Dodaj do ulubionych

Gdzie kupować?

11.06.12, 10:07
Chcę zamówić przez internet solidną spacerówkę dla dziecka. Czy możecie mi polecić sprawdzone sklepy, dobrych sprzedawców z dobrymi produktami? Ostatni wózek, który zamaiwałam, był z allegro - znacznie się różnił od tego z fotografii!
Szwagier zamawiał artykuły do kąpieli z Chicco Mio i polecał. Czy kupowaliście tam coś ostatnio? Czy ktoś zaopatrzył się tam w wózek? Interesują mnie lekkie spacerówki dla chłopców.
Obserwuj wątek
    • 18_lipcowa1 Re: Gdzie kupować? 11.06.12, 10:22
      Interesują mnie lekkie s
      > pacerówki dla chłopców.

A to wózki są pod płec robione?

Ja kupuje w sklepach jak moge, co ceny sie nie roznia.
      A mozna obejrzec, pogadac i jakby reklamacja to jade do sklepu i na morde zalatwiam a nie wysylam gdzies w kosmos.

A co do solidnej spacerówki to kroluja to peg perego, maclaren i inglesina.
      Ja mam Zoopera Hule- ten tylko moglam dostac z netu, uzywam go intensywnie od 2 lat i jestem bardzo zadowolona.
    • nina-1987 Re: Gdzie kupować? 13.06.12, 14:53
      Zamawiałam tam wanienkę, ale niewiem czy jak szukasz wózka, to moja opinia będzie przydatna :P
      • weronixa Re: Gdzie kupować? 14.06.12, 10:00
        @nina-1987
        Jak możesz to się podziel, będe miała ogólny pogląd na Chicco Mio. dawno robiłaś u nich zakupy?
        • nina-1987 Re: Gdzie kupować? 19.06.12, 12:11
          Dostałam przesyłkę z jakieś 3 tygodnie temu (?). Ogólnie bardzo sobie chwalę obsługę i podejście do klienta, bo wymieniłam chyba z kilkanaście maili o dzieciach rzeczach im przydatnych i potrzebnych.Czułam się zrozumiana i wiem, że na wanience nie poprzestanę :) Mają fajne stylistycznie rzeczy. szczególnie podobają mi się tam takie "pierdółki" jak akcesoria do karmienia i nocniczki. Fajnie się prezentuja a że z wanienką dobrze trafiłam, to pewnie przygotuję sie na kolejne zakupy :)
          • weronixa Re: Gdzie kupować? 20.06.12, 15:00
            Faktycznie te "pierdółki" od robią wrażenie, bardzo ładny design, nowoczesny. Mi się bardzo spodobała torba firmy Hoppop www.chiccomio.com.pl/hoppop-niesamowite-akcesoria-kapielowe/1882-hoppop-wielofunkcyjna-torba-krzeselko-na-akcesoria-do-przewijania-red-devil.html Nie wiem jeszcze na ile to siedzisko rzeczywiscie jest stabilne, ale na zdjeciu wygląda to całkiem nieźle. MOże się w końcu skuszę i zrobie tam pierwsze zakupy.
    • suria2 Re: Gdzie kupować? 14.06.12, 15:09
      Witam,
      Znajoma z" podwórka" zamówiła wózek ze sklepu aroshop.pl- sklep polskiego producenta wózków.
      Nie był drogi a jest naprawdę solidny i bardzo ładnie wykończony.
      Z tego co wiem to jest spory wybór kolorów i różne modele.
    • mamamaluszka0 Re: Gdzie kupować? 03.07.12, 15:09
      Szperaj w internecie, bo zapłacisz na pewno mniej niż w sklepie stacjonarnym. Allegro już od dłuższego czasu działa mi na nerwy więc zdecydowanie nie polecam. Tym bardziej, że już chyba masz przykre doswiadczenia. Jak liczysz się z każdym groszem to porównaj sobie ceny w porównywarkach, na pewno Ci podpowie w jakim sklepie warto zrobić zakupy.
    • nickylavelle Re: Gdzie kupować? 13.07.12, 14:57
      Smialo zamawiaj. Ja zamawiałam w Chicco Mio fotelik, doszedł wczoraj. Już rozpakowany, czeka tylko na pierwszą jazde.
    • kasiulam1 Re: Gdzie kupować? 17.07.12, 10:21
      a sklep bobowozki.pl polecacie? Znalazlam tam fajna promocje na phil& teds.
      • marekmx Re: Gdzie kupować? 17.07.12, 10:34
        Może przez zamówieniem warto najpierw zadzwonić do sklepu internetowego z jakimś pytaniem i wtedy idzie wyczuć po jakości obsługi i kontakcie czy warto czy nie warto zamawiać. Bo są pewne niezależne od sprzedawców czynniki przez które paczka może dojść uszkodzona albo nie na czas.
      • mamamaluszka0 Re: Gdzie kupować? 18.07.12, 15:09
        Fajnie się prezentują te trzykołowe spacerówki, ale nic więcej nie powiem, bo nigdy tam niczego nie zamawiałam. Zawsze możesz zamówić pierwsza i podzielić się doświadczeniem :P
    • kinga906 Re: Gdzie kupować? 23.07.12, 19:12
      ja często zamawiam przez internet, ostatnio z gumowakaczuszka.pl i jestem w pełni zadowolona. zwłaszcza z czasu realizacji zamówienia. kupiłam tam dwukrotnie foteliki samochodowe. były to zakupy na tzw. ostatnią chwilę i sklep zadziałał bardzo sprawnie:)
      • supersue Re: Gdzie kupować? 27.07.12, 10:33
        kupuje tylko w internecie. ogladam, zamawiam, odbieram i po krzyku - tak ze wszuystkim - ubranka zabawki, wozek, krzeselka. Gumowa Kaczuszka jest ok, ma przyjazny kolorowy interfejs i maja specjalny dzial promocje, warto tam zagladac. tanio wozki mozna kupic w Chicco Mio. to maly sklep, ale maja znane marki i po fajnych pieniadzach. ubranka dla dziecka zamawialam w Kolorowych Marzeniach, bo maja sporo tego w roznych kategoriach wiekowych. nie nacielam sie ani razu przy internetowych zakupach,ale jestem dosyc ostrozna. lubie sobie przedzwonic do sklepu albo napisac i pogadac o interesujacych mnie produktach.
        • aureolka0 Re: Gdzie kupować? 30.07.12, 12:51
          Przedzwonienie do sklepu to bardzo dobry pomysł. Można dokładnie wypytac o wszystko no i też zwyczajnie wybadać wiedzę sprzedającego. U mnie to sie sprawdza głównie w mniejszych sklepach internetowych. To pomaga mi zdecydowac czy warto obdarzyć sklep zaufaniem i zamówić jakis produkt.
    • zla_wiedzma Chicco Mio _UWAGA 05.12.12, 09:06
      Niestety przyłączam się do poprzednika, sprawa zgłoszona na policję. Zanim dokonacie zakupu gdziekolwiek w internecie najpierw dwa razy sprawdźcie firmę
      • kaq2 Re: Chicco Mio _UWAGA 05.12.12, 12:52
        Czy możesz dodać coś więcej? Próbuję bezskutecznie skontaktować się z tym sklepem w sprawie mojego zamówienia. Mam wrażenie, że coś jest nie tak... :(
    • zla_wiedzma Re: Gdzie kupować? 05.12.12, 09:14
      chiccomio13 jeśli możesz napisz do mnie na gazetowy
      • chiccomio3 Re: Gdzie kupować? 06.12.12, 14:22
        witam!

jestem włascicielką sklepu. chcialam najmocniej przeprosic za wszystko co sie wydarzylo. naprawde niecelowo chcialam Panstwa oszukac. Naprawde od wczoraj przezywam największy wstyd swojego życia i proszę wierzyć mi że to mi wystarczy.Zawieszam dzialalnosc sklep się sprzedaje. Do dzisiaj chce pozwracac reszte pieniedzy z pomoca rodziny. Dlatego wszystkie osoby prosze o kontakt na chiccomio@wp.pl - napewno odpowiem
    • chiccomio13 Re: Gdzie kupować? 06.12.12, 15:15
      Potwierdzam dobrą wolę na złatwienie sprawy przez Chicco mio, dlatego usuwam bloga.

chiccomio13 napisał(a):

> Bardzo uważajcie na sklep Chicco Mio. W ostatnim czasie są z nim spore problemy
      > , zdaje się, ze Policja się nimi zajmie.
      • zla_wiedzma Re: Gdzie kupować? 10.12.12, 10:05
        No i niestety nadal proceder trwa bo docierają do mnie sygnały. Chodziło chyba tylko o usunięcie bloga i kilku moich opinii :(
        • chiccomio3 Re: Gdzie kupować? 12.12.12, 15:45
          Jakie sygnały??? Tak jak wspominałam już - wszyscy klienci co do jednego otrzymali już zwrot pieniędzy. Może po prostu zwyczajnie Pani do mnie zadzwoni i porozmawia. Ja nie mam problemu z tym by przyznać się do błędów. A nie wiem czemu Pani tak zalezy by na wszystkich forum napisać coś o mnie mimo że już kończe działalność. Moje dziecko nie może na tym cierpieć że używa Pani non stop mojego nazwiska
    • karolina.el Re: Gdzie kupować? 11.12.12, 15:49
      odradzam kupowanie w internecie, ja się przejechałam na innej firmie, niby fajny wózeczek ale pod kilku miesiącach połamały się hamulce a producent nie chciał uznać reklamacji, a dodatkowo wózek posiadał folię, którą przyczepiało się pięknie zameczkiem do końca budki, tyle że zapomniał dodać ze sama budka przemaka i moje dziecko dojechało mokre, uwaga na prawdę przestrzegam na detale a poza tym przecież w większości sklepów można zamówić wózki jakie się chce i przynajmniej jest do kogo przyjść z reklamacją

pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka