asmaxxas 06.05.08, 20:49 Czy ktoś leci 5 czerwca do Prima Life Safa, bo mam wrażenie że będziemy sami w tym Hotelu :P, (tzn. ja, żona i dziecko). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 27 Re: Kto do Prima Life SAFA 5 czerwca? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.08, 09:48 Ja z chłopakiem 5 czerwca do Sandra Club z Katowic!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margarita-tunis Re: Kto do Prima Life SAFA 5 czerwca? IP: *.tvsat364.lodz.pl 08.05.08, 10:46 ja wrociłam z prima life safa dzis jak masz pytania - chetnie odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asmaxxas Re: Kto do Prima Life SAFA 5 czerwca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 15:50 Witam cię margarita-tunis jak było na wakacjach?. Tak jak w temacie lecimy 5 czerwca i takie pytania 1.Ile można wziąć bagażu do samolotu na umowie mam napisane 20 kg. a na licznych forach mówią że tylko 15kg.(jakimi liniami leciałaś ) 2.Mamy 2-letnią córę która musi na kolację zjeść butelkę mleka, czy w pokojach są czajniki. 3.Czy leciałaś z Exim?, jakie wrażenia,(czyt. różne opinie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margarita-tunis Re: Kto do Prima Life SAFA 5 czerwca? IP: *.tvsat364.lodz.pl 08.05.08, 20:31 1.wakacje super...hotel blisko morza czystko ładnie 2.20kg leciałam Novelair( lot powrotny opozniony o 1.5 h ) 3.czajników brak w pokoju tak jak i szklanek czy czegokolwiek z tych kuchennych przyrzadów 4.leciałam z Exim z Krakow-Balice połozenie super , elegancko , czysto ( pamietaj to 3 gwiazdki ) hotel robi wrazenie, jedzenie R E W E L A C J A duzo i baardzo smacznie.Obsługa hotelowa recpecja-kiepsko mowiąca po ang.animatorzy przesympatyczni i grzeczni ,ochrona hotelu paro osobowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asmaxxas Re: Kto do Prima Life SAFA 5 czerwca? IP: *.targowa.trustnet.pl 08.05.08, 23:34 Wielkie dzięki za odpowiedź:), już mniej więcej wiemy co zabrać. Mam pytanie jeszcze o jakiś sklep z art. dziecięcymi np.( pieluch, kaszki itp.) coś czytałem na innych forach, że znajduje się w okolicy jakiś supermarket coś wiesz na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
senicokseviyorum Re: Kto do Prima Life SAFA 5 czerwca? 09.05.08, 09:39 super market jest a i owszem ale kawałeczek musiscie sie przejsc jest on niedaleko Portu...idzicie wzdłuz promenady albo wzdłuz ulicy gdzie jezdza autobusy do Starego Hammametu dojsc do samego duzego ronda i po prawej stronie jest market ( a raczej duzy sklep ) tam najlepiej robic zakupy do Polski ( tj.harrisa , daktyle ) ceny normalne takie jak dla miejscowych. p.s pieluchu i artykuły dla dziecka tez są. Odpowiedz Link Zgłoś
senicokseviyorum Re: Kto do Prima Life SAFA 5 czerwca? 09.05.08, 09:40 odp. oj oj to ja margarita-tunis tyle ze napisałam z drugiego mojego adresu gazetowego czyli senicokseviyorum i margarita-tunis to ja czyli 1 osoba ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margarita-tunis Re: Kto do Prima Life SAFA 5 czerwca? IP: *.tvsat364.lodz.pl 09.05.08, 09:43 mozecie tez wsiąśc w autobus ( przystanek blisko hotelu ) numer 115 i podjechac do starego hammametu ( wysiadacie przy Mehdina ) i tam tez jest sklep samo obsługowy i duzy. W Tunezji bywałam bardzo czesto wiec jak masz jakies pytania smiało zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
asmaxxas Re: Kto do Prima Life SAFA 5 czerwca? 09.05.08, 11:43 Super:). Worek pampersów mogę z listy skreślić:P, ponieważ będzie to nasza pierwsza podróż do Tunezji, napisz proszę na co trzeba zwrócić uwagę w takim kraju?, że by nie paść ofiarą( kradzieży, wyłudzenia itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margarita-tunis Re: Kto do Prima Life SAFA 5 czerwca? IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.05.08, 07:55 Tunezja jest bezpiecznym krajem ale tak jak wszedzie musisz uwazac mam męza Turka i jak jestesmy w Istanbule On o kradziez obawia sie bardziej niz w Tunezji.( TO TAKIE PORÓWNANIE ) uwazaj na zakupach nie pozwalaj raczej aby sprzedający "wcisnął" Ci sprzedawany przedmiot do rąk.Chcesz sie targować targuj ale nie przyjmuj towaru do rąk ( oni uwazaja ze jak juz masz to w dłoni to Twoje ). Nie pijcie wody z kranu i owoce b.dokładnie myc.Poza tym nie kupujcie w sklepie przy hotelu ceny 3 razy wyzsze niz na bazarze lub w innym sklepie na ulicy. Jak masz jeszcze jakies pytania b.prosze ( gg 7444310 zawsze niewidoczna ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlazłam_se Re: Kto do Prima Life SAFA 5 czerwca? IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.08, 20:29 Witam. Jedziemy do tego hotelu dopiero w lipcu ale zastanawia mnie jedna rzecz...a mianowicie zjeżdżalnia wona przy basenie...dostając w biurze podróży katalog a i owszem jest na zdjęciu ale kiedy pogrzebałam i internecie na zdjęciach ta zjeżdżalnia wygląda zupełnie inaczej...i teraz nasuwa mi się pytanie...czy ona tam w ogóle jest???? Odpowiedz Link Zgłoś