Dodaj do ulubionych

znowu wracam na jedynke od 3 grudnia kto jeszcze??

02.12.07, 14:25
wielki powrot. moze ktos dolączy do 1 fazy od poniedzialku. troche
przesadzilam na 2 fazie ze slodkim i slonym.
Obserwuj wątek
    • weronica82 Re: znowu wracam na jedynke od 3 grudnia kto jesz 02.12.07, 15:26
      Cześć ja się z chęcią do Ciebie przyłączę,byłam 4 tygodnie na jedynce i dwa
      miesiące na dwójce kilka razy znów zaczynałam jedynkę ale przerywałam dziś
      potanowiłam że wytrwam do świąt na jedynce i zaczęłam od dziś.Waga przez te dwa
      miesiące stała w miejscu.A chciałam jeszcze trochę schudnąć.
      Więc zaczynamy!!!!!!!!!!!!!!
      Pozdrawiam
      Weronica
      • czarnaksc Re: znowu wracam na jedynke od 3 grudnia kto jesz 02.12.07, 17:56
        to fajnie. zaczynamy. dlugo bylas na 1 fazie az 4 tygodnie. ja bym tyle nie
        dala rady. ja w tym roku schudlam na tej diecie 15 kg
        . potem probowalam znowu i wytrzymalam tylko 4 dni i na piatym sie zatrzymalam,
        ja bym chciala splaszczyc ten cholerny brzuch, bo tak to jestem juz chuda
        wrecz. moze sie uda pozdrowionka.
      • czarnaksc Re: znowu wracam na jedynke od 3 grudnia kto jesz 02.12.07, 18:14
        a jak myslisz czy bedac znowu na 1 fazie splaszcze troche brzuch?. brzuszki
        robie ale nie zawsze mam czas i zcasem mam przerwe. ciagle mam ostatnio wzdety
        brzuch. dlatego chce wrocic znowu na 1 faze.
        • weronica82 Re: znowu wracam na jedynke od 3 grudnia kto jesz 02.12.07, 19:25
          Cześć ja zaczynałam tę dietę w 24.08 i wytrzymałam cztery tygodnie na fazie
          1,schudłam 15kg.Potem byłam na fazie 2 i nic nie schudłam wagę utrzymuję,od
          tamtego czasu próbowałam zaczynać jedynkę najdłużej wytrzymałam tydzień ale
          przerwałam dlatego że waga ani drgnęła i się zniechęciłam.Mam jeszcze sporo do
          zgubienia,więc chciałabym się wziąźć w garść i znów wytrzymać z 4 tygodnie może
          mi się uda wiem że nie zrzucę tak dużo jak przedtem ale mam nadzieję że jeszcze
          trochę zgubię i tym razem wytrwam!!!!!!
          Fajnie z kimś zaczynać a nie samej zmagać się z dietką!!!!!!!!!!!
          Myślę że uda Ci się spłaszczyć brzuszek jeszcze trochę.
          Co do ćwiczeń to ja też nie zawsze mam czas przy dzieciach to czasem niemożliwe
          znaleźć czas na ćwiczenia choć nie powiem bo przy dwójce maluchów jest sporo
          roboty!!!!!!!!!
          W grupie siła!!!!!!!!!!!!
          Pozdrawiam,buźka
          • paulu-siaa Re: znowu wracam na jedynke od 3 grudnia kto jesz 03.12.07, 10:38
            Witam dziewczyny!1ja zaczęłam w wątku od 30..ale nie dałam rady...do
            zrzucenia 16 kgsad fdzisiaj poniedzialek i 4 tygodnie do sylwestra!!
            więc do roboty;p hehe mam nadzieje , zę dam radeuncertain
            Będe pisała kiedy tylko będę mogła!!
            Bużkakisskiss
          • czarnaksc Re: znowu wracam na jedynke od 3 grudnia kto jesz 03.12.07, 23:06
            ja tez za 1 razem schudlam 15 kg. zostalo mi troszke brzuszka , minimalnie ale
            jednak........ dzis minal 1 dzien . o ktorej jecie ostsni posilek?. wpadne
            jutro ,. damy rade!1!!!! pozdro
            • lenka666 Re: znowu wracam na jedynke od 3 grudnia kto jesz 04.12.07, 10:19
              ja też się dołączam, miało być od wczoraj a jest od dzisiaj... no cóż grzeszę
              bezwstydnie, szkoda gadać, chcę schudnąć przed nowym rokiem, żeby jedno
              przyrzeczenie noworoczne odpadłosmile i jeszcze nie palić!!! dzień zaczęłam od
              jogurtu nat. i niquitinu jest nieźle pozdrawiam wszystkie plażowiczki.
              • weronica82 Re: znowu wracam na jedynke od 3 grudnia kto jesz 04.12.07, 10:30
                No pierwszy dzień za nami,wczoraj udało mi się też poćwiczyć 35 min, dziś
                dopiero pije poranną kawkę i zaraz idę zrobić sobie coś do zjedzenia bo już
                głodna jestem (a musiałam najpierw zająć się dziećmi i ich nakarmić).Niewiem jak
                będzie dziś z ćwiczeniami bo cały dzień będę sama z dzieciakami.
                Miłego dnia!!!!!!!
                Pozdrawiam
                Weronica
                • czarnaksc Re: znowu wracam na jedynke od 3 grudnia kto jesz 04.12.07, 11:28
                  zapomnialam sie i.......zjdlam 2 tosty z razowego chleba.kurcze blade musze
                  przedluzyc o te dni diete. boze co ja narobilam. juz na lodowce znalazl sie
                  napis, 1 faza!!!!!!!!!!!!!!!!!! reszta zakazana. jestem zla na to. pozdro
                  • paulu-siaa Re: znowu wracam na jedynke od 3 grudnia kto jesz 04.12.07, 12:13
                    A ja wczoraj idealnie trzymałam dietkesmile:a nawet wybrałam się na
                    aerobik.A dzisiaj dzień zaczełam od :trójkącika light, 2
                    plastereczkółw szynki z indorka;p , pomidorka i kawki z ociupinka
                    mleczka!!Na obiadek zakupiłam makrelke;p
                    A dziewczyny wy ważycie się codziennie??czy np . raz na tydzień?
                  • weronica82 Re: znowu wracam na jedynke od 3 grudnia kto jesz 04.12.07, 14:08
                    Ja dziś zjadłam sałatę lodową + feta + vinegrett + prażony słonecznik.
                    Przygotowałam sobie też taką porcję i zjem na obiad.
                    Nie martw się Czarnaksc ja też tak miałam przed wczoraj zaczynałam jedynkę i
                    cały dzień był dobrze a ok 20 zjadłam kanapeczkę z wędlinką i też dodałam sobie
                    jeden dzień więcej.
                    Ten pomysł z lodówką jest dobry.
                    Ja też wczoraj nakleiłam kalendarzyk własnej roboty i napisałam Faza 1 a obok
                    meni co mogę zjeść.
                    To mi pomaga gdy mam ochotę na coś niedozwolonego zaraz patrzę na drzwi lodówki
                    czytam "FAZA 1 i wybieram coś innego z mojego meni" wink))))
                    Trzeba sobie radzić
                    Teraz dzieci śpią ja popijam zieloną herbatkę pozdrawiam
    • paulu-siaa Re: znowu wracam na jedynke od 3 grudnia kto jesz 04.12.07, 19:09
      Zjadłam ostatni posiłek niedawno , 1 jajeczko na miekko!!I ćwiczyłam
      oglądając pierwsza miłość..Tak mnie ten serial wciąga , ze nawet
      zapominam jak bardzo nie chce mi się ćwiczycsmilesmilesmile 2 dzień..a czuję
      lepiej!!
      • lumidee23 Re: znowu wracam na jedynke od 3 grudnia kto jesz 04.12.07, 19:29
        ja wracam tz jestem od wczoraj juz waze mnie 0,90 gram smile jestem na dwojce 4 tyg
        wylaczajac swieta smile 12 stycznia slub cywilny smile ajjj musze dac rade smile
        • lumidee23 Re: znowu wracam na jedynke od 3 grudnia kto jesz 04.12.07, 19:31
          tfuuu na jedynce ;p
          dobrze mi idzie na napady glodu mam gume orbit srebrna z zołtym paskiem i cole
          light smile
          ale jakos na razie mi dobrze idzie smile mam nadzieje ze sie uda smile
          kupilam sobie make sojową bo przecież soje mozna to make sojowa tez bede robic
          nalesniki jutro smile z serem chudym kakao i słodzikiem smile
          aaajj ciekawe jakie wyjda ;p
          szkoda ze nie ma jakichs aromatow owocowych
          • czarnaksc Re: znowu wracam na jedynke od 3 grudnia kto jesz 04.12.07, 19:42
            czesc ale mozna w 1 fazie dodac olejku migdalowego albo cytrynowego lub zjesc
            nalesnika z maslem ozrechowym (1 lyzeczka) dozwolona w 1 fazie
            • lumidee23 Re: znowu wracam na jedynke od 3 grudnia kto jesz 04.12.07, 21:21
              ooo właśnie hehe weteranka diety a sie nie zna ;p hehehehe
              • lenka666 Re: znowu wracam na jedynke od 3 grudnia kto jesz 05.12.07, 08:33
                he, ja też wytrzymałam, bilans dnia to: dwa jogurty naturalne, kostka mintaja
                gotowana z surówką i jajkiem, i sałatka z majonezem roślinnym (polecam, choć ma
                w składzie cukier - ilość węgi 3,3) ogórkiem, tuńczykiem i fasolą, + godzina
                prawdziwego wysiłku na fitnessie, co do wagi - z tego co zdążyłam zaobserwować
                waha się znacznie - tydzień temu było 57 wczoraj 55,5 - bynajmniej nie przez
                dietę raczej nadmiar wody, chyba lepiej sprawdzać po rozmiarach ciuchów lub
                przed lustremsmile
                • lumidee23 Re: znowu wracam na jedynke od 3 grudnia kto jesz 05.12.07, 09:08
                  ja też już półtora kg mniej a ile ty słonko masz wzrostu ;p ,że tyle wazysz i
                  sie odchudzasz smile
                  ja kupilam wczoraj sojowe kuleczki takie , które zalewa sie bulionem z duszona
                  ceblulka mozna z pieczarkami pychaaaa ;d

dzisiaj wlasnie zjadlam 6 takich kulek na sucho z pasta jajeczna smile
                  i popiłam herbatka smukła linia vitax a miesieczna kuracja okolo 25 zł bo
                  herbatki sa po 10 sztuk pakowane i 2 dziennie sie pije juz mam po 1 dniu
                  mniejszy brzuszek smile

ajjj znow się wkrecilam w diete ;d fajniusko tak bede az do swiat na jedynce dwa
                  dni obzarstwa a potem pokuta smile az do 12 stycznia tylko lampeczke wina na sylwka
                  ale to mi wolno ;d
              • czarnaksc Re: znowu wracam na jedynke od 3 grudnia kto jesz 05.12.07, 11:04
                mam ksiazke agatsona i pisze ze mozna olejek cytrynowy, i migdalowy do ricotty
                ,wiec do nalesnikow sojowych tez chyba mozna no nie?. maslo ozrechowe tez jest
                (1 lyzeczka> dozwolona, wiec nie wiem o co ci chodzi, hmmm
                • weronica82 kolejny dzien zaliczony 05.12.07, 13:05
                  Witajcie!
                  Wczoraj niewiele zjadłam bo jakoś nie byłam głodna już po obiadku (piersi z
                  kurczaka z cukinią cebulka,papryczką i ziołami pycha) nic nie jadłam wypiłam 2
                  zielone herbaty i dwie czerwone do tego 0,5l wody (mój sukces nie przepadam za wodą)
                  Dziś właśnie zaczynam dzień zjadłam teraz śniadanie kawa+słodzik i jajecznica z
                  dwóch jajek z cebulką i czosnkiem.Późne śniadanie ale od rana byłam zabiegana i
                  dopiero teraz przyszłam,zaraz zrobię sobie na dziś sałtkę z zielonej soczewicy.
                  Jest dobrze mma dużo zapału i energi tym razem uda mi się!!!!!!
                  Miłego dnia!!!Pozdrawiam
                  Weronica
    • lumidee23 Re: znowu wracam na jedynke od 3 grudnia kto jesz 05.12.07, 09:19
      na obiad zjem wlasnie te kulki sojowe zalane bulionem z cebulka bo pieczarek
      nie mam ;p ale kupie dzisiaj smile w carreffourku ;p rozne bibeloty dietkowe ;p bo
      nie mam tego za duzo ;p a na kolacje kefirek zmiksowany z ogorkiem i rzodkiewka
      smile ;d;d
      ajjj ale się wkrecilam 3 dziennnn ;p
      • lenka666 Re: znowu wracam na jedynke od 3 grudnia kto jesz 05.12.07, 10:44
        164 cm - wiem że stwierdzisz, że przesadzam - ale ja choć wyglądam na szczupłą
        mam co zrzucać - i to nie jest mowa anorektyczki smile))))
        • paulu-siaa Re: znowu wracam na jedynke od 3 grudnia kto jesz 05.12.07, 12:55
          a czy kabanoski drobiowe można wcinać??
          • lumidee23 Re: znowu wracam na jedynke od 3 grudnia kto jesz 05.12.07, 19:56
            heheheh czarna ;p o mnie mowilam ,ze jestem weteranka tej diety a sie nie znam
            ;p hehehehehhe
            u mnie dzisiaj 3 dzien pieknie ;d;d;d
            rano kuleczki sojowe z pasta z tunczyka

na obiad te same kuleczki z bulionem i cebulka

kolacja mialy byc nalesniki ;p ale za cholere nie chca wyjsc mam specjlana
            cienka patelnie do nalesnikow , nie chca wyjsc kurna no ;p hehehe ale wyszla mi
            taka pyszna papka dodalam cebulki troszke i sera bialego wyszlo cos w stylu
            farszu do ruskich d;d;d

malow warzyw dzisiaj wiem sad ale jakos tak wyszlo
            • galaktykaa Re: znowu wracam na jedynke od 3 grudnia kto jesz 05.12.07, 22:01
              Ja 3 dzień wytrzymałam...szkoda , ze nikt nie odpisuje na
              jakiekolwiek pytanko.Uciekam pa
              • lumidee23 Re: znowu wracam na jedynke od 3 grudnia kto jesz 06.12.07, 08:08
                na jakie pytanko kochanie smile zadaj mi tutaj to ci odpowiem bo na
                liscie nie widze twojego postu smile
                ajajajjjjjjjjj 3 dzień za mną czwarty się rozpoczyna ;d waze 2,3 kg
                mniej ;d
                na sniadanko zjem serek wiejski lekki 3% z papryka wkrojona
                marynowana smile

na obiadek pewnie ta masa nalesnikowa smile z cebulka i pieczarkami smile
                a kolacja hmm nie wiem moze kilka kulek z pasta lososiowa bo mam
                pol z wczoraj wypije sobie dzisiaj teraz herbatke smukła linia w
                ciagu dnia dwie czerwone herbacie i pod koniec dnia znó smukła
                linia smile wczoraj tylko 15 minut na skakance i 20 brzuszkow ale tez
                porzadny spacer z piesiem smile ajjj zadowolona i jakos optymistycznie
                te mikołajki się dla mnie zaczeły buziakiiii dacie rade smile
                • paulu-siaa Re: znowu wracam na jedynke od 3 grudnia kto jesz 06.12.07, 08:40
                  Lumidee a ja dzisiaj się ważyłam - 3,3 kg.przeciez to
                  niewiarygodne;p<jupi>pewnie to woda , ale równiż podzielam z Tobą
                  Mikołajkową radośc!!
            • czarnaksc Re: znowu wracam na jedynke od 3 grudnia kto jesz 06.12.07, 20:03
              czesc. myslalam ze to o mnie, w sumie ja tez nieraz nie wiem roznych rzeczy.
              dobre sa te kulki sojowe?
      • czarnaksc Re: znowu wracam na jedynke od 3 grudnia kto jesz 10.12.07, 15:31
        siemka. a zcy te kulki sojowe sa w 1 fazie dozwolone?
    • lumidee23 Re: znowu wracam na jedynke od 3 grudnia kto jesz 06.12.07, 19:03
      pewnie sie polowa złamała ;p bo nikt nic nie psize albo takie ladne prezenty
      macie ;p heheh ja dzisiaj grzech 2/3 łyzki zupy z maka bo gotowałam musialam
      sprobowac ;p heehhe ale ladnie mi idzie ale pewnie jutro waga bedzie ta sama ;p
      bo dzisiaj wiecej zjadłam niz zawsze ale SB smile pozdrawiam ;p
      i odciagam od slodyczy mikolajowych ;p
      • czarnaksc Re: znowu wracam na jedynke od 3 grudnia kto jesz 06.12.07, 20:17
        kurcze a ja nie iwem co robic, bo przy wzroscie ,1,70 wazylam 58 kg, i pzrez te
        dni na jedynce schudlam juz 2 kg.
        nie chce juz chudnac (wygladam) chudo . tylko chce deko splaszczyc ten
        cholerny brzuch, a jak tak dalej bede chudnac to mnie dopadnie jakas choroba, ,
        nie wiem czy przejsc na 2 faze i sie jej trzymac czy jak. podpowiedzcie mi co
        byscie zrobily na moim miejscu.
        • lumidee23 Re: znowu wracam na jedynke od 3 grudnia kto jesz 06.12.07, 21:16
          tak jak masz samozaparcie do diety miej samozaparcie do aerobiczne 6 weidera ja
          schudlam ponad 2 kg ;p przez te dni na mikolaja zjadłam mandarynke bo do wigilii
          jestem na jedynce i od wigilii do 12 stycznia wiec sobie przedluze ;p ale dam
          rade ;d
          • lenka666 Re: znowu wracam na jedynke od 3 grudnia kto jesz 07.12.07, 08:24
            no niestety, nażarłam się wczoraj czekoladek - na szczęście w ciemnej
            czekoladzie - ale z likierem i wiśniąsmile poza tym było bardzo poprawnie, nie wiem
            jakie macie zdanie odnośnie grzechów i zaczynania od nowa, ja sądzę, że nie
            warto, byle unikać kolejnych wpadek. w sumie na south beach schudłam 10 kg,
            brakuje mi jeszcze ze 4, dziś aerobik i bardzo poprawny jadłospissmile pozdrawiam
            • lumidee23 Re: znowu wracam na jedynke od 3 grudnia kto jesz 07.12.07, 09:03
              ja tez niestety zgrzeszyłam ale jak tu wczoraj nie zgrzeszyc jak kazdy w domu
              dostal slodycze i czestuje na szczescie to tylkoo mandarynki chociaz w sb lepiej
              zjesc tlustego kotleta niz slodkosc ;p waga dzisiaj stoi ale ciesze sie ,ze nie
              jest wyzej dzisiaj zrobie oczyszczanie w postaci kefirku pitnego zmiksowanego z
              ogorkiem i rzodkiewka ;p i zielona z czerwona herbata na przemian ;p hehehe

buziaki ;p ja tez schudlam 10 na sb ale mi brakuje jeszcze 8 smile buziolki kiss
              • paulu-siaa Re: znowu wracam na jedynke od 3 grudnia kto jesz 07.12.07, 11:06
                Jak już przyznajecie się do grzeszków , to ja również..ale wczoraj
                były mikołajki wiec;phehe zjadałam 2 parwce z truskawkamisadsadpolane
                jogobella.ale nie zaczynam od nowa , bo waga nie poszla do góry
                tylko dzisiaj jem mniej niz zwykle. Tylko 2 posiłki.A jak prezęciki
                Mikołajkowe??
                • iwona_makowska Re: znowu wracam na jedynke od 3 grudnia kto jesz 07.12.07, 12:46
                  Oj dziewczyny jak ja Wam zadroszcze, że macie takie zaparcie do
                  odchudzania. JA juz zaczynałam wiele razy, mam strasznie malo
                  samozaparcia sad

Jak jestem w pracy to jeszcze jakos wytrzymuje ale jak wróce do domu
                  i szykuje obiadek dla moich szkrabów i męża .... katastrofa poprostu
                  a muszę zgubić 12 kg.
                  Zupełnie nie wiem jak to zrobić i skąd brać siłe. Pomóżcie!!! Proszę
                  • czarnaksc Re: znowu wracam na jedynke od 3 grudnia kto jesz 07.12.07, 19:59
                    dlaczego wszystko idzie mi w brzuch??? czy mam byc ciagle na jedynce???????
                    zalamka .totalna.
            • czarnaksc Re: znowu wracam na jedynke od 3 grudnia kto jesz 07.12.07, 14:31
              ja tez zjadlam mandarynki mikolajkowe hihihihi ale coz jutro sie poprawie
          • czarnaksc Re: znowu wracam na jedynke od 3 grudnia kto jesz 07.12.07, 14:36
            czesc. a tego weidera to zrobilam tylko 10 dni i potem bylam chora i pzrerwalam
            . nie wiem czy bym dala rady 42 dni. a ty? skonczylas juz weidera czy jestes w
            trakcie?
            • lumidee23 Re: znowu wracam na jedynke od 3 grudnia kto jesz 07.12.07, 20:46
              hehe ja tez 10 dni ale chcialabym jeszcze raz sprobowac ;p
              • czarnaksc Re: znowu wracam na jedynke od 3 grudnia kto jesz 08.12.07, 21:43
                dziewczyny gdzie sie podzialyscie?. ja to chyba ta jedynke do swiat pociagne.
                wogole to mam jakies wzdecia, nie wiem czy na 1 fazie mozna wziasc activie>,
                przez 14 dni czy raczej nie?
                • zielony_motylek Re:ja tez!!! 09.12.07, 11:57
                  witajcie również wracam na jedynke tydzien poza domem i efekty sa 2
                  kg!! wiec od dzis jedyneczka!!! i na niej chyba mi najlepiej :o))
                  • czarnaksc Re:ja tez!!! 09.12.07, 15:25
                    witaj!. ja tez dalej na jedynce , w 2 faze wejde dopiero w swieta. ale bede
                    ostrozna. wogole to co ostatnio zjem to mam wzdety brzuch , pije koper rumianek
                    miete,espumisan i nic, masakra . wogole nie wiem co jesc.
                    • zielony_motylek Re:ja tez!!! 09.12.07, 20:08
                      witaj spróbuj poprostu pic wode mineralna tylko!!! lub herbate ja
                      swietnie sie czulam jedzac na snadanie jajka obiad wlasnej roboty
                      leczo (garnek na 5 dni) a wieczorem twarozek
                      lub rybe no i pijac oczywiscie spore ilosci wody potem paroweczki
                      delikatesowe ser zółty salata i tak leci sobie dzien za dniem a
                      wogole to odstawianie wszytskiego jest nieporozumieniem tak mysle
                      sobie nagly skok zywieniowy i kg leca w gore czego mamy dowod ....
                      • weronica82 Re:ja tez!!! 09.12.07, 21:23
                        Witajcie!
                        Ja nadal trwam w jedynce!
                        Dziś już 6 dzień minął dobrze teraz tak pomyślałam o chlebku ale zamiast tego
                        zjadałam dwa ogórki konserwowe,wypije jeszcze herbatke i tyle.
                        Chciałabym wytrzymać tak z cztery tygodnie i nawet mam plan zrezygnować ze
                        świątecznych dań na rzecz dietki.
                        Chciałąbym schudnąć jak najwięcej,a od poniedziałku planuję ćwiczenia codziennie
                        przynajmniej 45 min bo strasznie narazie nie chciało mi się ćwiczyć.
                        Pozdrawiam
                        Weronica
                        • czarnaksc Re:ja tez!!! 10.12.07, 12:39
                          wode tez pije, dzis mi troche przeszlo. jeszcze mam wzdety brzuch troche. moze
                          to pzrez kapuste gotowana. dzis 2 jajka tylko i sok warzywny . potem jakis lekki
                          bulionik. a z czego pijecie bulion?/
                          • zielony_motylek Re:ja tez!!! 10.12.07, 17:50
                            czy soki warzywne sa dozwolone?? pozatym wydajemi sie ze
                            zdecydowanie za malo jesz
                            !!! i tu tkwi problem tycia po 1 fazie ja jem np jajecznice na
                            cebulce z szynka potem leczo (caly talerz) na kolacje twarozek po
                            drodze woda mineralna wydaje mi sie ze 2jajka i plyny to troszke za
                            malo ....
                            • czarnaksc Re:ja tez!!! 10.12.07, 18:35
                              ja jem wiecej ,tylko przez te wzdecia i bol brzucha musialam przystopowac. a tak
                              wogole to ja schudlam na tej diecie 15 kg. wrocilam bo chcialam troche jeszcze
                              splaszczyc brzuch , a ogolnie to jestem juz chuda wrecz.
                            • czarnaksc Re:ja tez!!! 11.12.07, 11:04
                              soki warzywne sa dozwolone, tylko z burakow i marchwi raczej nie.
    • czarnaksc Re: znowu wracam na jedynke od 3 grudnia kto jesz 12.12.07, 21:08
      zjadlam warzywa na parze i zbowu mam wzdecia, od 16 juz nic nie jem dzis. a co u
      was? nic nie piszecie.
      • weronica82 Re: znowu wracam na jedynke od 3 grudnia kto jesz 12.12.07, 21:52
        Cześć!
        Ja już dziś 9 dzień!!!
        Powiem że idzie mi dobrze!
        Dziś byłam na zakupach kupiłam:
        -MĄKĘ SOJOWĄ!jutro będę smażyć naleśniki
        -ciecierzycę (ciekawa jestem jak to smakuje)
        -kostki sojowe (też nie jadłam)
        -i wiele innych rzeczy oczywiście moją ulubioną soczewicę zieloną
        a także kupiłam tą herbetkę o której pisałyście VITAX smukła linia właśnie ją
        popijam.
        Ach zapomniałam napisać o rezultatach po tygodniu 3,1 kg więc jestem
        zadowolona.I oby tak dalej !!!!!!!
        Z ćwiczeniami dalej u mnie nie najlepiej ale obiecuję sobie poprawę.
        Pozdrawiam
        Weronica
        • krasavitza Re: znowu wracam na jedynke od 3 grudnia kto jesz 13.12.07, 10:14
          Witajcie,
          ja sie dopisuje,
          na jedynce bylam latem, potem jeszcze raz we wrzesniu, mam problem
          z transformacja na druga faze - zawsze zaczynam dodawac zbyt wiele
          i konczy sie ze nie jestem na diecie - pozytyne jest to, ze to co
          schudlam pozostaje, brak efektu jojo - co cieszy...

Ale zdecydowanie potrzebuje utrzymac sie znacznie dluzej na tej
          diecie - druga faze planowalabym do czerwca...

Moze to forum mi pomoze...

pozdrawiam wszystkie wytrwale
          • weronica82 Mam pytanko? 13.12.07, 10:58
            Witajcie
            Mam pytanko Czy można pić w jedynce mleko sojowe o smaku waniliowym???
            Byłam dziś w sklepie i zobaczyłam mleko sojowe już dawno chciałam je spróbować
            były dwa czekoladowe i waniliowe,wybrałam waniliowe właśnie je popijam jest
            pyszne ale zastanawiam się czy wolno pić mleko o smaku waniliowym?
            Dziś mam zamiar zrobić sałatkę z ciecierzycy ciekawe jak mi wyjdzie!!
            Miłego dnia
            Pozdrawiam Weronica
            • czarnaksc Re: Mam pytanko? 13.12.07, 12:19
              raczej mozna , w sumie aromaty smakowe tez nie sa zakazane wiec wanilia mysle
              ze tez moze byc, ja czasem pije napoj sojowy w proszku (taki do rozcienczenia z
              woda) ale naturalny.jest bez smaku ale pije zeby cos sojowego bylo w diecie. a
              te kostki,kulki i kotlety sojowe to nie dla mnie. myslalam ze zwymiotuje,
              jedynie czasem soja gotowana ale malutko zjem na sile. tez pije sobie slim
              figura herbatke, ale wczoraj pzrez nia mialam non stop posiedzenia w wc. i
              schudlam 1 kg
              dzis jeszcze nie ,ialam posiedzenia moze sie organizm przyzwyczaja, . wpadne
              wieczorkiem,
          • krasavitza dobry poczatek 14.12.07, 04:13
            Witajcie dziewczyny,
            nastapil ranek dzien pierwszy... powiem szczerze, ze mialam
            wstrzymac sie z dieta do "po swietach" ale tak przekladac mozna
            zawsze, stwierdzilam, ze zagladajac na to forum, moze mi sie uda
            nie zejsc z obranej drogi, ale mam do Was pytanie...

- jak planujecie wypady na imprezy, ja na przyklad mam dzis
            wieczorem jedna, potem weekend zapowiada sie towarzysko...
            - i jak chcecie przetrwac swieta?

Mi na tej diecie najlatwiej jest jak jestem w domu, nie w pracy...
            bo wtedy przygotowywanie omlecikow nie jest problemem

pozdrawiam z bardzo mroznego kazachstanu
            (nie bylam gotowa na -10 brrrrrrrrrr)
            • czarnaksc Re: dobry poczatek 14.12.07, 18:09
              niby juz na karku 2 faza ale jestem dalej na 1 bo jak na razie mnie nie
              ciagnie do produktow z 2 fazy. zaczne 2 jak mnie cos skusi a poki co to jedynka.
              a u was jak?
              • zielony_motylek Re: dobry poczatek 15.12.07, 09:29
                witajcie ,moja waga chyba sfiksowala;o)) stoi w miejscu i ani
                drgnie ,normalnie nie wiem co sadzic,ale co tam "damy rade":o)))
                krasaica dobrze ze nie ajk na syberii-45 :o))))))))))))) to dopiero
                byloby brrrrrrrrr.... pozdrawiam
                • czarnaksc Re: dobry poczatek 15.12.07, 16:18
                  moze za malo jesz . ponoc jak sie malo je to waga lubi stanac w miejscu,
                  dlatego powinno sie jesc normalne porcje dozwolonych produktow.
                  • zielony_motylek Re: dobry poczatek 15.12.07, 17:00
                    a diabli juz wiedzą za malo to raczej nie na obiad czubaty talerz
                    leczo np snaidanie jaajecznica z 2 jaj z szynka kolacja twarozek!!
                    wiec raczej chyba nie za malo...
                    • czarnaksc Re: dobry poczatek 15.12.07, 17:04
                      chyba nie za malo. a jaki masz przepis na leczo?
              • 2malgosia Re: dobry poczatek 16.12.07, 10:38
                z tego co czytalam tez zaczniesz 2 faze w swieta. ja tez. mnie tez sie konczy
                1 afza w niedziele 23. a 24 jest wigilia , to w sam raz, powodzenia i wytrwalosci
                • weronica82 Dzień 13 ! 16.12.07, 12:24
                  Witajcie!!! miałam problemy z komputerem ale już jestem
                  Dziś dzień 13 jedynki
                  Jestem trochę podłamana jak w pierwszysm tyg schudłam 3,5 kg to w tym tygodniu
                  ani grama waga stoi jak zaklęta ale nie poddaję sie!
                  Słuchajcie chciałam napisać wam jak robiłam naleśniki z mąki sojowej.
                  Katastrofa!
                  Ciasto zrobiłam tak jak miałam przepis na naleśniki zaczęłam smażyć i nic to nie
                  był naleśnik rozpadało się to ciasto zrobiła sie z tego jajecznica,dodałam
                  podduszone pieczarki i cebulkę chciałam zrobić z tego palacuszki też nie
                  wychodziły w kóncu wrzuciłam wszystko na patelnię zrobiłam taką ala jajecznicę
                  to przestygło i zrobiłam małe kotleciki usmażyłam nawet dobre mężowi smakowały
                  ja czułam jakby nie do końca w środu upiekł się,czułam mąkę.Więć chyba podaruję
                  sobie te naleśniki z mąki sojowej.
                  Bilans był taki pół dnia w kuchni i okropny bałagan!!!!!!!!!!
                  Ale robiłam tez oststnio sałatkę z ciecierzycy pycha!!!!!!
                  Podaje przepis

SAŁATKA Z CIECIERZYCY
                  -ciecierzyca 1op
                  -3 pomidory
                  -2 papryki (mogą być różne kolory)
                  -1 feta
                  -2 cebula
                  -1 łyżka majonezu light
                  -1 mały jogurt naturalny
                  -4 ząbki czosnku
                  -1 łyżeczka soku z cytryny
                  -natka pietruszki,sól,pieprz

CIECIERZYCĘ tak jak jest napisane na opakowaniu zalałam wodą i odstawiałam na
                  12h,potem w tej samej wodzie gotowałam 1h,odcedziałam i ostudziłam
                  Pomidory sparzyć obrać ze skórki i pokrioć w kostkę,paprykę też pokrioć w
                  kosteczkę to samo zrobić z cebulą i fetą.
                  Wszystko razem wymieszać i zalać sosem.
                  Sos:połączyć majonez,jogurt,sok z cytryny,czosnek(przecisnąć przez
                  praskę),sól,pieprz,natkę posiekaną
                  SMACZENGO PYCHA
                  Pozdrawiam wszystkich
                  pa
                  Weronica
                • czarnaksc Re: dobry poczatek 17.12.07, 21:11
                  TAK MAM TAKI ZAMIAR. 2 faza bedzie w wigilie. ale nie rzuce sie od razu na
                  wszystko ( a zwlaszcza na to co niedozwolone).
                  • czarnaksc Re: dobry poczatek 19.12.07, 10:48
                    swietnie. nikt tu nie zaglada? dziewczyny piszcie cos. dalej plazujecie> bo ja
                    tak , nie mam zadnych pokus i trzymam sie dalej na 1 fazie.
                    • weronica82 Re: dobry poczatek 20.12.07, 00:07
                      Hey ja też zauważyłam ze nikt tu się nie pojawia więc nic nie pisze u mnie jest
                      dziś 16 dzień fazy 1 (chciałabym wytrzymać 4 tygodnie właczając w to święta) też
                      nie mam rzadnych pokus i trzymam sie zasad waga od początku dietki -4,8 kg.
                      Pozdrawiam wszystkich.Pa
                      Weronica
                      • czarnaksc Re: dobry poczatek 20.12.07, 13:15
                        witajcie. dalej dietka bez grzeszkow. czemu nikt nie pisze
                      • czarnaksc Re: dobry poczatek 20.12.07, 19:35
                        czesc. ja tez wlasnie sie zastanawiam ze tu nikt nic nie pisze. czyzbyscie
                        dziewczyny polegly?????????????? mam nadzieje ze nie
                        • czarnaksc Re: dobry poczatek 21.12.07, 14:26
                          jak wam idzie dziewczyny . napiszcie cos. dzis mi sie nie chce wogole jesc . a
                          na warzywa nie moge patrzec. chyba sie przejadlam. na swieta zawieszacie diete?.
                          bo ja wchodze w 2 faze i mam sie zamiar jej trzymac.
                          • czarnaksc Re: dobry poczatek 28.12.07, 21:13
                            dalej cisza. u mnie jest 2 faza i tak trzymam dalej. a co u was? napiszcie
                            cokolwiek
                            • zielony_motylek Re: dobry poczatek 29.12.07, 10:01
                              witajcie... po świetach jak to po świetach nistety troszkę
                              przybyło,ale damy rade jak to mówia grunt że są chęci reszta
                              przyjdzie sama ..znowu powrót do dobrych nawykow pozdrawiam
                              • czarnaksc Re: dobry poczatek 29.12.07, 10:18
                                witaj. tak trzymaj. tylko mobilizacja.
                                • czarnaksc Re: dobry poczatek 30.12.07, 21:27
                                  u mnie jest oki. a u was? napiszcie. troche podjadalam ale waga dalej ta sama
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka