Dodaj do ulubionych

Quinny Zapp

02.01.07, 17:05
czy ktoś ma ten wózek?
prosze o opinie pozytywne i negatywne. wiem, że siedzisko nie rozklada się do
pozycji leżącej i wózek ma małe kółka.
ale jest b.lekki i po złóżeniu zajmuje mało miejsca.
a jaki jest w użytkowaniu.czy dziecko może uciąć sobie w nim drzemkę na
siedząco?
i czy wart jest swojej ceny
dzieki za opinie i rady
Obserwuj wątek
    • ela-e22 Re: Quinny Zapp 02.01.07, 20:43
      Według mnie to cena jest lekko przesadzona. Prowadzi się rewelacyjnie, małe
      kółeczka świetnie sobie radzą, tylko czasami bywają zbyt głośne. Składanie i
      rozkładanie jest trochę skomplikowane , ale za to po złożeniu jest malutki i
      wygodny do przeniesienia. Podnóżek jest chyba trochę mały, bo czasami mój synek
      trzyma nóżki na bokach, a nie na nim. Co do drzemki się nie wypowiem , bo mój
      synek żadko sypia na spacerkach, a jak już planujemy coś takiego to mamy dużą
      spacerówkę. Problem jest z zapakowaniem większych zakupów, nie można zbyt dużo
      powiesić na rączkach , bo go przeważa. Nie regulacji wysokości rączek i według
      mnie nadaje się dla niskich i średnich rodziców. Kółka mają szeroki rozstaw
      dzięki czemu nie depcze się po nich. Budka jest duża , można ją bardzo łatwo
      zdemontować, ale boki są nieszczelne. Ogólnie wózeczek bardzo sympatyczny, ale
      wydaje mi się trochę mały aby starczył nam do końca. Na wakacje myślę o Caddy (
      baaardzo zachwalany na forum) , synek będzie miał wówczas 2 latka.
    • betty1234 Re: Quinny Zapp 03.01.07, 19:31
      wejdz na forum zakupy, tam jest bardzo duzo na temat zappa

m.in. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=53149212&v=2&s=0
      • a.andzia Re: Quinny Zapp 09.01.07, 11:50
        Nie polecam zappa jest odjazdowy ale ma za plytkie siedzenie dziecko ledwo w
        nim siedzi i bardzo łatwo moze z niego wypasc .Nie polecam wózków bez
        mozliwosci rozkładania w szczególnosci do 2 lat !moj faworyt loola bebe confort
        uzywam od lat poprostu rewelacja pod kazdym wzgledem przejazdziłam nim setki
        kilometrów a wyglada jak nowka
    • koma.edziecko Re: Quinny Zapp 09.01.07, 17:02
      Zapp jest śliczny ale mimo wielkiej miłości go nie kupię bo ma bardzo płytkie
      siedzisko,mierzyłam w sklepie i ma 20cm głębokości,do tego brak regulacji
      oparcia i jakiegokolwiek koszyka mnie do niego zniechęcił,ale amortyzację ma
      super,bardzo wygodnie się go prowadzi i podbija,czego nie mogę powiedzieć o
      Looli bebeconfortu,to dopiero jest beznadziejny wózek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka