Dodaj do ulubionych

Polip wmacicy

IP: *.osadanet.pl 07.03.11, 19:40
cześc dziewczyny! czy którejś zniknął, wchłonał, złuszczył czy wypadł polip macicy/ czy to możliwe? mam od ponad roku polipa 6mm, jego wielkośc się nie zmienia, lekarz namawia na usunięcie histeroskopowo, a ja sie oczywiście boję... narkozy. opowiedzcie czy możliwe, żeby sam zniknął, albo po podaniu jakichś pigułek hormonalnych ??
Ania
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Polip wmacicy IP: *.147.50.29.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.03.11, 21:36
      Mój zniknął po braniu przez jakis czas(niedługi) progesteronu. Choć kto go tam wie, a może go w ogóle nie było? Jakoś nie miałam zaufania do tego ginekologa i parę lat temu go zmieniłam.
      • oliwka2009 Re: Polip wmacicy 09.03.11, 17:45
        Osoba z rodziny miała polipa, usunięto go w narkozie i teraz jest ok. Spokojnie smile
    • Gość: ania Re: Polip wmacicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 08:33
      Ja miałam usuwany dwa razy. Nic strasznego, jeden dzień w szpitalu, praktycznie żadnych dolegliwości.
      • Gość: szydma Re: Polip wmacicy IP: *.internetia.net.pl 10.03.11, 20:18
        Ja miałam usuwany 2 mce temu - histeroskopia, znieczulenie miejscowe. Nie bolało, 15-20 min i po zabiegu i po polipie - mój miał ok 1 cm. Nie ma czego się baćsmile
        • Gość: anula130 Re: Polip wmacicy IP: *.static.sitel.net.pl 11.03.11, 09:01
          dzięki dziewczyny! ja wiem, ze rozum podpowiada, ze to nic strasznego ,ale ja zawsze panikuję i snuję czarne scenariuszesmile), ale dzięki za otuchę

Ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka