Dodaj do ulubionych

cam microair 2014

IP: *.centertel.pl 02.05.14, 21:24
czy ktos mial doczynienia z tym wozkiem?? Bardzo prosze o pomoc...bardzo mi sie podoba a nie wiem jak sie spisuje.

Obserwuj wątek
    • twitti Re: cam microair 2014 04.05.14, 14:10
      Widzialam tylko na ulicy. Wydawal sie taki malutki. Niskie oparcie i dosc niskie raczki. Ale wyglad ogolny ladny. Turkotal jak wiekszosc parasolek.
      • Gość: rudenka55 Re: cam microair 2014 IP: *.centertel.pl 05.05.14, 17:24

dzieki za odpowiedz:)
        Wlasnie zastanawiam sie nad jego zakupem,ale sama nie wiem juz.
        Moze jakis inny?
        • pralkafrania007 Re: cam microair 2014 05.05.14, 21:01
          Witam,mamy ten sam problem. Widzialam trzy modele parasolek cam na allegro,niestety na zywo nie mialam okazji. Kupilismy w zeszlym roku jako prezent krzeselko do karmienia Cam Campione. Swietnie wykonane, solidne, ladny design (jakosciowo i funkcjonalnoscia jak dla mnie ustepuje tylko Chicco Polly). Wracajac do tematu...:) Firma kojarzy mi sie z ladnym i dokladnym wykonaniem a w tej cenie oferuja dosc sporo funkcji i mily dla oka wozek.
          Rowniez czekam na opinie uzytkownikow. My juz mamy Tako Captiva Mohican,ale to kloc jest wielki i przy 21 mies. chlopcu,ktory ma alergie na jazde w wozku srednio sie sprawdza:/ Potrzebujemy drugiego na wakacje i wypady na miasto.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka