lidiasz1 24.02.06, 16:11 Czy ktoś z Państwa był na wycieczce na Saharze z Djerby (chodzi mi wo wyjazd jednodniowy, czy w ogóle można coś takiego wykupić - najczęściej czytałam o 2-dniowych). Dziękuję za wszelkie info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Djerba - Sahara IP: 195.117.255.* 15.03.06, 14:43 nie ma 1 dniowych na sahare Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidiasz1 Re: Djerba - Sahara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 15:18 Dziękuję za odpowiedź:) Odpowiedz Link Zgłoś
beti22 Re: Djerba - Sahara 15.03.06, 22:29 Ja bylam na Djerbie i sa 1 dniowe wycieczki na sahare:-) wyjazd byl rano - przejazd droga ktora laczy wyspe z ladem ,dojazd do sahary , jazda na wielbladach, obiad, wolne chwile na kapiel w basenie hotelowym ( po obiedzie)w drodze powrotnej zwiedzalismy domy Berbrow , na wyspe wracalismy promem . Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
beti22 Re: Djerba - Sahara 15.03.06, 22:33 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=91&w=23137198&a=23170369 pare zdjec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidiasz Re: Djerba - Sahara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 18:20 Dziękuję Beti22, czy możesz mi napisać gdzie wykupiłaś te wycieczkę i ile kosztowała? Wybieram się na Djerbę w czerwcu, napisz jakie masz wrażenia z pobytu na Djerbie, czy podobało Ci się? Ja w samej Tunezji byłam kilka razy na Saharze też, ale na Djerbie nie, byłabym wdzięczna za info. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
beti22 Re: Djerba - Sahara 16.03.06, 20:52 Mi na Djerbie bardo sie podobalo , piekne szerokie plaze , piekne morze. Nie pamietam ile placilam bo to bylo w 2003 roku a wycieczke kupowalam u rezydenta.Jesli chodzi o sama wyspe to zawiele na niej nie ma do zwiedzania ,jest Synagoga ale ja jej nie zwiedzalam bo bylam tam rok po zamachu na turystow ,wlasnie przy tej synagodze i wolalam tam sie nie pokazywac :) (czego teraz zaluje ) Tak jak mowlam Djerba jest ok napewno bedzie Ci sie podobac a do jakiego Hotelu jedziesz? Ja bylam w Jasmin pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
lidiasz1 Re: Djerba - Sahara 17.03.06, 13:39 Dzięki za informacje, jeszcze nie mam wykupionego miejsca w hotelu, ale rozglądam się i zależy mi na hotelu przy plaży (jakieś 3, lub 4*). A ten w którym Ty byłaś był OK? Nie chcę też przpłacać, ale jak narazie ceny są dosyć wysokie:( Zdjęcia super, szczególnie ta mała Arabka w turbanie:)) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
beti22 Re: Djerba - Sahara 17.03.06, 18:42 Powiem Ci ze ja bylam w 3* i bylo ok, jak na Tunezje to standard 3* byl zadawalajacy , jakbym jechala 2 raz to tez bym wybrala hotel 3 * po co przeplacac, kase lepiej wydac na wyciczki pozdr i zycze super udanego wypocznk ( az Ci zazdroszcze ) pozdr Fajnie ze sie zdjecia podobaly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidiasz Re: Djerba - Sahara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 08:48 Dzięki Beti, nie mogę się już doczekać wyjazdu:) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
beti22 Re: Djerba - Sahara 18.03.06, 13:55 Fajnie sie masz mi zostaje narazie pocieszyc sie Chorwacja ale? moze jeszcze kiedys pojade gdzies dalej pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidiasz1 Re: Djerba - Sahara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 10:14 Beti czy przypadkiem słyszałaś coś o hotelu Sangho Village Djerba 3*? Mam zamiar tam pojechać, ale niestety nic nie znalazłam na forum i nie wiem jak tam jest, czy warto...Jeśli coś wiesz na temat tego hotelu będę Ci wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś