Dodaj do ulubionych

Wózek głęboko-spacerowy B-Smart

20.12.11, 13:26
Kochane ! mój Mąż zakochał się w tym wózku ja jakoś mniej :)On chce taki wózek żeby mógł się pokazać przed kilegami :P w każdym razie czy macie o nim jakieś informacje ? mnie nie przekonują te malutkie przednie kółeczka. Dziecię zawita na jesieni zaraz potem bedzie zima więc boję się ze sobie nie poradzą na śniegu. Mąż twierdzi ze ma w zestawie fotelik a z tego co ja czytam to nie ma.
Obserwuj wątek
    • krooowka Re: Wózek głęboko-spacerowy B-Smart 01.01.12, 22:05
      czy to ten wózek:
      www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1809
      jeśli ten, to bym go nawet nie brała pod uwagę dla noworodka - to przecież spacerówka. a w foteliku na spacery w zimie, w kombinezonie... absolutnie odpada. dziecko urodzone jesienią/zimą powinno mieć moim zdaniem solidną gondolę, do której zmieści się i dziecko w kombinezonie i gruby koc lub śpiworek.

kółeczka przednie też mnie nie przekonują w sytuacji gdy musisz dziecko przewieźć wózkiem przez śnieg (choć akurat w tym roku śniegu jak na lekarstwo) My jeździmy teraz spacerówką-parasolką - ma podobne kółka jak ten B-Smart, ale moje dziecko ma już ponad 2 lata - gdybym miała problem z przejechaniem przez zaspę, po prostu bym ją wyciągnęła i przeniosła wózek. Z noworodkiem raczej tego nie zrobisz.

poza ttym wygląda mi to na siedzisko kubełkowe, a nie rozkładane, a jak tych nie lubię. to moja subiektywna opinia, ale chyba większość mam zgodzi się, że takie siedzisko dla noworodka się nie nadaje.
      • wanielka Re: Wózek głęboko-spacerowy B-Smart 01.01.12, 23:07
        ale na stelaż poza spacerówką i fotelikiem można też zamontować gondolkę, więc wózek nie musi być od razu skreślony ;) brałam go pod uwagę jak młody był malutki. teraz jest za duży na takie siedzisko. gdybym miała jeszcze jedno dziecko to pewnie znowu bym się zastanawiała :)
        co do kółek - miałam podobne w bebecarze ip-op i sprawowały się super w zeszłoroczną, śnieżną zimę. blokowałam je tylko do jazdy na wprost. siedzisko nie jest kubełkowe, ma regulowane oparcie i podnóżek.
        • tereferefretka Re: Wózek głęboko-spacerowy B-Smart 03.01.12, 12:53
          calkiem fajny, jak dokupicie gondolke, i jakis sensowny-bezpieczny fotelik, to moze dlugo posluzyc ;)

nie obawiaj sie malych kolek, po zblokowaniu naprawde daja rade :)

dziecko nie musi miec wozka, na pompowancach i wahaczach albo skorzanych paskach,zeby mialo wygodnie ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka