mamapelka 06.02.07, 12:58 Czy wiecie gdzie można dokupić, bo na alegro wystawiają razem z techno XT a ja chce kupić Techno Classic.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzidzia_ch Re: Barierka/pałąk do maclarena.. 06.02.07, 14:53 na forum zakupy sprzedaza maclarenow zajmuje sie "detinka" ona tez daja specjalne rabaty dla forumowiczek e-dziecka pogadaj z nia na temat palaka bo to wlasnie ona wystawia na allegro techno xt z barierka gg do niej 4763121 lub e-mail detinka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: Barierka/pałąk do maclarena.. 06.02.07, 15:18 są na allegro : www.allegro.pl/item161890319_nowa_bariera_plastikowa_do_wozka_.html Julka 14.05.2001 i Oliwka 25.02.2005 Julka :-) Oliwka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ela-e22 Re: Barierka/pałąk do maclarena.. 06.02.07, 20:55 Ja kupiłam w sklepie za 9zł, taką srebrną jaką dokładają do Techno XT. Nie mieli w sprzedaży , ale udało się załatwić.Z własnego doświadczenia wiem ,że Detince nie bardzo zależy na na klientach, nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch ela-e22 06.02.07, 21:16 a to dziwne co piszesz o detince biorac pod uwage ilosc pozytywnych komentarzy na allegro no i ceny ma bardzo konkurencyje jestem teraz w stalym kontakcie z jej mezem bo czekam na nowa kolekcje maclarena i nie zdarzylo sie zebym nie uzyskala odpowiedzi na nurtujace mnie pytanie a moze napiszesz mi cos wiecej?jak nie chcesz tutaj to na priv Odpowiedz Link Zgłoś
primka do dzidzia_ch 06.02.07, 21:46 Przepraszam, że się wtrącam. Też czekam, aż Maclaren 2007 przybędzie do naszego kraju. Wiesz może, kiedy to ma nastapić i jakie będą ceny w przybliżeniu? Pozdrawiam serdecznie, Primka Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: do dzidzia_ch 07.02.07, 08:12 malcareny maja byc u detinki juz 8 lutego :)! ja zastanawiam sie miedzy wersja xlr a techno xt o cenach jeszcze nic nie wiadomo,nawet w przyblizeniu :(! Odpowiedz Link Zgłoś
primka Re: do dzidzia_ch 07.02.07, 15:59 Dzięki za info. Ja mam podobne typy, z tym że bardziej nastawiam się na xlr. Mają byc u detinki na allegro, to jest jej nick? Jaki kolor xlra Ci się podoba? Mi ten brąz z różem :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: do dzidzia_ch 07.02.07, 16:19 ja do konca nie widze roznicy miedzy xlr a techno xt chyba tylko mozliwosc montowania fotelika na stelazu je rozni - na stelazu xlr mozna zamontowac fotelik recaro nick detinki na allegro to:ulicamalucha i banasiewicz1 polecam kontakt na gg - detinka ma przemilego Meza a i nie dziw sie ze Ci nie odpisuja na maile - poprostu czasem do nich nie dochodza albo dochodza z opoznieniem w sumie kolory macalarena nie sa rewelacyjne mnie sie podoba szary z rozem ale moj Mezulo nie zgodzi sie na 100% na ten kolor :)))! wiec pewnie kupimy cos z niebieskim a gdzie widzialas kolory maclarena ?masz jakas stronke? Odpowiedz Link Zgłoś
primka Re: do dzidzia_ch 08.02.07, 01:19 Różnica jest jeszcze taka, że ma xlr ma większą dopuszczalną wagę dziecka - chyba 30kg i jest szerszy o co najmniej 2cm. Na polskich stronach jeszcze go nie znalazłam, za to oglądałam go tu: www.babys-mart.co.uk/itemdetl.php/itemprcd/Maclaren_Techno_XLR_07/W0718041/ref=kelkoo i tu: www.dmartstores.com/maclaren.html Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: do dzidzia_ch 08.02.07, 07:55 no to my bierzemy w takim razie wersje xlr ze wzgledu na te dodatkowe 2cm i kolorek navy/soft blue dzis bede u detinki to bede wiedziec jaka jest cena :)! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch jest nowy maclaren xlr 10.02.07, 21:50 jest szerszy od xt o 3cm,ma w komplecie spiworek na nozki,folie przeciwdeszczowa,wkladke na siedzisko i wkladke na glowke dla noworodka,mozna nim montowac fotelik recaro bede od jutra na allegro tylko ktory teraz kolor wybrac?! Odpowiedz Link Zgłoś
agular Re: jest nowy maclaren xlr 11.02.07, 09:09 moim zdaniem kolekcja 2006 bardziej udana ...te jakies ponure.... dobrze ze nie czekałam na tą kolekcję :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: jest nowy maclaren xlr 11.02.07, 10:07 ja sie tam ciesze ze poczekalam bo Ola bedzie miala wozek szerszy o 3cm a to bardzo duzo a kolor to dla mnie sprawa drugorzedna zreszta to kwestia gustu co sie komu podoba Odpowiedz Link Zgłoś
primka Re: jest nowy maclaren xlr 11.02.07, 12:42 Już jest na allegro tu: allegro.pl/item165764526__nowosc_maclaren_xlr_2007_premiera_.html Odpowiedz Link Zgłoś