Dodaj do ulubionych

-_____Wózek Coneco Solar czy......???????????????

21.07.06, 09:09
Chcę kupić wózek - spacerówkę coceco Solar, czy któraś z was ma ten
wózeczek???.
Mam wiele wątpliwości i pytań...
-czy dobrze się nim jeżdzi?
-czy zmieści się do małego bagażnika samochodu???
-ile ma pozycji oparcia, czy jest leżąca?
- i tak w ogóle jakie jest wasze zdanie i ocena ?

z góry wielki dzięki , zależy mi na czasie .
Obserwuj wątek
    • gonia101 Re: -_____Wózek Coneco Solar czy......??????????? 21.07.06, 22:17
      Od dwóch dni jestem posiadaczką tego wózka.
      Dla mnie prowadzi się w sumie dobrze, ale dla mojego męża jest trochę za niski.
      Po wertepach trochę telepie, ale myślę, że jest to norma dla parasolek. Składa
      się bardzo łatwo i mieści się do bagażnika Punto, a on w sumie ma mały
      bagażnik ;-)
      Ma trzy pozycje oparcia i ostatnia jest zupełnie na płasko także bardzo fajnie.
      Ja miałam dylemat czy kupić Solara czy Peg Perego Pliko 3 i w koncu wygrał
      Solar, głównie ze względu na cenę i na to, że to dodatkowy wózek tzw.
      podróżniczy :-).
      Jeśli masz jeszcze jakieś pytania - chętnie odpowiem!

pozdr
      • joanna9992 Re: -_____Wózek Coneco Solar czy......??????????? 27.07.06, 14:42
        hmmmmmmmmmmmmm
        ja tez mam coneco solar ale u mnie pozycji "zupełnie na płasko" nie ma - jest
        połleżąca, siedząca i prawie pod kątem prostym już dla dużego dziecka
        i ta pozycja półleżąca była (jak uwazalam)dla mojego dziecka własnie niezbyt
        płaska, dlatego wkładalam do wozka materacyk, aby bylo własnie nieco bardziej
        wyrownane
        ale to pewnie zalezy od wieku dziecka - bo moje mialo 5 miesiacy jak sie do
        niego "przesiadlo"
        pozdrawiam
      • ggww Re: -_____Wózek Coneco Solar czy......??????????? 12.09.06, 11:10
        witam od tygodnia mam ten wózek i mam dylemat-posiadasz moze instrukcje obsługi
        do niego,głownie chodzi mi o montaz fotelika coneco pioneer na tym wozku
        mam tez pytanie czy gdy sie go ciagnie do tyłu to tylnie koła chamuja-bo moje
        troche i nie wiem czy to normalne?

pozdrawiam
        • gonia101 Re: -_____Wózek Coneco Solar czy......??????????? 12.09.06, 23:05
          szczerze mówiąc nigdy nie ciągnęłam go do tyłu, nie miałam takiej potrzeby.
          Instrukcja jest bardzo krótka i zawiera tylko opis jak składać i rozkładać
          wózek, przypiąć budkę i w zasadzie koniec. O foteliku ani słowa :-(

pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka