Dodaj do ulubionych

Tunezja- lato 2012

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.10.11, 20:21
Rozważamy Tunezję na lato 2012... niektore BP mają juz oferty a Tunezji jako kierunek brak..
Jak to jest z tą Tunezją? Myślicie, że warto brać ją pod uwagę na lato 2012?
Obserwuj wątek
    • Gość: maja Re: Tunezja- lato 2012 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.11, 07:35
      Witam,a niby co ma byc z tunezja....?Mysle ze nie ma zadnych przeszkod zeby planowac urlop w tunezji.Bylam z chlopaniem w minione wakacje i po dzien dzisiejszy wspominamy bardzo udany pobyt w tym kraju.
      Pozdrawiam
      • x-wakacje.pl Re: Tunezja- lato 2012 26.10.11, 12:08
        Zdecydowanie Tunezja to świetny kierunek wakacyjny. Piękne hotele przy cudownych plażach. Dobre jedzenie, miła obsługa. W tym roku mnóstwo klientów wybrało właśnie ten kierunek, dzięki czemu mamy ogromną widzę na temat tamtejszych hoteli i warunków. Jeśli jest taka potrzeba to proszę o prywatną wiadomość, doradzę jakiś hotel, podpowiem. ;) Pozdrawiam serdecznie.
      • sylwia86zaw Re: Tunezja- lato 2012 08.11.11, 15:22
        Byłam z chłopakiem w hotelu Mahdia Palace i byłam bardzo zadowolona. Jest to obiekt pięciogwiazdkowy, ale udało nam się go wykupić za niewielkie pieniądze. Jest położony w cudnym ogrodzie. Szukałam różnych informacji o nim w necie i natrafiłam na fajny serwis z filmami video. Tam też obejrzałam na ile zdjęcia z katalogów pokrywają się z rzeczywistością. Byłam pozytywnie zaskoczona. Polecam podroznik.tv/hotele/349/Mahdia-Palace Obsługa była miła, hotel czysty, jedzenie smaczne. Plaża jest przepiękna, duża, szeroka i piaszczysta. najważniejsze, że zawsze jest tam pogoda. Pozdrawiam
    • Gość: Kama Re: Tunezja- lato 2012 IP: 193.164.157.* 26.10.11, 15:08
      Myślę, że Mani bardziej chodzi o bezpieczeństwo i obecna sytuację wTunezji i sąsiadującej Libii.... Też się zastanawiamy właśnie nad Tunezją...
      Chyba się zdecydujemy własnie na ten kierunek... ale jeszcze kombinujemy...
      Czytam, że polecają tubylcy z forum Sun & Fun.... czy może jeszcze jakies sugestie co do BP?
      Chcielibyśmy bez niespodzianek- czyt. trafic do wybranego hotelu i miec zagwarantowane to co opisie...
      z góry dzięki za odpowiedzi :)
      • Gość: aga do sylwia86zaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.11, 16:13
        a z jakiego biura jechałas?? i w jakim czasie, bo my planujemy poczatek czerwca.
      • Gość: Koralina Re: Tunezja- lato 2012 IP: *.dynamic.chello.pl 24.11.11, 23:34
        Ja byłam w tym roku w wakacje w przepieknym hotelu Ruspina, z biurem BeeFree. Sielankowy spokój, mimo nieciekawej sytuacji politycznej. Trudno przewiedzieć jak potoczy się to w następnym sezonie, ale na podstawie tegorocznych wrażen - polecam ;)
    • Gość: jolka Re: Tunezja- lato 2012 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.11.11, 11:25
      Witam wszystkich forumowiczów. Tunezja jak najbardziej. Byłam w zeszłym roku z Sun&Fun i mogę powiedzieć, że się zakochałam (w tym kraju oczywiście;). Byliśmy w Sousse w hotelu Marhaba Club, który spokojnie polecam. W tym roku stawiamy na Hammamet - hotel El Mouradi w Hammamet Yasmine. Znajomi polecali, również w ofercie tego biura.
      Jesli się juz zdecydujesz koniecznie zaliczcie Saharę!!!
    • fallun Re: Tunezja- lato 2012 02.12.11, 12:16
      Sprawdzałem ostatnio i już teraz jest bardzo dużo ciekawych i również wysoko ocenianych ofert. Możesz sama zobaczyć na: tanie wczasy. Myślę, że w Tunezji już teraz wszystko się uspokoiło i w następnym roku znów ten piękny kraj pozwoli poznać się z najlepszej strony turystom. W tym roku wyszło tak jak wyszło, jednakże Tunezyjczycy dobrze wiedzą, że to turyści zapewniają im prosperity i zrobią wszystko by tego nie stracić. Takie są reguły biznesu.
    • Gość: Aga Re: Tunezja- lato 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.11, 19:44
      My już nawet rezerwację zrobiliśmy :) co prawda dopiero na 02.09, ale już można pomarzyć o urlopie. Jedziemy do El Mouradi w Port El Kantaoui
      • Gość: emi39 Re: Tunezja- lato 2012 IP: *.mirasoft.pl 15.12.11, 23:15
        Ja też mam już rezerwację do hotelu Sentido Rosa Beach Resort& Spa z Itaki :-)
        • antosia71 Re: Tunezja- lato 2012 01.02.12, 07:09
          Lecimy 26 lipca 2012 na 2 tygodnie, może ktoś się wybiera w tym czasie do tego hotelu. Nasza rodzinka to 2 dor. + 2 synów 12 i 15 lat. Wylatujemy z Łodzi.
          • antosia71 Re: Tunezja- lato 2012 01.02.12, 07:10
            przepraszam do Sandra Club
            • sahelvoyages Re: Tunezja- lato 2012 14.03.12, 04:04
              Przed wyjazdem warto się zapoznać z ofertą wycieczek fakultatywnych na miejscu.
      • mas-2008 Re: Tunezja- lato 2012 10.06.12, 02:18
        w tym porcie jest mała knajpka ,przed wejściem do niej stoi mała fontanna-tam mają pyszny sok cytrynowy z migdałami:))))
    • kukulka1000 Re: Tunezja- lato 2012 14.03.12, 20:48
      Polecam Tunezję, bo to fajne miejsce na wypoczynek, a przy tym nie za drogie. Zobacz sobie oferty w Itace www.itaka.pl/nasza-oferta/index.php#destinations=Tunezja/from=WAW,WZZ
    • Gość: manual Re: Tunezja- lato 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.12, 20:15
      siema ;p moim zdaniem warto wybrać bo cena jest przystępna no i ja jadę z trzeba dziewczynami;) przydała by się jeszcze ekipa tam większa ;p
    • karen1000 Re: Tunezja hotela Marabout 5-19 lipiec 2012 09.06.12, 08:31
      Witam wszystkich!
      A może ktoś leci do Tunezji do hotelu Marabout w Sousse w tym terminie? Wylot z Wrocławia:)
    • mas-2008 Re: Tunezja- lato 2012 10.06.12, 02:09
      matko kochana jak ja tęsknię zaTUNEZJĄ:(
      • doktorant2n Re: Tunezja- lato 2012 07.10.12, 10:26
        Polecam Hammamet Jasmine hotel Zodiak. Hotel mały kameralny. Jest w nim spa dwa baseny, dla kobiet wykonują tatuże z henny, animacje po angielsku i francusku, przy basenie pizza i naleśniki, tenis stołowy petanka. jedzenie głównie kuchnia francuska jak ktos lubi ryby owoce morza to poprostu bajka. Hotel w centrum Hammametu blisko do mediny z 5 minut na pieszo a do plaży 100 metrów bulwarem. Można sobie zakupy zrobić idąc na plażę i wpaść do fajnej restauracji (obiad dobry 12-15 Dinaraów - dinar około 2 zł). W hotelu nie ma polaków głównie francuzi anglicy i niemcy. Bywaja rosjanie ale sa to pojedyncze osoby. Jak się zna niemiecki lub angielski to wakacje bajka. Gti ma ten hotel. Małe biura podstawią mikrobusy na lotnisko i pod hotel. Nie ma ścisku. Po prostu fajne wakacje gorąco polcam. W hoelu znajduje się kawiarnia mauretańska podają tam herbatę i sziszę bardzo dobry. Prowadzi ja przemiły człowiek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka