IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 13:08
czy ktoś ma doświadczenie ze zwrotem lub zamianą oprawek?
nie jestem zadowolona ze swoich i do tego mnie cisną i chciałabym je oddać (noszę dopiero drugi dzień) i wybrać inne.
oczywiście dochodzi dodatkowy koszt szkieł, o tym wiem niestety, ale czy jest możliwośc zwrotu i wymiany oprawek?
czy komuś się udało? czy raczej taki manewr nie ma szans?

ps. byłam, żeby mi to poprawili i coś tam zrobili, ale cisną nadal.
buuu! chcę inne!
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: oprawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 20:37
      noszę okulary od dawna. też mam jedne które z kolei spadają.. trochę wygięli
      ale nic z tego.. podejrzewam że może to zależeć wyłącznie od ich dobrej woli.
      spróbuj. wkońcu jak już byłaś raz no to czemu nie mieliby tego wymienić. to
      chyba kwestia jak to zabonują w księgowości czy co, ale szczerze mówiąc nie
      widzę tego kolorowo.. niestety to na pewno nauczka na przyszłość. mimo wszystko
      powodzenia życzę.
      • Gość: niezadowolona Re: oprawki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 08:14
        byłam znowu i znowu coś powyginali i chyba jest lepiej. chyba, bo mam teraz negatywne nastawienie i trudno mi to obiektywnie stwierdzić.
        a nauczka jest, fakt. natępnym razem będę mierzyć i pochodzę sobie w wybranych oprawkach po sklepie jakieś 10 minut, żeby stwierdzić czy wszystko ok. (bo dopiero po czasie odczuwałam dyskomfort).
        mam nadzieję, że jednak im się udało, bo wybór kolejnych jakoś mi się nie uśmiecha.
        pozdr!
        • Gość: basia Re: oprawki IP: *.tarman.pl / 217.117.128.* 06.01.05, 20:28
          Względem oprawek trzeba iść do sklepu w którym się je nabyło,najlepiej jeżeli
          są jeszcze na gwarancji wówczas nic nie zapłacimy a poprawią według życzenia
          tak było w moim przypadku,2 razy miałam dopasowywane i poprawiane.poz.
    • Gość: basia Re: oprawki IP: *.tarman.pl / 217.117.128.* 06.01.05, 20:30
      żwruczić Pani nie zwrucą,jeżeli Pani ma na gwarancji to raczej wymienią w tej
      samej cenie lub poprawią

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka