Dodaj do ulubionych

Les Pyramids

11.07.05, 13:58
Wszystkim gorąco polecam animatorów z Les Pyramides - byłam w ubiegłym roku z
koleżanką i obie byłyśmy bardzo zadowolone z programu, jaki dla nas chłopcy
przygotowali ;-) hotel jest dosc słaby, ale atrakcje dodatkowe rekompensuja
niedogodności :-)
W tym roku wybrałyśmy grecję, ale zastanawiamy się nad tygodniowym wypadem do
Tunezji we wrześniu.
Jeżeli tam jedziecie pozdrówcie chłopaków i zycze wyśmienitej zabawy!
Obserwuj wątek
    • doominika Re: Les Pyramids 11.07.05, 14:35
      uff..sie namęczyłam z założeniem konta , ale już mam :D
      Co za forum ;)
      JA chyba w tym wątku powinnam się wypowiadać, ale ponoć się animatorzy zmenili
      to nie wiem...
      A ten tego, poza animatorami z Nabeul nikogo nie poznałyście ? :D
      • cytyrna Re: Les Pyramids 11.07.05, 15:07
        Fajnie ,ze ktoś pomyślał o takim forum:) Brawo...ja byłam w Tunezji 2 razy... i
        zawsze szalenie pozytywnie wspominam tamtejszych mieszkanców. W zeszłym roku
        byłam w Pyramidesie:) więc chętnie powymieniam także opinie na temat
        zeszłorocznych animatorów:D.
        No właśnie a co ze zdjęciami chłopaków z tego roku? A może ktoś ma zdjęcia też
        gości pracujących w Le Prince i Kheopsie? Bo myślę tez o tych hotelach... a
        wolałabym wiedzieć jesli trafię na znajomych:)
        P.S. Myślałyście aby "zareklamować" to forum na portalu tunezja.pl( ale w wątku
        ogólnym) aby trafiły tu także dziewczyny z innych hoteli?
        MOgłoby być wtedy dość ciekawie:D POzdrawiam!
        • doominika Re: Les Pyramids 12.07.05, 21:26
          hejka :)
          Nie wiem czy szybko nie wywalą tam tego wątku, kasują jak opętani, a to
          przecież konkurencja ;)
        • patka8_8 Re: Les Pyramids 22.07.05, 20:16
          Hehes...Super forum na super temat;) jesli ktoś ma fajne fotki animatorów z Les
          Pyramids to chętnie obejrze i może tam pojade. Moj mail to patk_a@tlen.pl
      • meg2 Re: Les Pyramids 18.08.05, 16:02
        Poznalam kelnera. Znasz moze jakiegos?
    • aziza1978 Re: Les Pyramids 11.07.05, 16:01
      W Piramidach byłam raz, ale ten czas spędziłam z jednym z animatorów, natomiast
      rok wcześniej byłam w Sousse - tam poznałam bardzo wielu fajnych chłopaków.
      Wakacyjne romansiki to podstawa udanego wypoczynku!
      • cytyrna Re: Les Pyramids 11.07.05, 17:41
        No właśnie... Ja rok wcześniej byłam w Monastirze w Eden Clubie ( moze ktoś coś
        niecoś kojarzy i chce odgadać co niektórych:D ).A jeśli mozna spytać to z kim
        tak spędzałaś cały swój urlop droga Azizzo( tak to powinnam odmieniać?)?NO
        ładnie teraz wyjdzie na to ,ze wścibska jestem:( ,ale to w końcu forum temu
        poświęcone,no nie? Pozdrowionka:*
        • kaskera Re: Les Pyramids 11.07.05, 19:59
          o kurcze, ale fajnie, że powstało takie forum!1:):) strasznie się cieszę, bo ja
          też przeżyłam jedne z najwspanialszych wakacji w moim życiu wraz z animatorami:P
          a dokładniej tymi z Les Pyramides-byłam dwa lata temu i wtedy czas umilali mi=
          Valentino(z tym spędzałam duuuużo czasu..ech...te wspomnienia..;)),
          Romeo,Madi,Mahomed.
          W tym roku wybieram się do Sousse do Thalassa Village i tam też są animatorzy,
          więc myślę, że bęzie fajnie:D
        • aziza1978 Re: Les Pyramids 12.07.05, 13:46
          Wiesz, najlepiej rozpocznij nowy wątek, np. pod tytułem Eden Club. Je spędziłam
          fajny urlop z Aminem z LP, a z Sousse - z Habibem - zaraz napisze o nim w nowym
          wątku, żeby móc znalexć inne jego dziewczyny. :-)
          • doominika Re: Les Pyramids 12.07.05, 21:29
            Amina znam i znam trochę pań z którymi spędzał trochę czasu :] Strasznie mnie
            zaskoczyło i poniekąd zasmuciło, że kadra się zmieniła. On był idealnym
            animatorem :P
            • cytyrna Re: Les Pyramids 12.07.05, 23:24
              Hmmm.... Amin...raz mało mi zębów nie wybił gdy tańczyłam z nim na
              dyskotece...I też znam pare pań,które spędzały swój czas wolny własnie z nim:D
              Ideał animatora ...raczej nie. Znam lepszych i to paru:D Ale ogólnie dość
              sympatyczny człowiek:D
              • weasel_82 Re: Les Pyramids 13.07.05, 15:36
                haha, a ja mam plotke o aminie :D
                Wczoraj tańcował w najlepsze ze swoją narzeczoną z Francji, jak jego inna panna
                z Polski przyleciała -taka niespodzianka miała być :P
                I była :D
                Ponoć niezła scena i połowa disco (ta zorientowana) miała niezły ubaw.

Z drugiej strony, to smutne :| Szkoda mi trochę naszej rodaczki...
    • weasel_82 Fajne forum sobie założyłyście :D 13.07.05, 15:38
      hehe, ja już kolejny raz do tunezji jadę, wiem o niej na prwdę sporo i
      tunezyjczyków też mogę w sumie powiedzieć że znam..niemal jak polskich panów :P
      Jakby jakieś pytania to może pomogę :)
      Jednak dopiero we wrześniu, bo jutro z rana lecę do mojego "drugiego domu" :)
      • mirka264 Re: Fajne forum sobie założyłyście :D 02.12.05, 19:27
        A mam pytanie, czy któraś z was zna faceta o imieniu Hamza?podpowiem ze z
        hotelu Lepyramides, kelner...
        • kasianyc1 Re: Fajne forum sobie założyłyście :D 12.02.06, 19:46
          ja mam fotki 2ch animatorow ... jezeli ktos chce moge wyslac :)
          • bassiuuniia Re: Fajne forum sobie założyłyście :D 17.02.06, 18:42
            Hej jestem bardzo zainteresowana tuż to za animatorzy tacy boscy. prosze
            prześlij mi te zdjątka na addres barmat@pro.onet.pl
            • lallita Re: Fajne forum sobie założyłyście :D 24.02.06, 18:28
              A ktoś poznał może lepiej recepcjonistów z LP. Szczególnie tych pracujących w
              nocy, nazywają siebie night menagerami. Jeden z nich kumpel Amina podobno jest
              teraz w Polsce i ma się tutaj żenić. Amin cos gadał ze jest zaręczony z siostra
              jego panny z Francji. Ciekawe ile Polek jeszcze poderwał i proponował ślub.
              Zdaje się woli Francuzki ale one nie sa takie głupie żeby się chajtac. A tak
              koleś po ślubie w Polsce jak dostanie papiery to pewnie zwieje do tej Francuzki.
              • karola7016 Re: Fajne forum sobie założyłyście :D 25.04.06, 19:33
                moge prosic o zdjecia animatorow moj email to karolina113@poczta.fm ja tez moge
                przesłac zdjecia animatorw bo tez pare mam:)
                • karola7016 Re: Fajne forum sobie założyłyście :D 06.05.06, 21:50
                  a wybiera sie ktos na oboz z Triada do Les pyramides?
                  • aneczka_mi Re: Fajne forum sobie założyłyście :D 10.05.06, 17:53
                    jaki obóz?
                    • karola7016 Re: Fajne forum sobie założyłyście :D 10.05.06, 22:17
                      Biuro Triada organizuje oboz do Tunezji.ja jade 8.08 moze ktos chetny?
                      • mirka264 Re: Fajne forum sobie założyłyście :D 15.05.06, 09:21
                        a mozesz podać jakieś namiary? poczytam sobie coś o tym...
                        • karola7016 Re: Fajne forum sobie założyłyście :D 15.05.06, 13:45
                          www.triada.pl/strony/1/i/171.php?IdImprezy=2275 Tu wszystko jest o tym
                          wyjezdzie.(jakby ktos był chetny)
                          • anuszka_ha3.agh.edu.pl 8-O 21.07.06, 22:37

Jezus Maria! To wy macie 14-18 lat ????????????

→ → → → → → → → → →
                            Odkryjmy Białoruś!
                            odkryjmybialorus.blox.pl
                            • undyna Re: 8-O 22.07.06, 10:32
                              ostra jazda bez trzymanki, jak to się lolitki zabawiają, no no
    • olcia791 Re: Les Pyramids 22.05.06, 13:02
      Ja byłam w tym roku w Les Pyramides i potwierdzam, że animatorzy są BOMBA!
      Niezapomniany urlop ;)
      • karola7016 Re: Les Pyramids 24.05.06, 18:49
        to jak wybiera sie moze ktos na oboz do Tunezji?do les pyramides

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka