grgkh 03.11.07, 15:29 Plany, plany, plany... PO_chce_się_oprzeć_na_wzorach_z_Hong_Kongu. Czy im się uda? Zobaczymy. A jednak kiedyś trzeba będzie się zmierzyć i z problemem, o którym wspomina ~sonia, Jak_odetną_klechy. Na razie o tym cicho. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kociak40 Re: Walka z korupcją 03.11.07, 21:21 Zbyszku, nie w temacie ale do Ciebie. Tym swoim stwierdzeniem, co zacytuję, przekonałeś mnie. "Ty żyjesz dla siebie i potrzebujesz forum, żeby się wygadać, żeby Ci ktoś pochlebstwem chlapnął, a ja potrzebuję miejsc, obojętnie jakich, żeby zostawić ślad prawdy. Im więcej tych śladów, im więcej wiedzy tym lepiej dla ludzkości. Ty żyjesz dla siebie, ja swoją obecność na świecie postrzegam jako uczestnika sztafety. Zrobię tyle, ile potrafię" - grgkh Trafnie to zauważyłeś, rozumiem, masz wzniosły cel, nie będę Ci więc przeszkadzał. Odpowiedz Link
grgkh Re: Walka z korupcją 03.11.07, 21:28 W dzisiejszych Faktach na TVN zasugerowali, że pierwsza podróż zagraniczna Tuska odbędzie się do... Watykanu. Odpowiedz Link
kociak40 Re: Walka z korupcją 04.11.07, 02:35 Jeśli tak, to jedzie tam po "wskazówki", wie co robi. Nowy rząd musi być akceptowany przez papieża. Odpowiedz Link
wanda43 Re: Walka z korupcją 04.11.07, 17:57 Sądzilam, ze wreszcie dadzą sobie spokoj z płaszczeniem sie przed Watykanem. Jesli to prawda, ze znow czolobitna wizyta ma byc pierwsza, to znaczy, ze faktycznie PO, to PiS bis. Szkoda. Odpowiedz Link