mczm 21.06.07, 15:25 nie dam rady, jestem zla na wszytskich, nieszczesliwa. chce mi sie slodycza!! zjadlam wlasnie 1 ciastko i jedna kulke raffaello.. nie nadaje sie na diety, dzis 4 dzien dopiero.. co robic??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumidee23 Re: rzucam diete :-( co robic?? 21.06.07, 16:08 cwiczyc charakter...myslisz ze tylko ty tak masz...to zjedz na co masz ochote dzisiaj najedz sie..i od jutra 1 faza bo i tak ci dzisiaj cukier skoczy.. Odpowiedz Link
mczm Re: rzucam diete :-( co robic?? 21.06.07, 18:42 najadlam sie troche slodyczy ) teraz mam kaca.. ale dobra, cwicze dalej moj charakter, dzieki lumidee23 za wsparcie powiem tylko ze mialam juz takie okresy w ktorych nie jadlam slodyczy nawet poltora miesiaca i dawalam rade, musze sie trzymac, od jutra 1 faza cd. papa Odpowiedz Link
lumidee23 Re: rzucam diete :-( co robic?? 21.06.07, 19:30 hehhe przepraszam , ze to byl taki krotki kop ;p hehehe sama dzisiaj mam dolka jem slodycze tz taka malunka babeczke odkrojana z drozdzowki ;p wogole ja dzisiaj rano dwa sledziki to ok na obiad panga w panierce to juz jakby nie ta panierka to ok wrocilam do doku zjadalam troszke zupy gorchowej ale tam nie bylo nic niedozwolonego i 4 grznaeczki mlae z chleba ;p pozniej zjadlam troszke kurczaka z grilla ;p a teraz sałatka grecka i jeszcze ta babeczka hahahahha ale ja mam na powanzie dola schudlam juz 6 kg na SB jestem na 1 fazie od 30 maja ale mam dzisiajs ie uczyc i mam dolka ale jutro rano ide na badania a potem na basen na godzinke poplywac i od jutra do 6 lipca 2 faza znow ostro zastanawiam sie tylko czy jutro nie zjesc ukochanych czeresni hehehehhehe napisz do mnie na gadu 1088342 madzia Odpowiedz Link
lumidee23 Re: rzucam diete :-( co robic?? 21.06.07, 19:31 tfuuuu od jutra do 6 lipca 1 faza i przepraszam za bledy Odpowiedz Link
farpakon Re: rzucam diete :-( co robic?? 25.06.07, 13:08 przerzuc sie na slodycze bez cukru. albo deserek chudy serek homo z kakao, slodzikiem i esencja waniliowa. mnie tez slodycze trzymaly bardzo, podjadalam tymi bezcukrowymi. ale musze przyznac, ze po jakims czasie naprawde slodyczy prawie nie jem, a jak juz, to bardzo malo! pozdr Odpowiedz Link