Dodaj do ulubionych

BBConfort-Trophy vzy Trophy Air6-jakie kola?

23.02.06, 12:59
Dziewczyny, mam dylemat. Jaki stelaz wybrac do wozka bebe confort. Czy
trophy, na piankowych kolach czy Trophy Air 6 na pompowanych kolach??
Wygladaja tak sama, piankowe sa tansze o ok 200,-. Czy rzeczywiscie pompowane
kola sa lepsze?Poradzcie!
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • gosia.mama.wojtusia Re: BBConfort-Trophy vzy Trophy Air6-jakie kola? 23.02.06, 13:08
      miałam ten sam dylemat i zarówno tu na forum jak i w slepie sprzedawca doradzil
      mi zwykle trophy,jest lzejszy a wygodny tak samo jak trophy air,bardzo dobra
      amortyzacja,an trophy tez nie czulam kazdego kamuyka pod wózkiem,rewelka,na air
      bardzo duzo reklamacji jest i napraw-kola się przebijają.Ja w sumie zdecydowała
      się na trophy,super lekki i mega wygodny,przy nastenym wózku na pewno też
      kupilabym ten wózek
      • kask77 Gosiu 23.02.06, 19:52
        Dzieki za odpowiedz. Mam jeszcze jedno pytanie, czy te stelaze w trakcie
        uzywania piszcza? Doszly mnie sluchym ze stelaze BBC trophy trzeszcza-ale nie
        wiem, czy to prawda. Czy mozesz cos napisac na ten temat? Pamietam cie z forum
        wrzesniowek, z ktorego niestety musialam w smutnych okolicznosciach
        odejsc,udzielilas mi tam kilku rad. Wiem, ze jestes mama Wojtusia i Michasia!
        Pozdrowienia dla Ciebie i chlopaczkow!!
        kask
        • gosia.mama.wojtusia Re: Gosiu 24.02.06, 11:38
          mi nie piszzało,zakupilismy w bebe confort taki specjalny silikon do kół i raz
          na miesiac dwa psikalismy kólka,nigdy nic nam nie skrzypialo,naprawde bylismy
          baaaradzo zadolowoleni z tego wózka,przynastepnym dzidziusiu tez na ewno
          kupilabym bebe confort,teraz są takie piekne kolorki
          • kask77 Re: Gosiu 25.02.06, 09:49
            Dziekuje!!!
            Pozdrawiam!
            kask
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka