pannamarianna22 04.11.06, 12:57 Witam serdecznie, w jakich ilościach można pic herbatę ( zwykła bądz smakową, bez cukru) oraz kawę ( kofeinową, z mlekiem 0% lub 0,5 %, również bez cukru)? A co z herbatą z cytryną, czy można ? Pozdrawiam Marianna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julca2 w I fazie 04.11.06, 13:28 kawę raz dziennie, herbatę zwykłą dowolnie, ja pije herbatę z cytryną więc chyba wolno bo wczesniej gdzies wyczytałam, że można. Nie wolno owocowych. Odpowiedz Link
madziuus Re: w I fazie 04.11.06, 14:19 nie wiem czemu ale wydaje mi sie ze zwyklej czarnej herbaty nie m ozna bylo tylko zi elona, czerwona i ziolowe.. :] Odpowiedz Link
danske Re: w I fazie 04.11.06, 15:16 i kawy chyb a też nie???? ja właśnie przestałam pic kawę na jedynce....zalecane herbaty zielone i czerwone.... Odpowiedz Link
madziuus Re: w I fazie 04.11.06, 16:48 kawe to chyba jakos tak bylo ze jedna mala bezkofeinowa mozna ale nei pamietam bo daaaaawno bylam na 1 a kawy zreszta i tak nie pijam ;] Odpowiedz Link
bikenbok Re: kawa, herbata 04.11.06, 19:22 no to wróćmy do książki... można ale sie nie powinno: kawa podnosi poziom insuliny i chce nam sie jeść , podobnie herbata czarna. na pewneo nie wolno owocowych. wolno i trzeba: zielone, białe, czerwone etc. ja polecam herbatki slim figura - wspomagają!!!!! no i cytryna - tego nie wiem, sma sie zastanawiam... zieloną, mate, puerh,roiboos mozesz bez ograniczeń - pamietaj o teinie, którja jednak jest! w slim figura jest guarana i mate - pobudza lepiej i zdrowiej niz kawa!!!!!! Odpowiedz Link
laurka22 Re: kawa, herbata 25.11.06, 14:50 > w slim figura jest guarana i mate - pobudza lepiej i zdrowiej niz kawa!!!!!! hehe pobudzają bo zawierają dużo kofeiny (nie wiem czy nie więcej niż kawa) A jak sama napisałaś > kawa (kofeina w kawie) podnosi poziom insuliny i chce nam sie jeść , Ja się nigdy nadmiarem kofeiny nie przejmowałam i chudłam Odpowiedz Link
roseanne Re: kawa, herbata 25.11.06, 16:48 przyznam ze pije kawe i herbate bez ograniczen - nie wyobrazam sobie inaczej do kawy mleko 0%, do herbaty nic cytryne czasami do wody Odpowiedz Link
and.zia Re: kawa, herbata 28.11.06, 23:49 kawe i herbate pije bez ograniczen i.......chudne Odpowiedz Link
zawsze_do_przodu Re: kawa, herbata 04.12.06, 13:24 Ja piję 1 -2 kawy kofeinowe dziennie z mlekiem 1,5 %...nie umiem inaczej no i zieloną, białą herbatę..... Odpowiedz Link
zawsze_do_przodu Re: kawa, herbata 05.12.06, 12:55 Madziuus - biała herbata - Jejciu, nie wiem jak to wytłumaczyć - ona powstaje z poączków, które się jeszcze nie rozwinęły...Bardzo delikanta, częstwo z dodatkiem jaśminu - mniam....no i lubię zieloną z opuncją... Odpowiedz Link
madziuus Re: kawa, herbata 05.12.06, 16:50 zawsze_do_przodu napisała: > Madziuus - biała herbata - Jejciu, nie wiem jak to wytłumaczyć - ona powstaje > z poączków, które się jeszcze nie rozwinęły...Bardzo delikanta, częstwo z > dodatkiem jaśminu - mniam....no i lubię zieloną z opuncją... no bo muysze przyznac ze nigdy takiej nie spotkalam;] Odpowiedz Link
kika261 Re: kawa, herbata 04.12.06, 17:33 witam!! Kawe piję rzadko, bo nie jestem przyzwyczajona , natomiast herbate to pij ę do woli.Piję zwykłą, piłam zieloną ale mi sie skończyla i teraz kupiłam sobie czerwoną pu-erh.Miałam sobie kupić tą herbate odchudzającą slim co są 3 fazy ale znajomi mi odradzili że to wyrzucanie pieniędzy bo nie daje zadnych efektów! pozdrawiam Odpowiedz Link
britney6441 Re: kawa, herbata 05.12.06, 16:16 WITAM KIKA 261! JEŚLI CHODZI O SLIM FIGURE JA JUŻ PIJĘ JĄ OD 3 TYGODNI I ZAUWAŻYŁAM ŻE SPDNIE ZACZYNAJĄ SIE ROBIĆ TROSZKĘ LUŹNIEJSZE TYLKO ŻE WAGA SIE NIE RUSZYŁA W ŻADNĄ STRONĘ.WIEC SOBIE POMYŚLAŁAM ŻE HERBATA SLIM W POŁĄCZENIU Z DIETĄ ZACZNIE DAWAĆ WSPANIAŁE EFEKTY. NARAZIE NIE ZAUWAŻAM ŻADNYCH ZMIAN BO TO MÓJ DOPIERO 2 DZIEŃ W I FAZIE. ALE MYŚLE ŻE ZA KILKA DNI BEDZIE WIEDAĆ JAKIŚ POSTĘP..... POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH PLAŻOWICZEK Odpowiedz Link