lucka3_2 31.08.07, 12:58 Witam czy ktoś wie coś o hotelu Skanes Palace?Wybieram się tam 13 września........... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nika Re: Skanes Palace IP: *.wro.vectranet.pl 01.09.07, 17:11 Witam, byłam w tym hotelu od 9-16 sierpnia i jak dla mnie było super. Czyste pokoje, dobre jedzenie. Podobno były mrówki, ale nic na ten temat nie mogę powiedzieć, bo u nas w pokoju ich nie było. Z resztą cały czas truli. Hotel czyściutki, cały czs sprzątają, super animatorzy, którzy od rana do wieczora organizują turystom czas. Osobiiście mogę polecić ten hotel z czystym sumieniem. Wiem, że zawsze znajdą się osoby, które są z wszystkiego niezadowolone, ale jeżeli jesteś osobą umiarkowanie wymagającą, to powinnać być zadowolona. W końcu to Afryka, a tam z czystością jest różnie. I jeszcze tylko na koniec dodam, że byliśmy tam z dziećmi i nikt z nas nie miał najmniejszych kłopotów żołądkowych. Rezydentka poleciła pić alkohole, a dzieciakom Colę. Odpowiedz Link Zgłoś
lucka3_2 Re: Skanes Palace 02.09.07, 13:19 Dzięki serdeczne za odpowiedz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucka3_2 Re: Skanes Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 10:33 wITAM MAM JESZCZE pytanie jak wygląda sprawa z leżakami na basenie i na plaży czy są płatne?czy są dostępne czy oblegane od rana?czy ręczniki plażowe musimy mieć swoje?jak jest ze stolikami w porze obiadowej/kolacji, czy nalezy lecieć czy zawsze coś się znajdzie?I jak wygląda sprawa z napojami, zaznaczam że mamy opcje all inc.? Dziękuję zgóry za odpowiedz i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domin Re: Skanes Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 14:58 www.travelzone.pl/?show=hotele;hotelID=1275;name=Skanes%20Palace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucka3_2 Re: Skanes Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 15:50 Dzięki serdeczne!!! Odpowiedz Link Zgłoś