Gość: Turystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.09, 22:11 Byłam dwa tygodnie, dzisiaj wróciłam. Wszystkim zainteresowanym postaram się udzielić jak najbardziej rzeczowych i rzetelnych informacji na temat wyżej wymienionego hotelu. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdam.pl Re: Kantaoui Holiday 28.09.09, 14:11 ja też tam była w terminie od 10 do 15. sierpnia// Jak Ci się podobało...?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona21 Re: Kantaoui Holiday IP: *.multi-play.pl 29.09.09, 11:48 ja rowniez tam bylam, na szczescie tylko dwa noclegi a reszta w cudownym sousse :) mnie sie zuplenie w kantaoui nie podobalo, jedynie jedzenie bylo okey ;) wszedzie polacy na kazdym kroku , mlode obozowiczki ktore pol dnia spedzaly w hotelu lub na basenie - to po co leciec na wakacje do tunezji jak mozna rownie dobrze do parku wodnego w polsce isc ;/ kolejne minusy - ten hotel polozony na totalnym zadu...iu do sousse kawal drogi, do portu rowniez , trzeba albo tracic sily i czas i isc na nogach albo pieniadze na taxi , takie moje wrazenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turystka Re: Kantaoui Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 22:42 Za cenę, jaka zapłaciłam za ten wyjazd nie mogłam się spodziewać cudów, a po przeczytaniu wszystkich negatywnych opinii w Internecie jechałam tam ze sporym przerażeniem, jednak na miejscu zostałam całkiem pozytywnie zaskoczona. Pokój mieliśmy czysty, widny, całkiem spory. Łazienka natomiast pozostawiała trochę do życzenia. Jedzenie bardzo w porządku, obsługa również. Basen na plus. Usytuowanie hotelu - fakt faktem nie najlepsze, z tym, że my spędzaliśmy w hotelu stosunkowo niewiele czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
mlopik Re: Kantaoui Holiday 01.10.09, 14:52 bylem tam 10-17.09 Masakra. W pokojach syf, w lazience syf nieziemski. W okolicy bród, smród, na wpół zjedzone zdechłe koty. Plaża... jaka plaża?? MASAKRA. Ludzie, jeśli macie choć troche przyzwoitości to zapłaćcie ciut wiecej. Starczy nabitych w butelkę. Okolica wprost żałosna. Minimalny wybór sklepów, praktycznie zero możliwości spędzenia czasu czy pospacerowania. Odpowiedz Link Zgłoś