwszy do tej diety,teoretycznie to mój 6dzień...ale dieta w moim wykonaniu przyjmuje wymiar pseudo Odpowiedz Link
margit.b Re: SUPER jest to FORUM 05.08.06, 17:07 napewno dzieki temu forum udało mi sie tyle schudnac -tu mam wsparcie i ciagle na nie licze Odpowiedz Link
kot9930 Re: SUPER jest to FORUM 05.08.06, 17:52 a_gutek! Masz rację ja zaczęłam przed trzema dniami.To bardzo krótko wczoraj weszłam na wagę złudnie myśląc,że już coś drgnęło ale niestety jeszcze nie.Wiem, że to za wcześnie-ale niepoddaje się.A jak u Ciebie???Trzymajmy się dzięki forum będzie łatwiej,bo nie jesteśmy same i myślę że miżemy na siebie wzajemnie liczyć. Odpowiedz Link
margit.b Re: SUPER jest to FORUM 05.08.06, 18:28 dziewczyny jesli moge wam doradzic to ustalcie sobie jeden dzien w tyg np niedziela lub poniedzialek i wazcie sie raz na tydzien to dobra i skuteczna metoda Odpowiedz Link
margit.b Re: SUPER jest to FORUM 05.08.06, 18:41 najwazniejsze jest miec cel i go osiagac-no i troche determinacji ja wiem jedno ze jestem silna kobieta dałam rade w sumie schudne tego jestem pewna 17 kg a to juz naprawde siła woli Odpowiedz Link
kot9930 Re: SUPER jest to FORUM 05.08.06, 20:20 Moje gratulacje determinacją!!!!!!!!!Twoje rady są bardzo słuszne trzeba ważyć się raz w tygodniu wtedy niespodzianka jest większa i bardziej cieszy.Ja mam cel w postaci zrzucenia 10 kilo(nieukrywajmy) SADŁA, które jak na złość siedzi w miejscu od pasa do kolan.Feeeeeeeeeee Odpowiedz Link
a_gulek Re: SUPER jest to FORUM 05.08.06, 18:34 ja jak już pisałam w moich postach nie będę się ważyć bo nie na ubytku wagi mi zależy(chociaż miło jest zobaczyć jak waga wskazuje parę kilo mniej)ale na tym,żebym dobrze się poczuła ze sobąja i tak dużo lepiej się czuję dzięki Wam oczywiście od tej strony psychicznejbo mogę poplażować z Wami i mam nadzieję,że ta moja pseudo dieta od poniedziałku zamieni się w prawdziwe plażowanie....z tego co wiem to nie jedna zaczynała jeszcze razaż do skutku... pozdrawiam i dziękuję Odpowiedz Link
kot9930 Re: SUPER jest to FORUM 05.08.06, 20:22 Jak już wcześniej stwierdziłyśmy trzeba mieć silną wolę i próbować do skutku.Niepoddawajmy się.!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
margit.b Re: SUPER jest to FORUM 05.08.06, 20:24 ta dieta nie tylko wpływa na piekny wyglad poprawia sie psychika nastroj zaczynasz podobac sie innym czujesz sie dowartosciowana dzieki tym zmianom latwiej zdobyc upragniona prace miłosc-ino i zaczynasz byc szczesliwa a juz nie wspomne o zdrowiu Odpowiedz Link
kot9930 Re: SUPER jest to FORUM 05.08.06, 20:40 Tego wszystkiego potrzebuję i na to czekam.Na razie mam dużo zapału i nadzieji. Odpowiedz Link
1dycha Re: SUPER jest to FORUM 06.08.06, 10:12 Forum jest super, to fakt. Co prawda \sb nie wywołała we mnie aż tak filozoficznych przeżyć jak wyżej, ale uważam że jest tu co najmniej najweselej) Odpowiedz Link
kot9930 Re: SUPER jest to FORUM 06.08.06, 11:32 Dobrze, że tu jest wesoło-będzie łatwiej poradzić sobie w zmaganiach. Odpowiedz Link
jowsonka Re: SUPER jest to FORUM 07.08.06, 10:39 To jest fakt. jak wchodze na forum rano, to od razu mi lepiej. A jak czytam, ze z margit wszystko spada, to prawie wpadam w błogostan Fajnie! Odpowiedz Link
kot9930 Re: SUPER jest to FORUM 07.08.06, 11:57 Tutaj jest tak fajnie dlatego, że wszystkie mamy podobny a może nawet ten sam cel pozbyć się nadwagi,zbędnych kilogramów czy wręcz sadła.Tutaj możemy zasięgać porad bardziej doświadczonych koleżanek i upewniać się w naszych postanowieniach.A wreszcie (MAM NADZIEJĘ) ogłosić wszem i wobec nasze sukcesy.Tak trzymajmy się dalej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link