Dodaj do ulubionych

Tunezja SOUSSE

IP: *.acn.waw.pl 24.12.06, 10:43
Korzystając z okazji mam pytanko do szanownych forumowiczek i forumowiczów .
Jak jest w tej Tunezji .Ile co kosztuje i co warto zobaczyć .Czy w Sousse
jest jakiś bazar .Czy jest gdzie pochodzić pozwiedzać i się zabawić .Czy to
jest jakaś dziura .No i mam jeszcze jedno pytanko czy ktoś zna hotel
BOUJAAFAR ?Za pomoc będe bardzo wdzięczny .
Obserwuj wątek
    • colin1974 Re: Tunezja SOUSSE 25.12.06, 10:31
      Sousse to jeden wielki bazar a predewszystkim medina stare miasto nudził sie
      nie będziesz ceny spoko trzeba sie potargować co zobaczeć najlepiej 3 dniowe
      safari ,którego już nie organizują jeepami ale 2-dniowe jest całe południe to
      dopiero prawdziwa Tunezja el-jem itp-powodzenia pozdrawiam
      • Gość: pepek83 Re: Tunezja SOUSSE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 22:10
        witam byłem tam 2 tyg. w hot. panorama. 1. targowac sie trzeba i to mocno!!!!
        jak mówią ze cos kosztuje 70dinarów to mów ze mozesz dać max 5 wówczas
        dojdziecie do poozumienia i za jakies 10 D kupisz to co chcesz, ale nie wolno
        odpuszczać, 2. uwaga na takówkarzy z nimi tez trzeba sie targować ostro, jak
        jesteś nowy (poznają po kolorze opalenizny ) to beda cie chcieli naciągnąc na
        jak najwiecejkaski taxi do mediny ok 2dinary jak wiecej ci powiedza to rezygnuj
        znajdzie sei ktos kto cie zawiezie:) 3. uwag na zawierne pzryjaźnie z nimi,
        mnie zaczepił miły młody Tun widywaliśmy sie kilka dni a w dzień wylotu
        zaprosił nas do kawiarni na szisze i pożegnałem sie tam z moim kom. trzeba
        uważac bo moim zcaniem to raj oszustów i złodzei mimo to warto sie tam wybrać
        zeby sie przttsetować POLECAM:) ale tzreba byc nie ugietym:) POwodzenia
        • Gość: Bielańczyk Re: Tunezja SOUSSE IP: *.acn.waw.pl 26.12.06, 12:52
          Wielkie dzięki za pomoc .Ale może jeszcze pare informacji .np co warto tam
          zjeść .Ile kosztuje przejadżka wielbłądem .Ile i czy namiejscu można wykupić
          wycieczke na Share a jak tak to ile kosztuje.Co warto zwiedzić Czy warto
          odwiedzić Monastyr .
          • Gość: Sokrates Re: Tunezja SOUSSE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 12:59
            Tunezja jest zaje ale to zajefajna. Wycieczkę na Saharę trzeba bezwzględnie
            zaliczyć i na miejscu jest do zdobycia, u rezydenta tyż.
            A Sousse nie jet dziurą, jednak po przeprowadzeniu szczegółowego wywiadu, wiem,
            że następnym razem polecę do Hammamentu. Fajniejszy jest. Yasmine zresztą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka