stephen_s 16.09.07, 09:34 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4492122.html Wreszcie jakąś ładną wybrali... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bitch.with.a.brain Re: OT: Nowa Miss Polonia 16.09.07, 09:47 Całkiem ładna na tle missek z innych lat.Ale te stroje, makijaże i stres sprawiają,że dziewczyny zwykle wyglądają znacznie gorzej, niż niejedna zwykła kobieta.Ogólnie nie przepadam za takimi konkursami. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: OT: Nowa Miss Polonia 16.09.07, 09:57 Ja też za nimi nie przepadam. I też uważam, że wiele "zwykłych" kobiet jest od Missek atrakcyjniejszych... Po prostu stwierdzam, że na tle ubiegłym lat dla odmiany wybrali dziewczynę, która może się podobać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
heretic_969 Re: OT: Nowa Miss Polonia 16.09.07, 21:10 > Całkiem ładna na tle missek z innych lat.Ale te stroje, makijaże i stres > sprawiają,że dziewczyny zwykle wyglądają znacznie gorzej, niż niejedna zwykła > kobieta. Ciekawe, ile osób wybrałoby "zwykłą kobietę" ponad nawet najbrzydszą z uczestniczek tego konkursu... Odpowiedz Link Zgłoś
superapteka_pl Re: OT: Nowa Miss Polonia 16.09.07, 09:59 nie tylko ladna ale i lingwistka! Odpowiedz Link Zgłoś
niedo-wiarek Re: OT: Nowa Miss Polonia 16.09.07, 10:21 Niedawno spałem z podobną, tyle że ładniejszą :) Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: OT: Nowa Miss Polonia 16.09.07, 10:36 > Niedawno spałem z podobną, tyle że ładniejszą :) niedowiary Odpowiedz Link Zgłoś
niedo-wiarek Re: OT: Nowa Miss Polonia 16.09.07, 11:16 piekielnica1 napisała: > > Niedawno spałem z podobną, tyle że ładniejszą :) > > niedowiary Być może nie do wiary, ale w uzupełnieniu chciałbym dodać, że z ładną jest dużo przyjemniej niż ze średnio ladną, nawet jeśli średnio ładna bardziej się stara. Dlatego gorąco popieram ideę konkursów miss, z zastrzeżeniem, że jedną z konkurencji powinien być występ nago :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Niedowiarek zapomniał dodać... 16.09.07, 15:31 ... że przedtem nabył ją w sklepie z akcesoriami erotycznymi. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Niedowiarek zapomniał dodać... 16.09.07, 15:31 kochanica-francuza napisała: > ... że przedtem nabył ją w sklepie z akcesoriami erotycznymi. I że, niestety, nie jest to istota ludzka, a produkt przemysłowy. Odpowiedz Link Zgłoś
niedo-wiarek Re: Niedowiarek zapomniał dodać... 16.09.07, 15:35 Ech...ta polska zawiść... Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Niedowiarek zapomniał dodać... 16.09.07, 15:59 > Ech...ta polska zawiść... Ja ci zazdroszcze, bo i ulegla i posluszna i wymagan erotycznych nie stawia, o kase nie pyta, nie tyje, w niepozadana ciaze nie zachodzi no i ladna niezmiennie. Jak sie znudzi to z kolega wymienisz bez wyrzutow sumienia i kaca moralnego Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Nie bardzo rozumiem? 16.09.07, 16:07 Zazdroszczę ci gumowej lali, według ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
niedo-wiarek Re: Nie bardzo rozumiem? 16.09.07, 16:26 To przykre, że ładne dziewczyny są przez inne kobiety darzone nięchęcią, wyzywane od "gumowydh lal" itd. :( Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Nie bardzo rozumiem? 16.09.07, 16:28 niedo-wiarek napisał: > To przykre, że ładne dziewczyny są przez inne kobiety darzone > nięchęcią, wyzywane od "gumowydh lal" itd. :( Ja nie miałam na myśli żadnej żywej dziewczyny, tylko produkt gumowy, do nabycia w seksshopie. Odpowiedz Link Zgłoś
niedo-wiarek Re: Nie bardzo rozumiem? 16.09.07, 16:38 kochanica-francuza napisała: > Ja nie miałam na myśli żadnej żywej dziewczyny, tylko produkt gumowy, do nabyci > a > w seksshopie. Aha, cóż, nie jestem zorientowany - w życiu nie byłem w seksshopie :) Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Nie bardzo rozumiem? 16.09.07, 16:52 >Aha, cóż, nie jestem zorientowany - w życiu nie byłem wseksshopie:) niedo-wiarek 16.09.07, 10:21 Odpowiedz Niedawno spałem z podobną, tyle że ładniejszą Z kontekstu wynika, ze byl to jednorazowy epizod - skoro taka ladna to czemuz to przeszlosc? Odpowiedz Link Zgłoś
niedo-wiarek Re: Nie bardzo rozumiem? 16.09.07, 17:01 piekielnica1 napisała: > Z kontekstu wynika, ze byl to jednorazowy epizod - skoro taka ladna > to czemuz to przeszlosc? Jest z jeszcze fajniejszym facetem ode mnie. Ale było miło, więc nie wykluczamy powtórki :) Odpowiedz Link Zgłoś
april_12 Re: OT: Nowa Miss Polonia 16.09.07, 18:51 Ładna jest (choć ładniejsze panie brały udział), ale niestety poziom wypowiedzi większości Pań był jak zwykle żenujący - może to stres, ale fakt jest faktem. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza A ja mam wrażenie... 16.09.07, 18:55 że poziom wypowiedzi pań MA BYć żenujący. Żeby przypadkiem nie wyszły na zbyt mądre. Jeszcze by się szacowne jury "sflustrowało". Odpowiedz Link Zgłoś
april_12 Re: A ja mam wrażenie... 16.09.07, 19:17 masz dokładnie takie samo wrażenie jak ja:)co nie zmienia faktu, że tego typu konkursy utrwalają stereotypy ładna=głupia do potęgi:/ Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: A ja mam wrażenie... 16.09.07, 19:37 Widzialam - akurat ten kawalek, kiedy 'nasze panie' sie przedstawialy, a pozniej odpowiadaly na pytania - tak glupie, ze wymieklam. Zauwazylam, ze kiedy mowily o sobie, zazwyczaj opowiadaly o tym, ze chca byc prawniczkami, polityczkami itd. Zadnych przedszkolanek, czy weterynarek, 'bo ja kocham zwierzeta', co sie czesto zdarzalo wczesniej. I tylko jedna powiedziala, jaki jest jej znak zodiaku. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: OT: Nowa Miss Polonia 17.09.07, 11:07 Ładnie się nazywa, do rymu. I można z nią pogadać po bułgarsku. Jestem na tak ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
takete_malouma Re: OT: Nowa Miss Polonia 18.09.07, 00:19 pavvka napisał: > Ładnie się nazywa, do rymu. I można z nią pogadać po bułgarsku. > Jestem na tak ;-) W razie czego pamiętaj o głowie, żeby nie pomyślała, że jesteś na nie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: OT: Nowa Miss Polonia 18.09.07, 12:29 Da, da (kręci głową), będę pamiętał. Odpowiedz Link Zgłoś
liza_s Re: OT: Nowa Miss Polonia 18.09.07, 13:34 Jest ładna i studiuje ciekawy kierunek, ale na pytanie "Dlaczego Polska powinna wejść do strefy Euro?" potrafiła tylko palnąć "Bo Polska jest najlepsza". Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: OT: Nowa Miss Polonia 18.09.07, 13:48 liza_s napisała: > Jest ładna i studiuje ciekawy kierunek, ale na pytanie "Dlaczego Polska powinna > wejść do strefy Euro?" potrafiła tylko palnąć "Bo Polska jest najlepsza". no i gut, w sam raz pod męską widownię i szacowne jury ;-) to jest pytanie tendencyjne - a co, jeśli ona uważała, że Polska nie powinna wejść do strefy euro? Odpowiedz Link Zgłoś
april_12 Re: OT: Nowa Miss Polonia 18.09.07, 21:15 jury miało się jedynie przekonac o "braku przeciwskazań" takich jak np.intelektu;) Odpowiedz Link Zgłoś