lidka.w 03.04.09, 12:15 o ebook "w głębi kontinuum". napisałam w starym wątku, ale chyba już do niego nie zaglądasz. będę ogromnie wdzięczna, gdybyś w wolnej chwili przesłała na gazetowego. z góry dziękuję ogromnie!!! pozdr. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mimi040908 Re: prośba do kejzi-mezji 03.04.09, 15:37 Ja też poproszę! na adres : mimi@pitu-pitu.pl Wielkie dzięki! Odpowiedz Link
koko.6 Re: prośba do kejzi-mezji 03.04.09, 19:55 Ja też prosiłam w poprzednim wątku ("jak przekonać męża"). I też bardzo gorąco ponawiam prośbę ). Dodam jeszcze, że w niektóre książki, które tam były polecane już się zaopatrzyłam tzn. kupiłam. Tą też chciałam kupić ale nie można jej nigdzie dostać. Liczę na Ciebie . Pozdrawiam Odpowiedz Link
kejzi-mejzi Re: prośba do kejzi-mezji 04.04.09, 00:25 Dobrze, oczywiście, nie ma sprawy, jutro powysyłam Odpowiedz Link
kejzi-mejzi Re: prośba do kejzi-mezji 04.04.09, 15:47 Dziewczyny, wysłałam, gdyby do kogoś nie doszło, to proszę napiszcie, mogłam źle mejla przepisać. Odpowiedz Link
kejzi-mejzi Re: prośba do kejzi-mezji 04.04.09, 15:50 Gdyby ktoś nie dostał to poproszę o wklejenie adresu w treści. Odpowiedz Link