IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 11:25
Jadę na 2 tygodnie do Medi Sea 19 sierpnia we 2 osoby z All inclusive.
Planujemy wycieczkę na sahare(2 dniową) ile zabrać ze sobą kasy. Proszę o
odpowiedź
Obserwuj wątek
    • Gość: sas Re: ile kasy? IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 12.07.06, 12:07
      Byłem 2 tyg w Sosse poszlo nam 4 osoby -700 euro - 160 euro wycieczka Tunis -
      Kartagina zoeganizowana - 100euro samchodowa wycieczka do El Jemu i Kioruan -
      80 euro Park Wodny + Port El Kantaoi, 80 euro taxi a reszta SIĘ
      ROZESZŁA /picie ,pamiatki ,itp/. Na Sahare nie pojechaliśmy ponieważ koszt
      wycieczki nas przerósł / 189 dinarów * 2,5zł * 4 /a i termin lipcowy nie jest
      za CIEKAWY do zwiedzania Sahary / temperatura/
      • Gość: seweryn Re: ile kasy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 22:45
        dziękiza odpowiedź
    • Gość: Meg Re: ile kasy? IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 14.07.06, 11:29
      Witaj, zależy jak chcesz żyć.Jelsi macie opcjie all to nie wydacie za wiele na
      miejscu-warto jednak wziasc extra pieniadze na pamiatki bo niektore sa naprawde
      fajne,ja np przywiozłam sobie piekne buty.A na Sahare to zalezy z jakiego biura
      jedziesz.Pozdrawiam i udanego wypoczynku:)
      • Gość: A Re: ile kasy? IP: *.zax.pl 14.07.06, 19:09
        my lecimy na 7 dni/all, bez wycieczek, ile kasy wziąć?
    • Gość: rosa Re: ile kasy? IP: *.master.pl 14.07.06, 21:48
      hej, ja tez jade do Medi Sea ale 23 sierpnia na 2 tyg w 2 os i mam ten sam
      problem ile wziasc kasy. Moze spotkamy sie na miejscu. Pozdrawiam.
      • Gość: seweryn Re: ile kasy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 12:39
        no napewno sie spotkamy proszę was jeszcze raz ile zabrać tej kasy
        • Gość: D Re: ile kasy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 22:42
          Je lecę z dzieckiem, opcja HB, zabieram ze sobą 2 tyś zł. - myślę ze wystarczy.
          Planuję wycieczkę na Saharę i może Tunis.
    • leja.anna Re: ile kasy? 15.07.06, 23:20
      CzesSC! bylam z mezem 2 tygdnie w miejscowosci sousse w hotelu Tej marhaba
      (****)hotel duzy i wspanialy z milą obsluga, pysznym jedzeniem piękną plażą i
      basenem. wyżywienie mielśmy HB . jesli chodzi o kase to zalezy kto co zamierz
      kupic. zabralismy 600 $ i to nam bez problemu wystarczyło.piwo jest drogie ok.
      7 zl wiec zalezy ile kto pije.drobizgi na pamiatke mozna kupic tanio po
      uprzednim solidnym targu. wycieczka na sahare dwudniowa okolo 400 zl od osoby-
      gorąco polecam. Korzystniej jest wziąść dolary przelicznik jest stały-za dolara
      płacą 1,3 DTWalute wymienia się w hotelach w recepcji.Woda mineralna 1 litr
      kosztuje w sklepie0,999 dt, pić trzeba dużo więc tu wydaje się sporo
      pieniędzy.W alohol najlepiej zopatrzyc się na lotnisku w strefie bezcłowejdo
      jest drogi. Na konkretne pytania z przyjemnością odpowiem. Zycze równie
      wspaniałego wypoczynku jak nasz.
      • Gość: Sas Re: ile kasy? IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 16.07.06, 11:38
        A dlaczego lepiej dolary Ty za 1 $ dostałaś 1,3 din , ja za 1 euro - 1,66
        din.W kazdym punkcie wymiany walut jest Tabela Kursow i jest na niej
        kilkanascie pozycji odpowiadajacych -+ międzynarodowym przelicznikom.Co do
        zakupów to mineralna w Magazinie Generale kosztuje 240 milimów , piwo Celica 3%
        chyba 300 milimów - oczywiscie sklep - sklepowi nie równy. Pozdrawiam Sas.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka