Gość: zuza
IP: *.dynamic.chello.pl
09.08.15, 10:26
Mam jeszcze trochę czasu na wybór wózka, bo poród dopiero w marcu, ale z racji, że mieszkamy na 4 piętrze, ten temat najbardziej mnie niepokoi.
Na wózek nie chciałabym przeznaczyć więcej niż 1500 zł (z tym, że biorę pod uwagę używane).
Nie mamy możliwości zostawienia wózka na dole, na klatce, nie mamy wózkowni, jedynie piwnicę...ale nie biorę pod uwagę, żeby zostawiać tam wózek, ewentualnie sam stelaż.
Fajnie by było gdyby wózek miał możliwość wpinania fotelika Maxi Cosi Cabriofix.
Garaż mamy dość daleko, więc nie ma możliwości zostawiania wózka w garażu czy w bagażniku auta.
Mam 165 cm wzrostu i moja przeciętna waga to 45-47 kg, więc wciąganie 10 kg wózka z kilku kg dzieckiem to nie lada wyczyn...
Mieszkamy w mieście, więc bardziej zależy mi żeby wózek był lekki i zwrotny niż super amortyzowany i wielkich pompowanych kołach.
Możecie mi coś polecić?
Póki co w oko wpadła mi Inglesina Trilogy (ale fotelik mi absolutnie nie odpowiada), Chicco Urban (ale z tego co wiem nie ma możliwości przenoszenia dziecka w samej gondoli) i Bugaboo Cameleon (wszystko z nim ok, ale cena przekracza nasz budżet...)