Gość: Beata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.08, 13:24 Mam pytanie ,czy ktoś leciał z Wrocławia i zostawiał samochód na parkingu przy lotnisku?Czy trzeba wcześniej rezerwować postój.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gościnnie Re: Parking Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.09.08, 23:26 nie trzeba rezerwować. Warto wydrukować sobie kupon rabatowy na parking ze strony www.airport.wroclaw.pl/czartery.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iszka Re: Parking Wrocław IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.08, 21:51 ja również lecę z Wrocławia, ale jak zadzwoniłam na parking przy lotnisku to powiedziano mi że nie ma rezerwacji, a pozostawienie somochodu na parkingu na tydzień ( o ile będzie miejsce) to wydatek ok.200 zł a jak się ma kupony rabatowe to 100zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Parking Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.08, 07:21 A może ktoś wie czy w pobliżu jest jakiś inny parking? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Parking Wrocław IP: *.ultimo.pl 04.09.08, 08:32 niestety z innych parkingów nie ma w pobliżu o ile wiem taxi z centrum miasta w nocy wyniesie coś ponad 50 zł, więc parking się chyba lepiej opłaca Odpowiedz Link Zgłoś
pani78 Re: Parking Wrocław 21.12.15, 14:54 Jeśli szukasz parkingu w mieście którego nie znasz pomoże Ci aplikacja parkingcrowd Odpowiedz Link Zgłoś