eselte 20.08.07, 16:54 Cześć przymierzam się do tego wózka, moje pytanie kieruje do rodziców, którzy przechodzili zimę z tym wózkiem czy nie jest za wąski dla dzieciaczka w kombinezonie? dało radę z tymi kółkami? dziękuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smeagoul Re: chicco enjoy a zima 20.08.07, 17:28 ja miałam przy pierwszym dziewcku chicco 6WD o ten tylko w innum kolorze www.allegro.pl/item224018674_wozek_chicco_6wd_tech_fotelik_synthesis_lux_hit.html - podobnych rozmiarów i koła i gondola i mały który urodził się 4 października i ważył 4650 i długi był na 62 cm- spokojnie zimę w kombinezonie przejeździł i gondole zamieniłam dopiero w kwietniu. Dla drugiej dzidzi też stawiam na enjoya albo na jane carrerę C Odpowiedz Link Zgłoś
eselte Re: chicco enjoy a zima 20.08.07, 19:03 dzięki za odpowiedź ale niezbyt dokładnie opisałam jaki typ enjoya chce kupić- chodzi mi wyłącznie o wersje spacerową i czy to siedzisko jest wystarczająco wygodne dla dzieciaczka w kombinezonie mała ma teraz 8 m-cy i chętnie sie pozbęde cięzkiej bartatiny Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: chicco enjoy a zima 20.08.07, 19:13 Siedzonko jest wygodne ja kupiłam poprzednika Enjoya czyli Trekking jak Julka miała 10 miesięcy i przejeździłyśmy nim prawie rok w tym całą zimę codziennie rano do żłobka. Ogólnie sprawdził się, ja miałam ze śpiworem w standardzie i mała mi się bez problemu mieściła. Co do kółek to jeśli mieszkasz w mieście i odśnieżają na bieżąco to nie powinno być problemów ale u mnie było różnie z tym odśnieżnaiem i rano często musiałam go ciągnąć za sobą po śniegu bo się zakopywał i wtedy łatwo nie było, każda parasolka byle jak jeździ po sniegu i piachu. Ogólnie wózek bardzo fajny. Odpowiedz Link Zgłoś