justynainfo 13.05.05, 14:44 ...w II połowie czerwca? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justynainfo Re: CZY KTOŚ LECI DO MEDI SEA CLUB... 15.05.05, 19:49 Ponawiam pytanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
lea_22 Re: CZY KTOŚ LECI DO MEDI SEA CLUB... 18.05.05, 19:23 Czesc Justyno, dziekuje za maila z informacjami o medi sea - dzis zdecydowalam wraz ze znajomymi o wyjezdzie wlasnie do tego hotelu.. lecimy na tydzien 27 maja z Warszawy.. jak wroce na pewno pojawie sie z informacjami jak bylo.. bo wierze ze wroce hihi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
justynainfo Re: CZY KTOŚ LECI DO MEDI SEA CLUB... 26.05.05, 18:55 Życzę Ci udanego wypoczynku i odezwij się po powrocie.Pa pa ! Odpowiedz Link Zgłoś
atenka11 Re: CZY KTOŚ LECI DO MEDI SEA CLUB... 18.05.05, 21:11 Droga Justyno a mogłabym i ja prosic o info na temat hotelu. Lecimy z mezem i dzidzia mala 7 m-cy 26 maja z Warszway. Oczywiscie jak wrocimy to opiszemy jak było. Wiem z twoich i innych postow z wakacje pl ze jestes najlepiej poinformowana osoba. Bartdzo mi zalezy na wszelkich informacjach o hotelu bo jade z dzieckiem. Pozdrawiam i cxzekam na info. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
justynainfo DO------->>>> ATENKA 11 i --------->> LEA_22 19.05.05, 13:43 Dziewczyny. Napiszcie do mnie proszę na maila. Będzie mi łatwiej kontaktować się z Wami. Pozdrawiam - Justyna justynainfo@gazet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tanninka Re: CZY KTOŚ LECI DO MEDI SEA CLUB... 23.05.05, 22:14 Ja będę tam dopiero w lipcu, ale jak bedziesz miała jakieś info o hotelu, lub swoje własne juz doświadczenia z pobytu w Tunezji jestem ich bardzo ciekawa - mój mail tanninka@gazeta.pl dzieki :-) cudnych wakacji :-) Odpowiedz Link Zgłoś
missundaztood Re: CZY KTOŚ LECI DO MEDI SEA CLUB... 23.05.05, 22:22 Tanninka, którego wylatujesz? Ja 7, pewnie się spotkamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
tanninka Re: CZY KTOŚ LECI DO MEDI SEA CLUB... 24.05.05, 08:53 Wylatujemy 9 lipca z Katowic :-) do zobaczenia w Tunezji :-) Odpowiedz Link Zgłoś
missundaztood Re: CZY KTOŚ LECI DO MEDI SEA CLUB... 24.05.05, 09:55 :) Do zobaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
tanninka Re: CZY KTOŚ LECI DO MEDI SEA CLUB... 27.05.05, 13:13 no to do zobaczenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś