Dodaj do ulubionych

22.01 - 15.02 na dsb, zapraszam!

• justynam24 Re: 22.01 - 15.02 na dsb, zapraszam! 11.02.07, 16:48
      witajcie

no rzeczywiscie w weekend puściutko u Nas...ja wczoraj troszke nawaliłam bo
      zjadłam paczke sliwek suszonych, ktore w sumie pomogły smile a potem objadłam się
      chlebkiem Wasa sad i pol czekolady 90 % - wszystko miało miejsce do godz. 12, a
      potem już nie miałam apetytu na nic...jedynie po 20 sałatka ...wiec mam
      nadzieje ze mnie rozgrzeszycie

a dzis zrobiliśmy sobie walentykową niedzielę...najpierw kino a potem sushi smile
      mniam mniam (zapisuje to już na konto tłustego czwartku)

Teraz dalej dietka, jutro jakiś fitness...pozdr
      • martyna540 Re: 22.01 - 15.02 na dsb, zapraszam! 11.02.07, 17:56
        a byłąm taka sumienna.......hehehe.......a dzisiaj zjadłam na śniadanie
        jajecznice później 3/4 jogurty naturalnego bo nic innego nie było w
        loduwce......a jak ja nie zjem serka na słodko zkakaem to jestem chora.......i
        dzis tak było...nie zjadłam słodkiego i co??......wpierdzieliłam 12 kulek ferrer
        roche...masakar...ale przynajmniej zjadłam tylko jajecznice troche jogurtu i to
        cholerne ferrer roche.....bo to wszytsko przez moją przyjaciólke...ona wbudza we
        mnie chęc do grzeszenia;p.bo ona taka chudzinka ze moze się
        obżerać......;p.....no więc dołanczam do moich kochanych
        grzesznic;p;p;p.........hahah.......przedłużam 1 faze o 1 dzien;p...zważe się
        jutro i zobaczymy.....porobie brzyszki dziś jeszcze......
        • tripcafe Re: 22.01 - 15.02 na dsb, zapraszam! 11.02.07, 20:09
          Kurde, wczoraj bylam na panienskim, wiec wiadomo, ze jadlam i pilam nie to co
          trzeba. Dzis tez nie bardzo, jak to ja, 2 dni i po diecie uncertain Ale od
          jutra....haha, jassne wink
          Buziaki
    • sihaja82 poniedzialek 12.02.07, 07:55
      witam wszystkie weekendowe grzesznice smile
      od razu spowiadam sie ze swoich grzechow, a u mnie bylo to:
      -czerwone wino
      -bacardi
      -piwo
      -tequilla

jedzonko:
      -kawalek tarty z jagodami
      -ciasto z czekolada
      -magnum w bialej czekoladzie

no i to chyba na tyle. mialam od czwartku w domu goscia, ktory jest wiecznie
      glodny, wiec i tak uwazam, ze nie zgrzeszylam na miare mozliwosci, a pokus bylo
      oj oj oj... smile))

dzis znow biore sie za siebie smile jest ok smile grunt to byc dobrze nastawionym smile
      to co dziewczyny, kolejny tydzien przed nami? smile))

buziaki, sciskam i zycze milego poniedzialku i przyjemnego tygodnia.
      ja dzis standardowo w pracy, ale potem bedzie tez silownia smile
    • ania838 Re: 22.01 - 15.02 na dsb, zapraszam! 12.02.07, 07:58
      Witam w poniedzialek wink
      Od dzisiaj znów postaram sie być lepsza plażowiczką wink, bo jednak po weekendzie
      waga delikatnie do góry - jakieś 0,5 kg......ehhhh chyba nigdy nie zejdę
      ponizej tych 50 kg...
      a puki co zaplanowałam na dzisiaj:
      6 - pół talerza mleka z musli
      10 - 2 mandarynki
      13 - pomarańcz
      16 - obiad ale jeszcze nie wiem co wink
      • justynam24 Re: 22.01 - 15.02 na dsb, zapraszam! 12.02.07, 08:27
        witajcie w ponidziałek

wczoraj wieczorem byłam bardzo głodna...nie wiem czy jednak zbliza sie @ bo i
        tak już opóźniony...ale jakoś nie mogłam się nasycic...wiec serek w plasterkach
        zajadałam...ale upieczonego przeze mnie ciasta i innych tego typu smile

Od dziś dalej dietka 0- nie ma zmiłuj się smile prowiancik już w pracowniczej
        lodówce, wieczorem idę na fitness...Mam tylko nadzieję, że będę miała mniejszy
        apetyt

Pozdrawiam
        • sihaja82 Re: 22.01 - 15.02 na dsb, zapraszam! 12.02.07, 08:57
          ja tez ide dzisiaj sie troche wypocic.
          u mnie z apetytem raczej kiepsko, ogolnie jestem przybita... ledwo dzisiaj z
          lozka wstalam sad
          buuu sad((
          • ceres9 Re: 22.01 - 15.02 na dsb, zapraszam! 12.02.07, 14:16
            sihaja a czemuz to kiepsko?smirk
            ja grzecznie,przez 2-3 tyg,chce pociagnac 1f,
            dzis start z jajecznica z 2 jajek pomidorkiem i cebulka
            byl tez serek wiejski i sok pomidorowy
            na obiad ryba pewnie ale jeszcze nie wiem...zobaczymy
            DZIEWCZYNY WIOSNA SIE ZBLIZA trza byc pieknym i powabnym noo;]]] DO BOJUUUU!!
            • sihaja82 Re: 22.01 - 15.02 na dsb, zapraszam! 12.02.07, 15:14
              ceres... no jak to zwykle u mnie - facet. byl na weekend, a teraz juz wrocil do
              siebie sad smutno bez niego, chociaz z nim wiecej grzesze, kulinarnie of
              course big_grinDD

Ja dzis zupelnie bez apetytu. nie wiem co bede jadla, chyba na pocieszenie
              zrobie sobie jogurt z tym kakao i migdalami o ktorym pisaly dziewczyny w jakims
              innym watku. bo przeciez nie bede sie obiadac lodami czy chipsami...

no wiosna idzie! juz sie nie moge doczekac az stopnieja to sniegi i bedzie
              mozna chodzic bez wielkiej czapy na lbie. mam juz doscyc zimna, jednak wole
              jak jest cieplo. (hehe, zaloze sie, ze w lato bede narzekala na upaly tongue_out )
              • martyna540 Re: 22.01 - 15.02 na dsb, zapraszam! 12.02.07, 20:35
                Wy to jestescie dzielne...ja się jakoś złamałam po tygodniowe 1 fazie na której
                schudłam 3.5 kg...i teraz troszke grzesze...ale jutro i w środe...dietka 0 zeby
                chociaz schudnąc ....zeby po tłustym czwartku waga się
                wyzerowała;p....eh.......beznadzieja jednym słowem......chciałabym móc jeśc
                normalnie...;/
    • ania838 wtorek 13!!! - pechowy ;( 13.02.07, 06:08
      crying
      Jak stanęłam dzisiaj na wagę to sie załamałam crying - 51 kg!!!!!!!!!!!
      Wczoraj jak wróciłam z pracy to zjadłam warzywa na patelnie, a wieczorkiem
      wyszłam na chwilke do przyjaciółki, bo musiałyśmy oddać telefon koledzy i......
      wyciagnał nas na piwo, a po piwku był drineczek !!!!!!ależ ja głupia jestem ze
      poszłam!!!!! Wróciłam i zjadłam 2 parówki drobiowe, bom głodna była, tzn.
      ssanie mi sie włączyło!!!!!! No i efekt dzisiaj jest jaki jest.
      W związku z powyższym, szykuja sie dni męki i katorgi za kare. Teraz siedze i
      wypiłam tylko kawke z mlekiem - sniadania nie będzie tak wcześnie. Zjem je
      dopiero w pracy około 9 a będzie to pomarańcz
      11 - 2 mandarynki
      13 - jabło
      16 - serek wiejski light
      19 - jabłko
      Wiem ze tylko jedzac same owoce schudnę!!!
      Normalnie ja mam przerąbane!!! Ciagle tyje - chudne, tyje-chudne i tak "w koło
      Macieju" crying
      • sihaja82 Re: wtorek 13!!! - pechowy ;( 13.02.07, 07:24
        Aniu, nie martw sie +- 1 kg to jeszcze nie jest tragedia smile Glowa do gory smile
        Ja nie wchodzilam w tym tygodniu na wage, hehe, troche sie boje, ze po
        weekendowych szalenstwach jest duzo za duzo sad ale u mnie to pewnie nie +1 kg a
        od razu +2 sad Co sie dolowac bede...
        Dzis rano jajecznica, potem bedzie salatka, wieczorem nie wiem jeszcze co, bo
        lodowka pusta w zwiazku z moim przyjazdem do Polski. A to juz za dwa dni,
        yuppie!!! smile))

Wczoraj rozmawialam ze swoja wspollokatorka i tak zeszlysmy na temat diet itp.
        I ona sie mnie spytala ile waze, a ja na to: zgadnij. I ona mi dala... 63kg!!
        Slabo? Hehe, przy 63 to bym chyba jak szczupak wygladala. Ale i tak mi sie milo
        zrobilo. Wczoraj bylam jeszcze na silowni, dzisiaj tez ide smile I jutro tez, a w
        czwartek fruuuu smile
        • justynam24 Re: wtorek 13!!! - pechowy ;( 13.02.07, 08:44
          witam we wtorek smile

ja wczoraj byłam na fat burnnig, nie wiem jak sie zmobilizowałam bo bardzo mi
          się nie chciało...na dodatek znów miałam ssanie w żołądku i jadłam
          jadlam...oczywiście tylko dozwolone rzeczy...ale i tak jak bede sobie tak
          pozwalać to nigdy nie schudnę sad
          Z kolei dziś rano w ogóle nie byłam głodna...postanowienie jest takie...w pracy
          nie będę siebie głodzić, natomiast w domu po pracy jeden posiłek i koniec
          podjadania

Miłego dnia...
          Powodzenia
          • martyna540 Re: wtorek 13!!! - pechowy ;( 13.02.07, 08:56
            Nom wtorek pechowy...dla mnie też...bo jakos się opuściłam z dietka...tez ciagle
            chudne i tyje na przemian...straszne...ale cóź...mi chyba taka dietka nie słuzy
            go mam nastroje ...moi przyjaciele ciągle nażekają ze z nimi nigdzie nie chodze
            i się wykręcam dietą...itd...ale uroczyście postanawiam ze od piatku będe na
            fazie 1 i będe grzecznasmile...u mnie to tak jest ze albo sie pilnuje na maxxxxa i
            trwam na diecie...albo obżeram się jak..nie powiem kto...a w tłusty czwartek juz
            wiem ze będe żarła .....jak ŚWINIA.....dobrze ze jeszcze tyle czasu do
            wakacji......gdzie się podziało moje samozaparcie ze starego
            roku??......dokłądnie od 9 pażdziernika do 20 grudnia nie zjadłam nic
            słodkiego......a teraz co...co tydzien jakis skok w bok.....crying...ale głowa do
            góry damy radesmileoby.............smiletrzeba w końcu dojśc do tej 3 fazy no nie??;p
            • ania838 Re: wtorek 13!!! - pechowy ;( 13.02.07, 18:57
              witam wieczorkiem wink
              u mnie jednak z porannego planowania nic nie wyszło wink
              pisze moje menu jeszcze raz:
              9- pomarańcz
              11- mandarynka
              12- zestaw w KFC (3 polędwiczki z kurczaka - bardzo chudziutkie i troszke
              frytek)
              18 - 2 plasterki szynki
              aaaa i jeszcze w ciagu dnia 4 kostki gorzkiej czekolady
              chyba nie było dzisiaj tak źle. Troszke głodna jestem, ale jakoś wytrzymam.
              Chyba sie nie obejdzie jutro bez sniadanka o 6 rano smile
              • tripcafe Re: wtorek 13!!! - pechowy ;( 13.02.07, 19:24
                Bry, ja jakos od 2 dni sie trzymam, dzis zjadlam jajecznice z 2 jajkow, troche
                zoltego sera, kotlety z kapusy z pelnoziarnistym ryzem i surowkami
                i troche (za duzo) mandarynek. Glodna jestem, kolo 21- 22 zjem pewnie jakas
                kolacje ( pewnie tosty, bo strasznie mi sie chce)
                Buziaki
    • sihaja82 sroda! Walentynki! 14.02.07, 07:23
      dziewczyny, ledwo dysze po wczorajszym fitnessie, ale fajnie bylo. Bylam na
      takich zajeciach na wszystkie czesci ciala + elementy stepu i aerobicu. Wyszlam
      srednio zmeczona, wiec jeszcze dobilam sie bieznia i cwiczeniami silowymi smile

Kurcze, waga na razie ani drgnie. Chyba zawcze sie mierzyc cm..

A dzis bylo/bedzie:
      pol awokado, pol mozzreli, pomidor maly, szynka
      losos z warzywami

i koniec, nie wiem co tam jeszcze wieczorem wykombinuje... zobaczymy smile

buziaki i milych walentynek!!!!

sihaja
      • justynam24 Re: sroda! Walentynki! 14.02.07, 08:39
        witajcie

Serducho na Walentynki smile

Pozwolcie, ze pominę dokładny opis co wczoraj zjadłam...objadłam się owocami,
        nabiałem i ciastkami bez cukru (chyba lepiej byłoby gdybym zjadła jednego
        zwykłego batona...a jadłam do bolu te ciacha, ale jak postanowiłam że w 2007
        roku zerwo grzechów słodyczy to trzymam się, szkoda tylko że tak interpretuję
        to i jem co jem...smile

Za to deklaruję dzisiejsze menu
        sniadanie: piątnica z łyżką kakao (po wczorajszym nie miałam w ogóle apetytu
        ale coś przed wyjściem trzeba było zjeść)
        w pracy: salatka grecka, serek Bieluch, 2 mandarynki,tofu
        kolacja: cukinia

Wieczorem planuję fitness bo wczoraj nic z tego nie wyszło sad a jutro mam
        gościa na kilka dni więc tez nie bede chodzić sad szkoda tylko dziś tak w
        walentynki zostawiać męża w domu sad

Pozdr
        • madziuus Re: sroda! Walentynki! 14.02.07, 08:42
          hmm a ja tak sobie myśle ze w walentynki wypada pozadnie zgrzeszycsmile tylko
          jeszcze nie wiem czym..big_grin moze tak jakies czekoladowe serduszkowink?
          • ania838 Re: sroda! Walentynki! 14.02.07, 09:48
            DUŻO MIŁOŚCI ŻYCZĘ Z OKAZJI WALENTYNEK ;*
            U mnie dzisiaj znów na wadze było 50 kg, czytli jak zwykle jestem w punkcie
            wyjścia wink
            a plany na dzisiaj wyglądaja tak:
            5- serek wiejski
            8-mandarynka + 3 kostki czekolady+mały pierniczek
            10-jabłko
            12-serek wiejski piatnica
            14-jabłko
            17-jakis obiadek
            ło ile tego dzisiaj wyjdzie!!!!
            o 18.30 ide na rowerki
            Pewnie zajrze jeszcze dzisiaj do Was
            Buziaczki
    • ceres9 Re: 22.01 - 15.02 na dsb, zapraszam! 14.02.07, 11:28
      poprosze o taki wielki kop w dupe,zebym sie obudzila i opamietalasmirk
      wczoraj sie obzarlam na wieczor ze ho ho 0_o
      buziaki na walentynki;*
      • tripcafe Re: 22.01 - 15.02 na dsb, zapraszam! 14.02.07, 19:59
        Ceres, mi tez by sie taki kop przydal! jak zwykle 3 dzien schrzanilam. objadlam
        sie kurczakiem, ryzem i warzywkami, potem dorzucilam chipsy i batona (ale to
        nie moja wina, serio!) Jutro paczki,a w piatek juz ostro dietuje haha smile
        Buziaki dziewuszki!
    • sihaja82 meta! 15.02.07, 07:12
      dziewczyny! Dzis tlusty czwartek i meta naszej diety.. taaa... jasne.
      przynajmniej teoretycznie smile W kazdym badz razie cel NIE zostal osiagniety i po
      przyjezdzie z Polski wracam tutaj do Was!
      A tymczasem bede milczala, gdyz bede baaardzo zajeta w kochanej Warszawie smile
      Trzymajcie sie dzielnie w czasie mojej nieobecnosci. W wolnej chwili postaram
      sie cosik moze skrobnac.

Aha, u mnie na koniec -2kg. Zawsze cos smile

Buziaczki i smacznych paczkow i faworkow!!!

sihaja
      • ania838 Re: meta! 15.02.07, 08:46
        Witam.
        Ja wczoraj tak poszalałam ze hej!!! Najpierw poszłyśmy z przyjaciółką do
        Sfinksa i zjadłyśmy panierowane kalafiorki z kurczakiem i wypiłyśmy grzane
        winko. Jak wracałyśmy wpadłyśmy na genialny pomysł zeby kupić wódkę!!!!
        Wypiłyśmy w godzię 0,5 l!!!!! Wróciłam do domu i mi sie film urwał crying. Pamietam
        tylko ze zjadłam jeszcze 2 kanapki z białego chleba!!!!!! którego od
        przynajmniej roku nie jadłam!!!! Załamka normalnie!!!! Dzisiaj znów kg w górę ;
        (. Ale dzisiaj nie odchudzam sie!!! Jem pączki ;P. Juz jednego zjadłam. Od
        jutra wracam na I z owockami.
        Aha od dzisiaj koniec z alkoholem!!!! Pod każdą postacią!!!!!! Moja
        przyjaciółka zrobiła taka głupotę wczoraj ze mamy nauczke!!!!
        a menu mojego nie wpisuje bo nie wiem co będę jeść wink
        mam do pracy serek wiejski, pomarańcza i jabłko, ale nie wiem czy je zjem, bo
        przynajmniej jednego paczka jeszcze zjem wink i faworki. A w domku będe dopiero
        po 19 wink
        Pączowe pozdrowionka ;P ;*
      • justynam24 Re: meta! 15.02.07, 08:48
        witajcie

wczorajsze menu się nie zminiło smile więc udało się...na koniec była jeszcze
        godzina fat burnning i 30 min superbrzucha

dziś menu podobne smile paczka nie planuje...maz i siostra na wieczor zażyczyli
        sobie tłustoczwartkowe gofry - więc trzeba zrobić...też nie planuje jeść smile

Miłego dnia
        • ceres9 Re: meta! 15.02.07, 10:03
          a ja na wczoraj zrobilam piernika-0serducho takiego calkiem sporego...i
          naprawde nie zamierzalam go jesc..caly poszedl..no coz..na dwoje..eh nie
          wyszlo0_o
          • ania838 Re: meta! 15.02.07, 18:35
            No i jak Wam dzisiaj szło łasuchowanie??
            U mnie taki bilans:
            - 2 pączki
            - mała bułeczka z budyniem
            - kilka faworków
            - kulka rafaello
            - serek wiejski
            i to tyle wink
            W sumie ilościowo to nie tak dużo tego wysżło, ale ile tłuszczu!!!! Węgli !!!!!
            kcal!!!!! ehhhhhhhhhhhhhh dobrze ze to tylko raz w roku jest taki dzień wink
            Moi koledzy z pracy zrobili mi nawet zdjęcie z pączkiem, tak pragnęli uwiecznić
            tą chwilę hhiihhihihiihihi
            Stwierdzili że nie będą czekać do następnego roku wink
    • ania838 Re: 22.01 - 15.02 na dsb, zapraszam! 16.02.07, 09:07
      Halllooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Jest tu kto?????????????????????
      No nie mówcie, że skończyłyście dietkę??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Ja dzisiaj mam faze przejsciową pomiędzy wielkim grzeszeniem a dietką smile
      Puki co u mnie dzisiaj sytuacja wygląda tak :
      5.30 - bułka z ziarnem z serkiem topionym
      8 - kawałek takiego ciasta zrobionego z galaretki crying, kolega z pracy mnie
      namówił!!!!że też ja musze pracować z facetami!!!!!
      a do pracy mam jeszcze: serek wiejski light, jabło, pomarańcz, ale pewnie
      wszystkiego nie zjem wink
      Chyba dzisiaj wieczorkiem pójdę na basen, a jutro i w niedziele ide na rowerki.
      Tak sie załatwiłam, że zapomniałam sie zapisać w nastepnym tygodniu na rowerki
      i jak wczoraj zadzwoniłam to zapisałam sie dopiero na nastepną niedziele!!!!
      Chyba będę musiała chodzić na basen, bo chce do piatku schudnąć, bo jade na
      targi.......
      No i znów dietka wink
      • martyna540 wracam ze spuszczoną głową;p 16.02.07, 14:34
        hej kobitki...ale nagrzeszyłam...nie bede nawet pisać;p ale dziś juz dietka to
        najważniejszesmilepociesza mnie tylko to ze bardzo szybko chudne więc za tydzien
        tego nie bedzie...oby.......od dzis skrupulatne 2 tyg. 1 fazy...i tym razem się
        nie złamie..a dzis na aerobic lece smiletrzeba się poruszacsmile....podaje menu:
        s:jajecznica 3 jajka szynka i szczypiorek
        l: 2xserek homo z kakaem
        o; planuje zjeść pierś i brokuły i jeszcze nie wiem co dalejwink
        • justynam24 Re: wracam ze spuszczoną głową;p 16.02.07, 15:20
          ja się tylko melduje

i zapowiadam ze wiecej bede pisac od poniedziałku bo praca, uczelnia i siostra
          z wizytą smile
          wczoraj pączków i innych takich nie było...ale sporo innego jedzenia sad

Pozdr
    • martyna540 Re: 22.01 - 15.02 na dsb, zapraszam! 17.02.07, 13:51
      Nom 1 dzien 1 fazy i 1.5 kg w dółwink..śliczniewink...wogóle się strasznie
      zmobilizowałam bo pól roku temu dostałam propozycje pracy jako modelka w
      profesjonalnej agencji...ale warunkiem miały byc wymiary dokąłdnie 90 biodra i
      max 64 talia...w grudniu wymiary miałam w sumie zbliżone bo miałam 88 biodra i
      ok. 64 talia....ale do agencji się nie zgłosiłam a teraz przytyłam...a teraz do
      mnie babeczka napisała ze robia następny casting w sz-n i ze bardzo chce żebym
      przyszła...więc mam cel...mam 3 tygodnie i myśle ze dam radesmile...ja chyba musze
      miec cel...bo wczesniej sie odchudzałam z myślą o modelingu a później dałam
      sobie spokój...i dlatego sie opuściłam;p...pozdrawiamsmiletrzymajcie
      się!!!!!big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
      • ania838 Re: 22.01 - 15.02 na dsb, zapraszam! 17.02.07, 13:59
        Życzę powodzenia Martynko ;* tylko pamietaj nie przeginaj, ok?
        • martyna540 Re: 22.01 - 15.02 na dsb, zapraszam! 17.02.07, 19:03
          Spoko mam głowe na karkusmile...jesli beda ode mnie wymagac anorektycznej wagi albo
          nieosiągalnych wymiarów to pierd*le to;p;p;p.........sorki za wyrażenia;p;p;p
    • ania838 Re: 22.01 - 15.02 na dsb, zapraszam! 17.02.07, 13:57
      ejjjjjjjjjjjjjjjjjjj dziewczynki!!!!!!!!!!!! a co tu taka cisza??????????
      Ja sobie dalej plażuję i to mam jakieś mocne postanowienie poprawy. Dzisiaj
      byłam na rowerkach i jak zobaczyłam moje boczki to sie zalamalam crying. Wczoraj
      przymierzałam przecudowną sukienkę w sklepie. Za 2 m-ce mam wesele kolegi i
      musze sobie coś kupić. Przymierzyłam i dobra była ale każdą ładkę było znać,
      ale i tak ide ja jutro kupić. Musze w niej wyglądać pięknie, bo kosztuje jedyne
      499 zł!!!!!!!!!!!!!! ale i tak ją kupię!!!!!!
      Dzisiaj moje menu wyglądało i będzie wyglądać tak:
      6.30 - serek wiejski
      8- 6 kostek czekolady z orzechami (no dobra z tym przegięłam)
      10 - 2 plasterki polędwicy z indyka
      13.30 - 2 jajka z majonezem + 2 zawijaski z polędwicy z indyka i serka Hochland
      light
      19 - grejpfrut (wcześniej nie dam rady nic zjeść, bo wychodzę z domu przed 16 i
      dopiero po 19 będę w domku)
      Sihaja!!!!??????????????? A Ty gdzie nam się zapodziałaś?????
    • ania838 Re: 22.01 - 15.02 na dsb, zapraszam! 18.02.07, 19:11
      No nie Szanowne Koleżanki!!!!! chyba przesadzacie!!!!Gdzie Wy jesteście crying
      zostałyśmy same z Martynką???????? Ja Wam dam!!!
      Wy spowiadam się z dzisieszego dnia:
      6.30 - bułka z ziarnem z polędwicą z indyka i 2 plasterkami sera Hochland light
      10 - mały pomarańczy (prawie jak mandarynka wink )
      14.30 - porcja sałatki z tuńczyka (tuńczyk, ser wędzony, ananaś, kukurydza,
      majonez keczup - ehhh prawie wszystko zakazane, no ale to tylko sałatka)
      17.30 - puchar deseru lodowego wink wink alez były pyszne, już nie pamietam kiedy
      taki deser jadłam
      aha i w mniędzy czasie 4 kostki gorzkiej czekolady
      Jeżeli chodzi o aktywność fizyczną to tak.....
      11.30 - rowerki
      13- basen
      17-17.30 marsz do Tesco (chyba 3 km jest na piechotkę)
      18.15-18.45 powrót wink
      moze mi sie udało zrzucić to co dzisiaj zjadłam wink
      chyba sie przetrenowałam na tych rowerkach, bo mnie miesnie bolą i jestem juz
      dzisiaj tak padnieta ze kłade sie spać wink
      Mam propozycje,....... zakładamy jutro nowy wątek???
      • tripcafe Re: 22.01 - 15.02 na dsb, zapraszam! 18.02.07, 19:54
        Moze byc nowy watek, bo w tym mi wyjatkowo kiepsko idzie wink
      • ceres9 Re: 22.01 - 15.02 na dsb, zapraszam! 18.02.07, 20:08
        dobra...nowy watek i nowa proba dietowania0_o
        wymyslcie tylko jakas motywujaca nazwe...;]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka