Dodaj do ulubionych

Kto do Prima Life SAFA 5 czerwca?

06.05.08, 20:49
Czy ktoś leci 5 czerwca do Prima Life Safa, bo mam wrażenie że będziemy sami w
tym Hotelu :P, (tzn. ja, żona i dziecko).
Obserwuj wątek
    • Gość: 27 Re: Kto do Prima Life SAFA 5 czerwca? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.08, 09:48
      Ja z chłopakiem 5 czerwca do Sandra Club z Katowic!!
    • Gość: margarita-tunis Re: Kto do Prima Life SAFA 5 czerwca? IP: *.tvsat364.lodz.pl 08.05.08, 10:46
      ja wrociłam z prima life safa dzis jak masz pytania - chetnie
      odpowiem
      • Gość: asmaxxas Re: Kto do Prima Life SAFA 5 czerwca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 15:50
        Witam cię margarita-tunis jak było na wakacjach?. Tak jak w temacie lecimy 5
        czerwca i takie pytania
        1.Ile można wziąć bagażu do samolotu na umowie mam napisane 20 kg. a na licznych
        forach mówią że tylko 15kg.(jakimi liniami leciałaś )
        2.Mamy 2-letnią córę która musi na kolację zjeść butelkę mleka, czy w pokojach
        są czajniki.
        3.Czy leciałaś z Exim?, jakie wrażenia,(czyt. różne opinie)
        • Gość: margarita-tunis Re: Kto do Prima Life SAFA 5 czerwca? IP: *.tvsat364.lodz.pl 08.05.08, 20:31

1.wakacje super...hotel blisko morza czystko ładnie
          2.20kg leciałam Novelair( lot powrotny opozniony o 1.5 h )
          3.czajników brak w pokoju tak jak i szklanek czy czegokolwiek z tych
          kuchennych przyrzadów
          4.leciałam z Exim z Krakow-Balice

połozenie super , elegancko , czysto ( pamietaj to 3 gwiazdki )
          hotel robi wrazenie, jedzenie R E W E L A C J A duzo i baardzo
          smacznie.Obsługa hotelowa recpecja-kiepsko mowiąca po ang.animatorzy
          przesympatyczni i grzeczni ,ochrona hotelu paro osobowa
          • Gość: asmaxxas Re: Kto do Prima Life SAFA 5 czerwca? IP: *.targowa.trustnet.pl 08.05.08, 23:34
            Wielkie dzięki za odpowiedź:), już mniej więcej wiemy co zabrać. Mam pytanie
            jeszcze o jakiś sklep z art. dziecięcymi np.( pieluch, kaszki itp.) coś czytałem
            na innych forach, że znajduje się w okolicy jakiś supermarket coś wiesz na ten
            temat?
            • senicokseviyorum Re: Kto do Prima Life SAFA 5 czerwca? 09.05.08, 09:39
              super market jest a i owszem ale kawałeczek musiscie sie przejsc
              jest on niedaleko Portu...idzicie wzdłuz promenady albo wzdłuz ulicy
              gdzie jezdza autobusy do Starego Hammametu dojsc do samego duzego
              ronda i po prawej stronie jest market ( a raczej duzy sklep ) tam
              najlepiej robic zakupy do Polski ( tj.harrisa , daktyle ) ceny
              normalne takie jak dla miejscowych.
              p.s pieluchu i artykuły dla dziecka tez są.
              • senicokseviyorum Re: Kto do Prima Life SAFA 5 czerwca? 09.05.08, 09:40
                odp. oj oj to ja margarita-tunis tyle ze napisałam z drugiego mojego
                adresu gazetowego czyli senicokseviyorum i margarita-tunis to ja
                czyli 1 osoba ha ha ha
                • Gość: margarita-tunis Re: Kto do Prima Life SAFA 5 czerwca? IP: *.tvsat364.lodz.pl 09.05.08, 09:43
                  mozecie tez wsiąśc w autobus ( przystanek blisko hotelu ) numer 115
                  i podjechac do starego hammametu ( wysiadacie przy Mehdina ) i tam
                  tez jest sklep samo obsługowy i duzy.
                  W Tunezji bywałam bardzo czesto wiec jak masz jakies pytania smiało
                  zapraszam.
                  • asmaxxas Re: Kto do Prima Life SAFA 5 czerwca? 09.05.08, 11:43
                    Super:). Worek pampersów mogę z listy skreślić:P, ponieważ będzie to nasza
                    pierwsza podróż do Tunezji, napisz proszę na co trzeba zwrócić uwagę w takim
                    kraju?, że by nie paść ofiarą( kradzieży, wyłudzenia itp.)
                    • Gość: margarita-tunis Re: Kto do Prima Life SAFA 5 czerwca? IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.05.08, 07:55
                      Tunezja jest bezpiecznym krajem ale tak jak wszedzie musisz uwazac
                      mam męza Turka i jak jestesmy w Istanbule On o kradziez obawia sie
                      bardziej niz w Tunezji.( TO TAKIE PORÓWNANIE )
                      uwazaj na zakupach nie pozwalaj raczej aby sprzedający "wcisnął" Ci
                      sprzedawany przedmiot do rąk.Chcesz sie targować targuj ale nie
                      przyjmuj towaru do rąk ( oni uwazaja ze jak juz masz to w dłoni to
                      Twoje ).
                      Nie pijcie wody z kranu i owoce b.dokładnie myc.Poza tym nie
                      kupujcie w sklepie przy hotelu ceny 3 razy wyzsze niz na bazarze lub
                      w innym sklepie na ulicy.
                      Jak masz jeszcze jakies pytania b.prosze ( gg 7444310 zawsze
                      niewidoczna )
      • Gość: wlazłam_se Re: Kto do Prima Life SAFA 5 czerwca? IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.08, 20:29
        Witam.
        Jedziemy do tego hotelu dopiero w lipcu ale zastanawia mnie jedna
        rzecz...a mianowicie zjeżdżalnia wona przy basenie...dostając w
        biurze podróży katalog a i owszem jest na zdjęciu ale kiedy
        pogrzebałam i internecie na zdjęciach ta zjeżdżalnia wygląda
        zupełnie inaczej...i teraz nasuwa mi się pytanie...czy ona tam w
        ogóle jest????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka