Dodaj do ulubionych

SKANES Hotel Helya Beach.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 11:21
Proszę o info na temat miejscowości i ewentualnie hotelu.
Obserwuj wątek
    • Gość: bo Re: SKANES Hotel Helya Beach. IP: *.centertel.pl 05.07.07, 12:37
      właśnie wróciłem z tego hotelu.hotel znajduje sie na przeciwko lotniska ale jak
      bedziesz miała pokój na może to nic nie słychać .Okolica raczej nie ciekawa same
      hotele .Sam hotel polecam.MImo nie ciekawych ocen z poprzednich lat.O tego roku
      został wykupiony przez hiszpańską sieć vime.Zrobili remont, dobre jedzenie
      ,dobre drinki super animatorzy dla dzieci i dorosłych(pozdrów NINO jak będziesz
      ).Pokoje duże klima.Koniecznie kup all anckluziv jak nie masz wykupiony, bo za
      wszystko bedziesz płaciła . 20 din dorosła 10 din dziecko/doba.Pytaj o co chcesz
      więcej.
      • Gość: jolcia Re: SKANES Hotel Helya Beach - pytanie do "bo' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 16:12
        Czy te lotnisko nie jest uciązliwe.Nie wiem gdzie bedę miała pokój.Czy można
        dojść pieszo do centrum Monastiru.Mamy wykupiona opcję all.Gdzie jeszcze można
        dojechac?To narazie to,będę wdzięczna ci za odpowiedż.
        • Gość: bo Re: SKANES Hotel Helya Beach - pytanie do "bo' IP: *.skomur.pl 05.07.07, 19:13
          Samoloty startują ok.1,5 km,dalej więc ich nie słychać ,bądź spokojna.Jak masz
          wykupiony all to będziesz na pewno zadowolona.
          • Gość: jolcia Re: SKANES Hotel Helya Beach - pytanie do "bo' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 10:40
            Dzięki ci za pocieszajace wiadomości.A powiedz jeszacze czy do Monastiru
            dojdzie sie pieszo,to jest jak piszą tylko 4km.?
      • czarnula22 Re: SKANES Hotel Helya Beach. 06.07.07, 16:38
        Witam!Dzięki Tobie , uwierzyłam,że moje wakacje w tym hotelu nie będą totalną
        klapą!Po przeczytaniu opini, na kilku forach byłam załamana,że wybrałam Vile
        Helya Beach,ale chyba będzie o.k!Wylatuję 12 lipca z opcją All.inc.Jakbyś mógł
        napisć coś więcej o pobycie w tym hotelu(jedzenie,plaża,ogólne
        wrażenie).Jeszcze jedno ,odnośnie pokoi, czy jest możliwość,że w recepcji
        przydzielą nam pokój z widokiem na morze jeśli damy parę dolarów/DINARÓW?.Pani
        w biurze podróży Ecco proponował nam pokój z widokiem na morze , ale z 15o zł
        od łebka, no i nie zgodziliśmy się , a teraz w sumie żałuję:( Dzięki wielkie
        za pomoc!Pozdrawiam!
        • czarnula22 Re: SKANES Hotel Helya Beach. 06.07.07, 16:39
          pomyłka w nazwie jadę do VIME HELYA BEACH:)
          • Gość: georg Re: SKANES Hotel Helya Beach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 17:04
            A kto sie wybiera do tego hotelu we wrzesniu 13.09.?
            • Gość: grazyna Re: SKANES Hotel Helya Beach. IP: *.icpnet.pl 02.09.07, 23:32
              lecę właśnie 13. 09 z Poznania
    • naserek opinie o Helya 05.07.07, 13:24
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22878&w=46471186
      opinie o Helya
      • Gość: joassia Re: opinie o Helya IP: *.eranet.pl 03.09.07, 01:49
        Słuchajcie moglibyście przesłać zdjecie animatorów (animatora)
        którzy są w chwili obecnej lub 2 tyg temu w Helya ?? Byłam tam rok
        temu chciałabym wiedziec czy są Ci sami. bede wdzieczna za jakies
        informacje ( ich imiona, opis wygladu, zdjecia:D) : mp2302@tlen.pl
        Pozdrawiam serdecznie wszystkich turystów i czekam na info :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka