zaneta023 07.06.08, 01:00 czyz nie są boscy ?:) :D mumu susu żużu itd :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mala Re: animatorzy prima life Imperial Park IP: *.85-237-175.tkchopin.pl 07.06.08, 14:01 potwierdzam w 100 % Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: animatorzy prima life Imperial Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 15:49 tak to prawda są extra . szukam kontaktu z jakim kolwiek z nich a najbardziej zależy mi na kontakcie z Mario jeśli ktoś ma jakiś numer do któregoś z nich była bym wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: animatorzy prima life Imperial Park IP: *.chello.pl 14.07.08, 18:45 A jak wam sie podobal Gaston? Odpowiedz Link Zgłoś
gabi30l Re: animatorzy prima life Imperial Park 13.08.08, 19:31 Byłam w Imperial w lipcu. Gaston to bardzo ładny facet, trochę nawet zbyt ładny (no i trochę zbyt młody dla mnie:), o takiej filigranowej urodzie, zresztą tak jak jego siostra którą poznałam. Muszę przyznać, że zauroczyła mnie jego uprzejmość i kultura osobista. Na innym forum piszą, że wszyscy tam są chamscy itp... Jestem zupełnie odmiennego zdania. Dla mnie wszyscy byli super!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: animatorzy prima life Imperial Park IP: *.chello.pl 21.08.08, 16:01 Poznalaś siostrę Gastona? Byłaś u niego w domu czy poznalaś ją w hotelu? Napisz jak miala na imie i ile miała lat proszę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi30l Re: animatorzy prima life Imperial Park IP: 87.204.123.* 21.08.08, 16:51 Aż taka odważna nie jestem ,żeby jeździć sobie sama po Tunezji. Poznałam ją w hotelu, była dwa razy. Dziewczyna jest ŚLICZNA, ma jasną karnację (jest po innym ojcu) ma 17 lat i ambitne plany na przyszłość (chce studiować medycynę). Poznałam też 2 braci Gastona. Jeden z nich mieszka we Wrocławiu! Gaston to spoko gość prawda? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: animatorzy prima life Imperial Park IP: *.chello.pl 21.08.08, 17:55 Prawda Gaston jest w porządku. Też go bardzo polubiłam. A jak mieli na imię jego bracia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi30l Re: animatorzy prima life Imperial Park IP: 87.204.123.* 21.08.08, 22:41 napisz swój GG lub E-MAIL porozmawiamy bez złośliwych komentarzy i ciekawskich. POZDROWIENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: animatorzy prima life Imperial Park IP: *.chello.pl 21.08.08, 23:30 ania470@op.pl czekam na wiadomość od Ciebie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorra Re: animatorzy prima life Imperial Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 15:11 hej chciałabym sie zapytac dlaczego szukasz kontaktu z Mario?? czyzbys była kolejna jego dziewczyna ?? :>:> :) Odpowiedz Link Zgłoś