Dodaj do ulubionych

delti dot czy ktorys zooper

15.01.11, 19:57
Czy mogłybyscie polecić którys z tych wózków. Chodzi mi generalnie o to zeby:
- wozek byl dobrze osłoniety (chyba oba maja budke naciagana),
- miały amortyzację (nie chodzi mi o jakas super, ale zeby miały),
- miały dość obszerne siedzisko.

Mam pobecnie polroczne dziecko i chcialabym kupic spacerowke.

Z góry dziekuję za wszelkie opinie
Obserwuj wątek
    • blueaha Re: delti dot czy ktorys zooper 15.01.11, 22:40
      zdecydowanie lepiej zoopera
      świetna budka i amortyzowane 4!! kółka, Nie wiem na czym ci najbardziej zależy- hula jest bardziej polecana dla mniejszych dzieci bo ma bardziej zabudowane boki i regulacje wysokości rączki, i jest bardziej płaska po rozłożeniu oparcia- za to jest cięższa od twista i droższa. Twist też ma pałąk;-) Siedzisko jest obszerne jak na spacerówkę parasolkę- moj niespełna 3 latek nadal sobie w niej jeździ czasami i to w zimowych ciuchach i jest mu wygodnie- zooper ma wysokie oparcie i po rozłożeniu dosyc dużą powierzchnię spania;-)
      • mama_nikodemka Re: delti dot czy ktorys zooper 15.01.11, 22:57
        wybralabym zoopera - twista bo hula dla mnie jest za ciezka
    • karolka2401 Re: delti dot czy ktorys zooper 15.02.11, 12:00
      Dla nas zooper hula jest rewelacyjny! Przede wszystkim dlatego ze synuś go uwielbia i nawet w domu czasami wchodzi sobie w nim posiedzieć. Wózeczek jest świetnie poosłaniany, przyjemnie w nim latem i zimą, u nas już ponad rok. Jest obszerny, rozkłada się praktycznie na płasko. Jest naprawdę solidny. Posiada regulację wysokości rączek, przydatne dla taty:) Jak dla mnie jedyną wadą jest mały koszyk i brak dostępu do niego gdy wózio rozłożony,ale daję radę :) My kupiliśmy model z 2008 roku,niewiele różni się od 2010 a sporo tańszy.
      • lavia78 Re: delti dot czy ktorys zooper 17.02.11, 22:40
        mam twista zoopera i jako wózek dla półroczniaka jest super-własnie wtedy się do niego przsiadł mój synek...
        wszystko oki-minus za mały koszyk ale jest lekki i budka naciągana do pałąka...
        minus na teraz(synek ma 2,5 roku) dośc wąski jak na zimowe spacery w kurtce ..jakoś daje rade ale sama się zastanawiam czy jednak nie dokupic cosik szerszego żeby na nast jesień zimę było jdnak wygodniej-o ile będzie chciał jeździc jeszcze
        zastanawiałam się do kiedy w ogóle dzieciaki wożą się wózkami
        Ty masz sporo czasu-możesz kupic zeszłoroczny model bo niewiele się różnią-ja mam z 2008/2009 rok i sobie chwalę:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka