babri 21.07.08, 20:14 Czy ktoś coś wie na jego temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xyz1-23 Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 02.08.08, 15:55 a dlaczego tak Cie on interesuje??:) Odpowiedz Link Zgłoś
babri Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 03.08.08, 10:26 Bo od kiedy sie poznaliśmy utrzymujemy ze sobą kontakt i chciałabym wiedzieć czy wporządku z niego facet czy tak jak reszta zwykły podrywacz i...?A Ty go znasz?Możesz mi coś o nim powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
mruczek29 Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 04.08.08, 11:27 to zwykły podrywacz.parę miesięcy będzie czule pisał a potem nagle zamilknie, więc daj sobie spokój z nim lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
zaja2000 Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 18.09.08, 00:31 zwykły podrywacz, pewnie puścił polską muzykę i powiedział że to specjalnie dla Ciebie? bzzzykał się z moja koleżanką i do mnie też się przystawiał, udawał strasznie wstydliwego a tak na prawdę niezłe z niego ziółko. Co turnus ma inną laskę, szkoda Twojego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
babri Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 18.09.08, 06:25 Jesteś pewna, ze o tym samym mówimy?,kiedy byłaś w Palm inn bo z tego co wiem to on juz tam nie opracuje.Kurcze a myślałam, ze to wporządku facet:// Odpowiedz Link Zgłoś
babri Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 18.09.08, 06:26 Powiedz mi cos jeszcze o nim,wszystko co wiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
zaja2000 Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 18.09.08, 23:26 Na pewno o tym samym , byli tam jeszcze Will, Fedi, Zuzu i ich szef. Jak masz jakieś zdjęcie to prześlij dla upewnienia ja jak znajdę to też Ci prześle. Nie ma się co dziwić wszędzie tak jest, co turnus to nowy towar - standard w każdym państwie i hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
babri Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 18.09.08, 23:40 I na prawde bzykał sie z Twoją koleżanką? Odpowiedz Link Zgłoś
zaja2000 Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 25.09.08, 22:56 I żeby to tylko raz babri napisała: > I na prawde bzykał sie z Twoją koleżanką? Odpowiedz Link Zgłoś
babri Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 18.09.08, 23:54 Troche mnie to dziwi bo nie wyglada na meską dz...wręcz przeciwnie.Ale może rzeczywiście.Napiszesz mi coś więcej o nim? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
babri Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 21.09.08, 12:34 Zaja2000 możesz mi podac swojego mail?chciałabym z Tobą porozmawiać ale nie na formu. Odpowiedz Link Zgłoś
magdula43 Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 19.09.08, 09:17 a co z tobą też się bzykał, niezłe z niego ziółko, a ty myślałas oczywiście , że jestes jedyną? Odpowiedz Link Zgłoś
zaja2000 Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 25.09.08, 22:54 nie bądź naiwna, tak jak pisałam na pewno co turnus ma inna laskę. nie mnie nie bzykał, ja znalazłam sobie innego fajnego faceta. Max robi wrażenie spokojnego gościa (nie mój typ) ale jak nikt nie widzi to podobno jest już lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
babri Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 27.09.08, 09:43 W takim razie musze mu pokazać gdzie jego miejsce:/i zakończyć tą farse bynajniem z jego strony i odeslać mu pierścionek który mi dał, tylko musze mieć jakiś dowód!powiesz mi imie tej dziewczyny i skąd jest? Odpowiedz Link Zgłoś
sas-a5 Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 25.10.08, 09:57 Cześć babri z tej strony dziewczyna o która pytasz moją koleżanke. To ja spędziłam nie jedną noc z Max-em. Jeśli chcesz o coś zapytać to pytaj odpowiem... Odpowiedz Link Zgłoś
babri Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 26.10.08, 01:28 Cześć, a co możesz mi powiedzieć o waszych spotkaniach i o Nim? Kontaktujecie sie teraz?masz jakieś zdjęcia?Troche trudno mi w to uwierzyć nie wygląda na męską...zreszta znamy sie już od dłuzszego czasu i to nie jest tylko przelotna znajomość.Bynajmniej ja tak to traktowałam.Myślałam, ze dla niego też coś to znaczy, zreszta cały czas mnie o tym zapewnia.Nie chce wyjść na naiwną i głupią pinde chociaz z tego co mówisz to juz wyszłam:/możesz mi dać jakiś dowód, cokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
du-nisia Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 26.09.08, 15:07 A czy wiecie może coś o recepcjonistach z tego hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
babri Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 27.09.08, 09:40 Ja niestety nic nie wiem o recepcjonistach:( Odpowiedz Link Zgłoś
zaja2000 Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 22.10.08, 23:30 macie może jakieś zdjęcia??? Odpowiedz Link Zgłoś
sas-a5 Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 25.10.08, 10:08 Nio mam jakies fotki nio ale wiesz chyba mamy te same wkońcu razem na wakacjach byłysmy ;) hehe z tej strony wiesz kto Ż....... nie zdrazdaj mojego imienia i reszty wiesz o co kaman ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zaja2000 Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 26.10.08, 01:57 Babri jak chcesz znać gorące szczegóły o Maxie to napisz do Sas-a5 ona poznała go bardzo ale to bardzo blisko Odpowiedz Link Zgłoś
babri Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 26.10.08, 09:51 Już napisałam... teraz czekam na odpowiedz... Odpowiedz Link Zgłoś
sas-a5 Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 26.10.08, 11:34 Ale nie napisałaś co dokładnei chcesz wiedzieć??? Odpowiedz Link Zgłoś
babri Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 26.10.08, 11:55 wszystko:)jak to się zaczeło, gdzie sie spotykaliście, co mówił, czy teraz tez sie kontaktujecie, wszystko!Masz zdjęcia? wyslesz mi ja Ci si e odwdziecze tym samym.To moja poczta natalianani@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sas-a5 Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 26.10.08, 21:45 Więc... poznałam go na dyskotece tam w tym hotelu bo tam grał... widziałam go nie raz jak grywał tam na basenie ale wiesz co ja bede podchodzic jak jeszczeu mnie z językiem angielkim to tak troszke krucho;) trzeciego dnia jak tam podbiłam zkoelżanka zają2000 na dyskoteke to przed koncem jego grania podszedł do mnie zebym poczekała na niego..wiec ja ucieszona zreszta sama wiesz dlaczego;) ciacho niezłe jest z niego zaczekałam. I tej nocy coś sie gdzieś tam całowalismy i tyle. w ciagu dnia nie gadalismy (zreszta ptrawie wogóle nie gadalismy bo wiesz angielski u mnie nie bardzo chyba ze na migi ;) ) . wsumei jedynie czasem sie uśmiechnał do mnei w ciagu dnia to wszytsko. Zawsze usatwiałam sie z nim po dyskotece wogóle gadał jakies smuty typu dla ciebie puszczałem te polskie piosenki i wogóle że jestem zajebista chyba pomyslał ze na to poleciałam ale gdyby tak nie wygladał to by mnie ta bajerka nie "wziął".Nie utrzymuje z nim kontaktu odrazu wiedziałam ze tak będzie zreszta napewno ma całyc zas jakies kolejne laski ;) Co do fotek to musze znaleźć jakies Ty chcesz jego fotki oczywiście tak??? Odpowiedz Link Zgłoś
sas-a5 Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 26.10.08, 21:50 A powiedz mico do zahistoria z tym pierścionkiem??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
babri Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 27.10.08, 00:32 Tak jego zdjęcia:)Pierwszy raz jak sie poznaliśmy nic nie było miedzy nami, rozmawialiśmy, wygłupialismy się, chodziliśmy na plaże, tyle,To było pod koniec maja pojechałyśmy z koleżankami na wakacje:) prawde mówiąc to pod koniec naszego wyjazdu to dopiero zaczeliśmy gadać ze sobą bo wczesniej to tylkko takie uśmiechy nic nie znaczace.Drugi raz gdy byłam tam to sprawy nabrały całkiem inny obrót.Przez cały czas gdy wróciłam do Polski on dzwonił pisał, codziennie:)wiec zdecydowałam się tam pojechać, zreszta nie żałuje niczego. Więc pojechałam i było cudownie nie chodzi mi tu o sex, mówie ogólnie, dużo rozmawialiśmy, mieszkał ze mna w pokoju razem kładlismy sie spac wstawalismy rano, chodziliśmy na sniadania obiady kolacje.Kazdy w palm Inn wiedział, że jesteśmy razem, zreszta nie ukrywalismy tego, sam powiedział o nas swojemy szefowi bo nie chciał, niec problemów.Zabierał mnie na skutery wodne, na spacery po lazy, talńczylismy na dyskotece, czego nie mógł robić:)jednym słoweim do rany przyłuż:)Dwa dni przed moim wyjazedm dam mi pierścionek i powiedział, żebym nie zapomniła, że jetsem jego dziewczyną i chciałby ze mna spędzić...wiesz o czym mówie:)Uwiezyłam mu bo gdy przyjechałam to każdy z polskich turystów pytał się czy to ja jestem jego dziewczyna bo cały czas Sabri im opowiedał o mnie.Mówił, że przyjeżdza jego dziewczyna cytuje"aż mu się oczy ze szczęscia świeciły"Myslałam, że to prawda ale okazuje się, że niestety nie.Pytałam sie jego czy spał z jakąs inna kobieta ale oczywiście zaprzeczył-Który by się przyznał.Zaciekawiło mnie to gdy Twoja kolezanka powiedziała o piosence, ze puszczał dla Ciebie, dla mnie też puszczał:)Zreszta nie zapomne tego co znim przeżyłam i nie chce być głupia i naiwna turystką.Do tej pory nic nie słyszałm ja jego temat az do teraz:(A kiedy tam byłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
zaja2000 Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 27.10.08, 11:51 my byłyśmy w sierpniu i on też tam pracował na pewno jeszcze do końca miesiąca, na wrzesień został tylko Will i Fedi. czyli kolejny raz Cie okłamał że go tam nie było?? A mojej koleżance powiedział że nie ma dziewczyny, czyli znowu kłamstwo. A kiedy byłaś drugi raz?? Odpowiedz Link Zgłoś
babri Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 27.10.08, 16:01 Nie, wiem ze pracował w sierpniu.Ptzestał dopiero we wrzesniu.Drugi raz byłam w lipcu.Jak był moga to bym go zastrzeliła teraz!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zaja2000 Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 27.10.08, 17:17 Daj spokój nie warto, takich krętaczy jak on trzeba ignorować. Zapomnij o nim i żyj dalej Odpowiedz Link Zgłoś
babri Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 27.10.08, 17:22 teraz wiem, że nie warto, dzieki za wszystko!Szkoda tylko, że tak pózno sie o tym dowiedziała:( musze o tym wszystkim zapomnieć chociaz wiem, że nie będzie łatwo:(( Odpowiedz Link Zgłoś
zaja2000 Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 28.10.08, 10:38 Szkoda bo wyglądał na fajnego faceta, ale po co masz tracić czas. Odpowiedz Link Zgłoś
lola-pl Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 27.10.08, 12:06 hej babri!!!! Polskie piosenki specjalnie dla Ciebie hmmm-skąd ja to znam? Możesz mi wysłać zdjęcie pierścionka bo nie wiem czy nie mam takiego samego ? Nie wierz mu w to co on Ci mówi nie jesteś jego jedyną-ja na szczęście już przejrzałam na oczy!Moja kumpela pojechała tam po mnie i też go miała w dosłownym i dogłębnym tego słowa znaczeniu!!!Fajnie się było z nim zabawić i te nasze upojne noce razem spędzone.Przejrzyj na oczy i nie wierz w jego tłumaczenia bo każdej wciska ten sam kit! Odpowiedz Link Zgłoś
babri Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 27.10.08, 15:59 Ty tez go znasz i dostałaś pierścionek???opowiesz mi o waszej znajomości?pierścionek ma dwa rzędy z białymi chyba cyrkoniami a na środku dwa zielone?Masz taki sam??kontaktujesz sie z nim teraz tez?O kurwa ale głupiam byłam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
babri Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 27.10.08, 16:01 A jeszcze jedno kiedy Ty byłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
lola-pl Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 28.10.08, 14:00 Hej, Ja byłam w sierpniu!Co mogę ci napisać o naszej znajomości wyglądała jak każda opisana w tych postach.Słodkie oczka uśmiechy polskie piosenki.....Ja traktowałam to tylko jako przelotną znajomość wiadomo że znajomość na taką odległość nie miała by sensu!Dla mnie to była tylko zabawa ,nie utrzymujemy kontaktu odkąd wróciłam.A co was łączyło chodzi mi o to czy ty traktowałaś to poważnie i myślałaś ze coś z tego wyjdzie ?Myślę że lepiej będzie jak dasz sobie z nim spokój i znajdziesz normalnego gościa wartego twojego uczucia nie tak jak Max.A masz z nim teraz kontakt?Napisałaś mu o tym wszystkim czego się dowiedziałaś i co on na to??? Odpowiedz Link Zgłoś
babri Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 28.10.08, 15:44 Tak traktowałam to poważnie?Myślałam, że On też.Opisałam wczesniej swoja historie. Cały czas mam z nim kontakt od maja do tej pory, Chce, żebym przyjechała i została z nim.Był wcześniej w Polsce w marcu tak jakby na wymianie studenckiej,coś takiego.Nawet myslałam o tym żeby przyjechał na świeta.Powiedziałam mu o tym wszytkim ale on twierdzi, że to nie prawda i żebym nie słuchała tych bzdur, mówił, że z nikim nie spał i nie dawał nikomu więcej pierścionka i że tylko mnie kocha i takie tam bzdety.Ja naprawde jadac tam pierwszy raz nie przepuszczałam, że cos takiego koże mi się przydazyć, zreszta wyjeżdzjac w maju nie sadziłam, że będzie dzwonił pisał i bedzie chciał żebym znowu przyjechała.A apropo ty tez masz taki sam pierścionek? Odpowiedz Link Zgłoś
babri Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 28.10.08, 16:09 A jeszcze jedno jak dawał ci pierscionek to co powiedział i jak to wyglądało? Odpowiedz Link Zgłoś
sas-a5 Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 29.10.08, 00:46 babri dostałam te fotki sa naprawde świetne dzieki :) Co do tego Maxa to powiem ci ze z jednej strony żałuje że Ci to powiedziałam bo wiesz dla niego pewnie nic to nie zanczyło bo kontakt mieliśmy tylko po dyskotekach takto nic .wiesz chodziło raczej tylko o łóżko... pociesze cie tym ze jak już odjeżdżał z tamtąd a ja tam jeszcze zostałam na 2 dni o się nie pozegnał ze mna tylko poprostu przeszedł obok mnie i tyle go widziałam... Ale z drugiej zas strony lepiej ze wiesz... To jest duza odległośc ale jeśli macie kontakt no niewiem. Tylko skad pewność, że znowu kogoś sobie tam nie znajdzie na jedna noc...Myśle ze byłby bardziej wporzadku jakby sie przyznał wtedy mogłabyś mu moze wybaczyc... Zastanów się... Odpowiedz Link Zgłoś
sas-a5 Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 29.10.08, 00:52 Niewidziałas go już dosyć długo i nadal coś do niego czujesz ??? zastanów sie czy taki związek moze przetrwać mówie tu już nie o tym ze z kims tam spał tylko ogólnie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
babri Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 29.10.08, 16:21 Ja się ciesze, że mi o tym powiedziałaś, owszem jest mi przykro i jestem cholernie na niego zła.Mam wyrzuty sumienia bo troche mu nagadałam.Kazdy zwiazek opiera sie na zaufaniu i nie ma znaczenia odległośc jaka dzieli dwoje ludzi.Na podtrzymywanie znajomości mieliśmy różne plany, mogłam ja do niego jeździc mógł on przyjechac do mnie chociaż to jest troche trudniejsze do zrealizowania ale jeśli dwoje ludzi coś czuje do siebie to wszystko jest mozliwe.Dziwi mnie to co piszesz żeym sie zastanowiła nad tym, Ty bys wybaczyła? Nie byłaś jedyną z którą spał?Dał jeszcze jakiejś pierścione.Nie wiem jak on to robił bo wszystkie trzy byłyście w sierpniu i z każda spał, ma tupet facet.Zreszta teraz dalej twierdzi, ze nie spał z żadna, wieć sama widzisz:( Odpowiedz Link Zgłoś
zaja2000 Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 29.10.08, 19:29 Jak to z trzema spał? Ze mną na pewno nie, ja wiem na 100% że z Sas-a5. To które jeszcze 2? Odpowiedz Link Zgłoś
sas-a5 Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 29.10.08, 22:12 No z emną spał to fakt co do reszty to neiwiem czy to nie jakaś bujda ale ego niewiem... Ale skoro nie przyznał sie do tego ze spał z jedna chociaż laska to bez sensu... nie jestem w Twojej sytuacji wiec ciezko mi powiedzieć czy bym wybaczyła wsumie ejśli sie kogos mocno kocha to jest szansa na "wybaczenie" ale i tak nie bedzie już tak samo... Odpowiedz Link Zgłoś
babri Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 30.10.08, 15:45 Nie wiem czy tamto co pisze lola-pl to prawda nieodpisała mi jeszcze na moje pytania;/ a co do Sabriego to stara sie dzwoni, puszcza strzały, gdyby powiedział prawdę to... mogłabym sie nad tym zastanowić ale on idzie w zaparte, że nie spał z nikim. Odpowiedz Link Zgłoś
sas-a5 Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 30.10.08, 16:03 Skoro nie odpisuje to niewiadomo... A piszesz cos do niego? znaczy czy sie odzywasz czy milczysz? Ale z Niego Łoś mógłby sie przyznać... niewiem napieraj na Niego może wkońcu powie... jak zobaczy ze niewierzysz w to co mówi, ze z zadna nie spał to moze go oswieci że nie da sie ciebi przekonac i sie przyzna... Odpowiedz Link Zgłoś
babri Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 30.10.08, 18:48 Dzwonił w nocy to odebrała, gadał jakies smenty.Na sygnały mu nie odpuszczam ale jak mi dzisiaj napisał sms to nie wytrzymałam i odpisałm, ze gdyby powiedzaił prawde to mogłabym sie nad tym zastanowić ale on twierdzi, że to nie prawda:/szkoda mi go:( Odpowiedz Link Zgłoś
zaja2000 Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 31.10.08, 00:13 Dlaczego żaden facet nie potrafi się przyznać do błędu!!!! Znasz już naszą wersje która naprawdę jest prawdą, ale decyzja należy do Ciebie co z tym zrobisz. Zastanów się nawet 100 razy nim podejmiesz jakąkolwiek decyzję w jego sprawie. Z jednej strony jest go żal bo z tego co piszesz to się stara, ale z drugiej nie bo nie dość że zrobił co zrobił to teraz nie potrafi się do tego przyznać i kłamie. A czy kłamstwo jest dobrą podstawą do budowania znajomości - nie sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
sas-a5 Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 02.11.08, 21:40 Hejka Babri! :) I jak tam z Maxem??? Sprawy posówaja sie naprzód czy stoją w miejscu?? Odpowiedz Link Zgłoś
babri Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 03.11.08, 18:09 Cześć:) nic sie nie ruszyło:( uparciuch z niego:) niedługo to ja wyjde na tą złą, bo go krzywdzę:) ale przyznać się nie chce:/ Odpowiedz Link Zgłoś
sas-a5 Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 04.11.08, 08:26 Oj widze że twardy jest i nie ustepliwy ale ty m tez widze nie popuszczasz i tak trzymaj;) Jak coś sie zmieni to pisz;) Pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
babri Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 27.10.08, 16:03 Jak chcesz to podaj mi swójego maila to Ci wysle zdjecie pierścionka. Odpowiedz Link Zgłoś
sas-a5 Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 27.10.08, 16:30 To widze ze coś was łczyło , ale jesli by mu bardzo zależało to powinien ci powiedzieć ze taki związek an tak duża odległośc nie ma sensu zyjecie w 2 różnych światach... tu masz mojego maila to wyslij fotke jakas a ja Ci odesle Moniii5@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sas-a5 Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 27.10.08, 16:31 a tak ogólnie to on się mnie pytał czy mam kogos ja powiedfziałam ze nie bo faktycznie tak było a jak ja go zapytałam to również mówił ze nikogo nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
babri Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 27.10.08, 17:24 Jak widac bardzo duzo nas łaczyło:/// wysle Ci jakies fotki chcesz samych animatorów czy ogólnie jakieś? Odpowiedz Link Zgłoś
sas-a5 Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 27.10.08, 21:26 Dasz sobie rade jest daleko więc bedzie Ci łatwiej o nim zapomnieć... Co do fotek to animatorów raczej ale jak masz jakies inne fajniutkie to mozesz przesłac :) a ty chcesz tylko maxa czy willa tez? Odpowiedz Link Zgłoś
babri Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 27.10.08, 21:47 Wysłałam Ci narzie dwie ale jutro wysle Ci wiecej fotek:)jesli chodzi o animatorów to bardziej chodzi mi o Sabriego (max-a)ale jak masz jakies fajne krajobrazy to chętnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
sas-a5 Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 27.10.08, 22:42 Wysłałam ci maila z fotkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
babri Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 28.10.08, 15:51 ja też Ci jeszcze wysłałam, mam nadzieje, że bedą sie podobać:) Odpowiedz Link Zgłoś
lacosteee Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 28.10.08, 10:50 Cześć, skoro tak dobrze znasz Maxa i masz z nim kontakt to czy możesz się dowiedzieć czy będą pracować w przyszłym roku w Palm Inn czy gdzieś indziej. Bardzo mi zależny żeby to wiedzieć bo spodobał mi się Will i chciała bym się z nim spotkać. Odpowiedz Link Zgłoś
babri Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 28.10.08, 15:47 Hej, Sabri już tam nie pracuje, Will chyba tak a do tego czy beda tam jeszcze pracowac to myśle, że oni sami jeszcze tego nie wiedzą z tego co wiem to Palm Inn jest otwarte cały rok ale nie wiem tego na 100% wiec jeśli nic nie przeskrobia albo sami nie odeja to powiniem Will pracowac.Mysle, że powinnaś za rok spróbowac sie czego dowiedzieć jak juz bedziesz wyjeżdzać. Odpowiedz Link Zgłoś
3_izzz Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 30.10.08, 15:57 Dziewczyny musicie mi wysłać zdjęcie tego Dj'a bo jak ja byłam we wrześniu to jego już nie było ale za to mi się strasznie podobał ich szef (długie kręcone włosy) - macie jakieś jego zdjęcia? to jest mój adres: palminn@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
ann2012 Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 05.11.08, 13:05 Czy wiecie dziewczyny cokolwiek na temat szefa animatorów??? Odpowiedz Link Zgłoś
babri Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 05.11.08, 17:11 Cześć, niestety nic konkretnego Ci o nim nie mogę powiedzieć.Wiem, że dobrze tańczy z żadną kobietą go nigdy nie widziałam, chociaz słyszałam, że niby jakas z nim była ale to nic pewnego.Wiem tez, że dla animatorów byłm bardzo surowy.Wysłałam Ci zdjęcie, zobacz czy o tego Ci chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wiki1313 Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 06.11.08, 02:21 a co do tego twojego... nie wim czy dobrze kojarze ale rozmawialam z kolega Freda. tez puszczal muzyke. i caly czas mówil ma że jego dziewczyna czy narzeczona jest polka. mysle że to on ale musialabyś dokladniej podac jak wyglada i wogóle. bylam tam dwa tygodnie i on jako jedyny z nich wszystkich wygladal na takiego który jest porzadny. nie widzialam go z żadną a... myśle ze mialam okazje poznac to towarzystwo troche bliżej Odpowiedz Link Zgłoś
babri Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 06.11.08, 16:40 Cześć:) ann2012 chodzi o szefa animatorów> Ty mówisz o synu szefa Palm Inn on jest w okularach, taki grubszy troszeczke.A jeśli chodzi o Sabriego (Dj Max-a) to on jest łysy i ma kolczyka w uchu, uczy strzelać z łuków:)z wyglądu nieśmiały ale bardzo przystojny:)) o tym samym mówimy?co Ci mówił?Kiedy byłas w Palm Inn? Odpowiedz Link Zgłoś
wiki1313 Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 07.11.08, 11:06 hej:)) chyba to nie ten...podobieństwo sytuacji. mam nadzieje że twoja sytuacja sie wyjaśni i to tak żebyś byla szczęśliw i zadowolona pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sas-a5 Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 16.11.08, 21:10 hejka ! Dawno nie pisałyśmy... jak tam Max ??? a raczej jak między wami?? Odpowiedz Link Zgłoś
babri Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 16.11.08, 21:47 Hej:)jak miedzy nami??Trudno powiedzieć.Wczoraj mu powiedziałam, że daje mu jeszcze dwa dni na to, żeby powiedział prawdę:)bo ostatnio juz unika tematu nie chce rozmawiąc jak mówie, żeby powiedział prawdę, to jego "nie" nie jest juz takie stanowcze,zobaczymy:)Ale stara się naprwdę bardzo, jest kochany.Cały czas chce, zebyśmy zaczeli od nowa i żebym do niego przyjechała.Podsejrzew mnie, z kogoś mam bo nie odbieram od niego telefonów:))hehe lubie kiedy jest zazdrosny. Odpowiedz Link Zgłoś
zaja2000 Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 16.11.08, 23:48 Cześć, długo wytrzymał żeby się nie przyznać, ale jeśli czujesz że mięknie to przetrzymaj go jeszcze może akurat się uda i w końcu się przyzna. Mam nadzieje że będzie dobrze :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
babri Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 18.11.08, 19:16 Już nie mam siły:/ powiedział, tylko, że tak "mówie, ze spałem ale nie spałem":/rozumiecie, powiedział, ze spał bo ja tak chciałam ale to nie prawda:// Odpowiedz Link Zgłoś
zaja2000 Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 28.11.08, 18:42 Nie wiem jak z innymi ale z moją przyjaciółką spał :( Odpowiedz Link Zgłoś
sas-a5 Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 29.01.09, 19:48 Cześć:) Jak tam sprawa z Maxem?? Odpowiedz Link Zgłoś
babri Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 01.02.09, 14:29 Witam:)nie jest juz tak jak wcześniej, czasem kontaktujemy się ale to nie to samo.Chce żebym przyjechała...a tak przy okazji to pamieta was (Ciebie i Twoich znajomych):) tylko nie pamieta, że spał z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
sas-a5 Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 01.02.09, 21:41 hehe nie pamięta... mi akurat nie zalezy na tym, zeby pamietał. Śmieszny z niego gość z tego co widze to raczej sie nie złamie...przykra sprawa. Może jedx do Niego skoro tyle czasu utrzymuejcie kontakt i on chce żebyś nadal do niego przyjechała to moze nie ma sesnu sie zadreczac tym wszytskim ttrezba jechac i pogadac moze jak spojrzycie sobie prosto w oczy to sie złamie wiesz przez telefon smsy mozna łatwo bajerke wciskak ale gorzej jak sie patrzy w oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
babri Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 02.02.09, 16:47 Pewnie masz racje tylko, że ja już nie wiem czy chce jechać.Za dużo sie tego wszytkiego wydażyło, musze sie powaznie zastanowić czego chce. Odpowiedz Link Zgłoś
wiki1313 Re: Dj Max (Sabri) Palm Inn 06.11.08, 02:16 hej. na temat szefa... teraz pytanie ktory to twoim zdaniem byl szef... bo ja wiem że byl nim taki w okularach imie troche pokretne wiec nie przytoczę. a ten z dlugimi wlosami... mówisz o FREDZIE... fajny...ale... nie zawracaj sobie nim glowy... Odpowiedz Link Zgłoś