kasia_kl 05.06.07, 12:41 Bardzo poważnie zastanawiam się nad zakupem Spidera i pytam czy ten wózek ma jakieś wady, naczytałam się juz na forum ale w sumie żadnych konkretów nie znalazłam. Niech wypowiedzą się użytkowniczki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magia Re: Mutsy spider - wady?! 05.06.07, 13:34 Brak rozkladanego oparcia, bo to co jest to dla mnie nie jest rozkladane. Odpowiedz Link Zgłoś
betty1234 Re: Mutsy spider - wady?! 05.06.07, 14:32 Dla mnie głównie to mało zabudowane boki. Poza tym bardzo płytki kosz na zakupy, trochę ciężko wsadzić tam coś większego. Ja drugi raz nie kupiłabym go na pewno dla dziecka mniejszego niż 1,5 roczne. Jest całkiem ok tak dla 2 latka i dalej. Miałam dwa (czarny i czerwony) i szczerze powiem, że nie żałuję ich sprzedaży. A dla porównania to żałuję, że sprzedaliśmy buggstera. -------------------------------------------------------------- Mój łobuziak Oskar Ozzy rośnie i rośnie Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: Mutsy spider - wady?! 05.06.07, 14:58 Po piasku to tylko Joggery na duzych,rowerowych kołach sobie dobrze radżą,reszta tak sobie, więksozść trzeba ciągnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: Mutsy spider - wady?! 05.06.07, 14:58 przepraszam to nie tu miało być. Odpowiedz Link Zgłoś