malwaaaa 24.08.06, 17:36 Czy ktoś ma ten wózek? Jestem ciekawa jak się sprawuje,ponieważ jestem zainteresowana tym wozem:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexsc Re: Trophy Air 6 25.08.06, 20:51 to stelaż skrzypiał:-( i bardzo sie ucieszyłam jak sprzedałam, poza tym rączka (guma) sie lasuje i zostawia slady na rekach, takie grudeczki jakby kurz:( fuj Odpowiedz Link Zgłoś
mac1107 Re: Trophy Air 6 26.08.06, 12:49 A ja jezdzilam 4-m-ce trophy avenue(roznica tylko taka,ze kola piankowe nie pompowane) i ze stelaza bylam wlasnie najbardziej zadowolona w tym wozku.Nam tez troche skrzypial ale popsikalismy silikonem i bylo ok).A raczka w ogole jestem zdziwiona,bo nam sie z ta guma kompletnie nic nie dzialo i zadnych sladow na rekach tym bardziej nie zostawiala.Duzym plusem bylo dla mnie skladanie i rozkladanie tego stelaza-rewelacja.Dla mnie minusem byla mala gondola(ale fakt mam dluuugie dziecko) i spacerowka,ktorej nawet nie kupilam,bo wada bylo dla mnie kubelkowe siedzisko.Poza tym wozek fajnie sie prowadzil i ma duzy kosz na zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś