Dodaj do ulubionych

Djerba - Sahara

24.02.06, 16:11
Czy ktoś z Państwa był na wycieczce na Saharze z Djerby (chodzi mi wo wyjazd
jednodniowy, czy w ogóle można coś takiego wykupić - najczęściej czytałam o
2-dniowych). Dziękuję za wszelkie info.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Djerba - Sahara IP: 195.117.255.* 15.03.06, 14:43
      nie ma 1 dniowych na sahare
      • Gość: lidiasz1 Re: Djerba - Sahara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 15:18
        Dziękuję za odpowiedź:)
        • beti22 Re: Djerba - Sahara 15.03.06, 22:29
          Ja bylam na Djerbie i sa 1 dniowe wycieczki na sahare:-) wyjazd byl rano -
          przejazd droga ktora laczy wyspe z ladem ,dojazd do sahary , jazda na
          wielbladach, obiad, wolne chwile na kapiel w basenie hotelowym ( po obiedzie)w
          drodze powrotnej zwiedzalismy domy Berbrow , na wyspe wracalismy promem . Pozdr
          • beti22 Re: Djerba - Sahara 15.03.06, 22:33
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=91&w=23137198&a=23170369

pare zdjec

• Gość: lidiasz Re: Djerba - Sahara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 18:20
              Dziękuję Beti22, czy możesz mi napisać gdzie wykupiłaś te wycieczkę i ile
              kosztowała? Wybieram się na Djerbę w czerwcu, napisz jakie masz wrażenia z
              pobytu na Djerbie, czy podobało Ci się? Ja w samej Tunezji byłam kilka razy na
              Saharze też, ale na Djerbie nie, byłabym wdzięczna za info.
              Pozdrawiam.
              • beti22 Re: Djerba - Sahara 16.03.06, 20:52
                Mi na Djerbie bardo sie podobalo , piekne szerokie plaze , piekne morze.
                Nie pamietam ile placilam bo to bylo w 2003 roku a wycieczke kupowalam u
                rezydenta.Jesli chodzi o sama wyspe to zawiele na niej nie ma do
                zwiedzania ,jest Synagoga ale ja jej nie zwiedzalam bo bylam tam rok po zamachu
                na turystow ,wlasnie przy tej synagodze i wolalam tam sie nie pokazywac :)
                (czego teraz zaluje ) Tak jak mowlam Djerba jest ok napewno bedzie Ci sie
                podobac a do jakiego Hotelu jedziesz? Ja bylam w Jasmin pozdr
                • lidiasz1 Re: Djerba - Sahara 17.03.06, 13:39
                  Dzięki za informacje, jeszcze nie mam wykupionego miejsca w hotelu, ale
                  rozglądam się i zależy mi na hotelu przy plaży (jakieś 3, lub 4*). A ten w
                  którym Ty byłaś był OK? Nie chcę też przpłacać, ale jak narazie ceny są dosyć
                  wysokie:( Zdjęcia super, szczególnie ta mała Arabka w turbanie:)) Pozdro
                  • beti22 Re: Djerba - Sahara 17.03.06, 18:42
                    Powiem Ci ze ja bylam w 3* i bylo ok, jak na Tunezje to standard 3* byl
                    zadawalajacy , jakbym jechala 2 raz to tez bym wybrala hotel 3 * po co
                    przeplacac,
                    kase lepiej wydac na wyciczki pozdr i zycze super udanego wypocznk ( az Ci
                    zazdroszcze ) pozdr

Fajnie ze sie zdjecia podobaly.
                    • Gość: lidiasz Re: Djerba - Sahara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 08:48
                      Dzięki Beti, nie mogę się już doczekać wyjazdu:) Pozdro
                      • beti22 Re: Djerba - Sahara 18.03.06, 13:55
                        Fajnie sie masz mi zostaje narazie pocieszyc sie Chorwacja ale? moze jeszcze
                        kiedys pojade gdzies dalej pozdr.
                        • Gość: lidiasz1 Re: Djerba - Sahara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 10:14
                          Beti czy przypadkiem słyszałaś coś o hotelu Sangho Village Djerba 3*? Mam zamiar
                          tam pojechać, ale niestety nic nie znalazłam na forum i nie wiem jak tam jest,
                          czy warto...Jeśli coś wiesz na temat tego hotelu będę Ci wdzięczna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka